Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Ma beléptem a klubba 2db VTX 7870 Black-el.Kezdés képen 1050/1550/1.088v-vel indítottam(+20% Powertune) és ráeresztettem a Kombustor 2.5.2-t (kockás golyó tesztet).10 perc után az alsó kártya 64 míg a felső 69 fokos volt egy 28 fokos panel kecóban mérve.Majd ráeresztettem a "szőrös fánkot",ahol érezhetően jobban melegedett a kártya,de 10 perc után itt is 71/83 fokos volt a két kari.Itt már volt hangja a hűtőnek,de még mindig halkabb a 6870 ref-től.Isten igazából gond nélkül ment az egész váltás,leszámítva azt,hogy a Trixx teljesen megbolondult és össze vissza szabályzott,nem tartotta a feszeket és hibaüzizet,míg a regedit-ben manuálisan le nem tiltottam az ULPS-t(mondjuk ez a hiba a 6870CF-nél is játszott nálam).Ezen felül a CF. hibátlanul működik és a kártya hangjával sincs semmi gondom.Ellenben a 6870-ref-hez képest ezeknek a kártyáknak a felépítése egy forintot sem ér.Nyeklik-nyaklik és rendesen féltem,hogy eltörik mire betuszkoltam a házba.Ami viszont fájó számomra az az,hogy rá vagyok kényszerülve a Trixx-re,mert a kártya alap feszen kezelhetetlenül melegszik és hangosodik.Nem is értem miért kellet ezt így kiadni,de egy javított bios nem lenne rossz húzás a gyártótól.Összességében eddig kellemes csalódás a két kártya,mert nagyon féltem a hőfokoktól és egyéb gpu kihasználtság és Boost ugrálástól,de lekopogom eddig minden rendbe.A táp meg simán bírta a Linx+kombustor kettősét és a határának a közelébe sem jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Windows 11
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest