Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ->Raizen<- #14441 üzenetére
Jézusom....mi nem ezt kértük
Te azt állítottad hogy a kártyád alapórajelen alapfeszültséggel se lépi át a 60 fokot, de még az 50-et se nagyon terhelés alatt.
Erre bedobsz egy alulfeszelt, -100mhz-es tesztet Gratulálok megintcsak.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ->Raizen<- #14444 üzenetére
Duma.
Csinálj alapfeszen, alapórajellel ugyanilyen alapon egy FC3 tesztet. Vagy bf3-at vagy tök mind1 hogy mit.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ->Raizen<- #14444 üzenetére
Akkor igazold a fenti állításodat egy ugyanilyen teszttel kérlek: Hitman, 1250mhz GPU,1,3volt legalább 15perc játék 99%-os leterheltség.
-----------------------------------
Kivettem az élét[ Módosította: stevve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ->Raizen<- #14453 üzenetére
"A hamis vádaskodást befejezheted mert én nem használok több accot! És ezt bárki bármikor le tudja ellenőrízni!"
Hát persze, hogy nem Tudod kit nézzél hülyének
És most tegyük fel, hogy ez egyetlen valamirevaló mérésed az a hitman-es, és ott ugye alulfeszelve, 1000mhz-en volt 47-48 fokos a kártya.
Szóval szerinted lehetséges-e (még józan paraszti ésszel is belegondolva), hogy plusz 100mhz-es magórajel illetve jóval magasabb magfeszültség mellett mindössze 2-3 fokot melegedik a GPU ugyanolyan terhelést feltételezve?Valahogy én ezt kötve hiszem
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz banderasz77 #14507 üzenetére
El lehet vele lenni, de nem fogja kihajtani a kártyát.
Ha tervbe van véve a jobb proci akkor nyugodtan vedd a 7870-et, ha nem, akkor elég hozzá a 7850.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ZozzHUN #14535 üzenetére
Ne kezdjük el már megint pls....talán nem tűnt fel, hogy a másik kollégának meg pont a Gigabyte-al van hasonló problémája?
Szerintem ezek kártyaspecifikus problémák, nem gyártói. Hogy mit lehet csinálni?
plekk: gariztatni nem hiszem, hogy emiatt lehetne, a kártya gondolom kifogástalanul működik. Azzal, hogy neked magasabbak hőmérséklet adataid, mint másoknak rövid úton el fognak hajtani.
Megoldás, ha veszel rá jobb hatásfokú hűtőt,ha ez ennyire zavar. Nekem is volt egy ilyen kártyám, még egy GTX460 ami jóval magasabb hőmérsékleten működött, mint a társai és semmit nem lehetett vele kezdeni
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Biztos, hogy szellőzési problémák lesznek ott, mert ez
2. verzió: nyitott gépházban nyitott ablaknál (alapfeszen)
1218 mV / GPU: 1150MHZ / MEM: 1250 Mhz / MSI Ab auto venti-----> max 69-70 fokMár közel van a reálishoz, egyrészt tuningolt a kártya, másrészt az FC3 fűti be a legeslegjobban.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Malibutomi #14542 üzenetére
De mindenképpen arrafelé mutat, hogy nem jó a ház hűtése. Az se a legjobb megoldás, ha leszeded az oldalát, a lényeg, hogy egy a gépházat jól átjáró "huzatot" kell létrehozni a házban, ezt viszont csak zárt oldallappal tudod elérni. Ehhez persze megfelelő ventik, és megfelelő méretű, kevésbbé zsúfolt ház is kell.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Szerintetek létezik, hogy az adatlapomon szereplő PC-met már nem bírja el a tápom? (gigabyte superB550)
Mióta beraktam a 7870-et csinál furcsaságokat, nagyritkán visszaáll a bios induláskor nem megfelelő oc-re hivatkozva (holott a proci csak alul van feszelve) és ilyenkor AIDA64 és társainál amint elindítom lefagy az egész gép.
-
GeneraL_XTX
veterán
Érdekes, ez vajon mitől lehet, valahogy nehéz elképzelni, hogy a VGA-tól. Mondjuk nálam ez a jelenség nagyon ritkán fordul csak elő....
miresz: tudom, hogy a GB nem a tápok csodája, de eddig minden különösebb gond nélkül vitte a konfigot, az előd pedig egy 6870 volt ami gondolom fogyasztásban ugyanaz a szint mint a 7870, vagy még nagyobb is.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz - = Zk = - #20677 üzenetére
Azt én nem tudom,biztos így van. Én csak azt tudom hogy azzal szárnyal, ami nekem van
-
GeneraL_XTX
veterán
Az igen, az új Metro update igencsak jót tett a 7870-emnek, ahol eddig volt 26fps-em,most van 60
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz dragon1993 #39548 üzenetére
Szerintem ezeknek a véleményeknek jó része alaptalan, olyan személyektől akiknek mondjuk életében nem volt Giga kártyájuk vagy csak pont kifogtak egy rossz példányt, ami akármelyik gyártónál előfordult volna.
Nekem elég sok féle fajta vga-m volt már, de ebből összesen 2db volt hibás, speciel mindkettő Asus volt ami itt agyon van istenítve
Ettől függetlenül ugyanúgy vettem továbbra is Asus karit, mert tudom h ez bármelyik másikkal előfordult volna.
-
GeneraL_XTX
veterán
No beléptem én is a klubba (újra ) egy Giga R9 270 BF4 edition-el.
Eddig meg vagyok elégedve a kártyával, a csomagolása igényes, a hűtése igen jó, és emellett nem is igazán hangos, hasonló zajszinten van, mint volt Asus 7870-em. A BF4 kupont már beváltottam, működik, és kaparós formátumú a kód, szóval nem kell félni, hogy kilopják a boltban.
Különlegessége, hogy ezen két 6-s tápcsati van, így remélehetőleg a TDP nem fog gátata szabni a nagyobb tuningnak
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz tboy93 #39652 üzenetére
A 7870 még az i5 2500-al együtt volt, akkoriban nagy volt a PS4 iránti lelkesedésem és downgrade-eltem a gépemet egy A10 5800K-ra. Azóta kiderült h premierre gyk. nulla játék jön ps4-re, így venni akartam egy karit az 5800k mellé. Eredetileg 260x-et akartam plusz BF4-et, de így sokkal jobban jártam
diegho: az MSI 5k-val drágább volt, a procim mellé már felesleges lett volna erősebb kártya. iPonban vettem egyébként, 50k volt.
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
R9 270-nél mi az ajánlott beállítás BF4 alatt?
Mert próbáltam FullHD+Ultra beállításokkal, de úgy nem volt az igazi....Még kikapcsolt élsimítással se.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ricshard444 #39802 üzenetére
Ok, thx
Majd meglátjuk mennyit fog javulni Mantle alatt
kovsol: Nemtudom, még nem raktam vissza az Afterburnert.
De érzésre nem hinném, hogy szenvedne, fix 4,4ghz-en nem is kéne neki szerintem. (ezzel a kártyával)
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ricshard444 #39818 üzenetére
Naaa azért egy fx6300 lazán kihajt egy ilyen kártyát.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ricshard444 #39820 üzenetére
Kíváncsi leszek mit hoz majd ilyen téren a Mantle.. Fejlesztői nyilatkozatokból következtetve nagyon sokat, egy 2ghz-re visszafogott fx8350-el is ugyanolyan gpu kihasználtságot mértek, mint alapon. Tehát full vga limit volt.
-
GeneraL_XTX
veterán
Hali!
Azt meg tudná valaki mondani, hogy az MSI AfterBurner OSD miért nem jelenik meg a BF4 esetén?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Frozzy #39935 üzenetére
THX megnézem.
Mindenki: na mentem ma egy hosszabb kört a BF4 multival, érzésre nagyon is jól futott az 5800K-val, minden nagyon folymatos volt, pedig volt robbanás meg minden szir-szar bőven, egyszer se lassult be még egy kicsit sem (pedig erre érzékeny vagyok).
WoT-oztam is, Afterburnerrel monitoroztam a GPU kihasználtságot, hát ott olyan 60-75-85% körül mozgott a kártya, de én ezt betudom annak hogy az a játék nemigen dolgoztatja meg a GPU-t még max grafikán se.
Ennek ellenére volt, amikor már 30 körülre esett vissza az fps, amit kicsit kínosnak érzek, de nagyrészt 40-50-60 körüli fps-ek voltak.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ricshard444 #39942 üzenetére
Sajnos nem tudom, de valószínű, hogy max csak két szálat tud a WoT, vagy még annyit se.
Ezért is futhat rosszabbul, mint ahogy az i5 2500+7870 kombóval emlékeztem.
-
GeneraL_XTX
veterán
Most mi ez a hülyeség, hogy a Mantle catalyst csak 270X-et támogat sima 270-est nem?
-
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Dany007 #45255 üzenetére
Háát nem igazán.
Multiban legalábbis biztos nem. Inkább a High beállítás no AA áll neki jobban. Mantle meg egy rakás xar. Mostanában azt vettem észre (és nem csak én) hogy Mantle api-n pont h szarabbul, instabilabb fps-el fut a játék, mint directX alatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest