Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz steve0707 #16316 üzenetére
öcsém gépén tökéletesen működik, köszönöm
DE!
kipróbáltam az én gépemen is, W7 van rajta. hát, nálam nem jött ez össze... így nincs CnQ-m még mindíg" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz apollo12 #16362 üzenetére
érdeklődtem alaplapom topikjában, hogy mire képes az új BIOS, de nem jött válasz. ismeretlenűl meg nem fogom feltenni. ráadásul béta-bios!
W7 beállítás nem hozott szerencsét...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
noh, hát úgynézki sikerűlt nem szoftveresen beállítani a CnQ-t tuning esetén is. a tudatlanságom eloszlatását darky@ fórumtárs segítőkész reagálásának köszönhetem.
FSB-vel tuningolok, és hopp, már van is CnQ. besz.rok örömömben
persze még tesztelni kell, de elméletileg bírnija kell" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Crossfit007 #16367 üzenetére
nekem a Grid mikrolaggolt. feltoltam 3,5G-re alap 3,0-ról és laggoltam
noh, fejlemény!
231 az FSB és van CnQ. mikor 234-nél néztem, nem volt. lehet ha adok neki a szorzóval, akkor is megtartja.. hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz norbi0604 #16371 üzenetére
igen, ez az!
én azt tanultam, tuningolni csak biosból szabad. ezt követem...noh, úgynézki megvan
igaz, nem 3500MHz, csak 3495, de elég. fsb 233 a többi mind auto-n van. plusz a memóriát is visszaosztottam a bizt kedvéért. majd később megnézem, lehet azt is visszalőhetem auto-ra" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gerisz #16374 üzenetére
igen? könnyű mondani.
buta vagyok én ehhez.... akkor mondj/atok értékeket mit hova miért mennyire." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gerisz #16380 üzenetére
mikor kikerült, elolvastam. 100x. nem jött át. nah, talán majd most, pár évvel később!
megteszek bmit, csak a CnQ-mat ne vegye elapropó.
tuningoltam, nem tesztelem, játszom, kattintgato kahogy eddig. ha hibátlan hagyom. lehet ebből baj? sztem nem.[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gerisz #16383 üzenetére
őszinte leszek, ismét belezavarodtam Oli szavaiba
majd keresek valami szakit, és megkrérdezem, mit mennyire állítsak...bevallom, nekem ez magas..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gerisz #16391 üzenetére
sry, de mi micsoda
párat beazonosítottam, de azthittem, csak fesz értékeket adsz meg." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gerisz #16391 üzenetére
nincs kép effektust kaptam. nem volt rendszer pitty
szerk.
jah, jogos.
' Ha marad a ref clock 233-on akkor
1 - 15 (3495Mhz)
2 - 10
3 - továbbra sem tudom
5 - 233
6 - 100
7 - Auto "
ugyanis nálam a HT Link freq. vagyis a 7-es, MHz, ill GHz-ben adható meg. a 10-est nem tudtam hova sorolni a létrán[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
egyelőre kimarad a Prime95. hamarost felszökik 60 fokra a gépezet
meleg is van, és valszeg a ventik beporosodtak. holnapi napon asszem neki kell feszülnöm a pucolásuknak" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16401 üzenetére
ááá, most happy vagyok...
233*15-tel elvan a gépem, és van CnQ. nézegetem a lapom biosát, mit ad a legújabb, de fosok, mivel csak béta.
egyelőre most X6-ra pályázom. 1075/1090T..... de várok a Bullig, majd akkor betakarítok.
nem tuningolok, mert...mert nem. fosok, hogy picit piszkálom, és elbaszom. rosszabb esetben elveszi a CnQ-mat. arra ölök mostantól" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16403 üzenetére
tévedsz, nem félek, csak cseppet fosok
csináltam már, ezt is, meg öcsém Ánusz lapján is. lényegében az bosszant, hogy a lapom honlapján ehhez a procihoz ezt a biosverziót írja, ami jelenleg is fent van. bár ha öcsém gépéből indulok ki, ott meg a legújabbat tettem fel, de az egyel előbbít írja... nem értem én ezt no" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16405 üzenetére
hmm. kezd érdekelni a dolog.
feltételezem elég a legfrissebbet felheggeszteni, nem? de mivel béta bios, ezért az előtte levőt a biztonság kedvéért, nem?
tehát:
F6 van fent. F10D (béta) van legújabb. F9-et tegyem fel a biztonság kedvéért előtte?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16407 üzenetére
ok, holnap ha nem felejtem el, felheggesztem.
jah, vegyem vissza alapra a biost előtte, vagy úgy durrbele?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16407 üzenetére
AM3-hoz lekell cserélni a jelenlegi DDR2-800-as ramokat 1066-ra?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16419 üzenetére
" a vga-ra nagyon jó hatással van az NB tuning "
konkrétan miben is látszi kez meg a valóságban?....
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16421 üzenetére
hm. ismét egy érdekes dolog.
na, nem a Cry miatt, hanem az fps növekedés miatt." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16426 üzenetére
hm. sokat nem érnék el az 5770 rev.3-as feltuningolásával. bár állítólag van bennük kraft.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16440 üzenetére
noh, az enyémet is ígykéne, köszönöm
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16443 üzenetére
fr@nc beléd már!
gonosz vagy[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Crossfit007 #16469 üzenetére
elszállni látszik sztem is!
még annyit tudnál tenni, hogy nyomsz egy BIOS defaultot, és megnézed úgy mit művel..[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz csabika0001 #16475 üzenetére
"Ez manapság már köztudott a Geil ramok nem mennek konkrétan semmilyen alaplapban"
majdnem. én a Crucial Ballistix ramjaimat cseréltem Gél Valú-ra, oszt mégis hibátlanul döcögnek." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz csabika0001 #16481 üzenetére
nem mondanám
(#16482) Crossfit007
gondolod olyan drága lesz?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16528 üzenetére
voltaképp tuningolni szeretnék, CnQ-t megőrizve.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16528 üzenetére
nah, ennek fogok utánnajárni hamarosan. ma már nem állok neki.
holnap 6ra megyek dolgozni, korán kelek.
egyelőre ami fix, az az, hogy ha szorzót állítok, akkor pl elveszi a CnQ-t." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16531 üzenetére
próbáltam. de letettem róla, mivel úgy vagyok vele, hogy tuningolni csak bios-ból szabad. hm.
persze ha X idő után elterjed, stabil lesz stb akkor belevágok.
köszi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
én pl a Gridet használom "tesztjátéknak" prime helyett..... same Dirt
-
- = Zk = -
félisten
válasz ---Lasali--- #16704 üzenetére
egy időben volt, hogy én is ilyen tuning/tesztelős agyrém lettem. aztán letettem róla. ha valamit tuningolok, játék. ha úgy nem hibázik, fagy, kékhalál, akkor nekem jó.
elismerem a Prime fontosságát.. egy OC bajnokságon. ahol kell tudni azonnal, ha valami nem stabil. egy egy hétköznapi használatra "szvsz egy X óra játszadozás is elegendő.(#16702) Bohir
én Grid-nél kékülök, ha valami nem kerem. (aszem egy és ugyan az a motor van alattuk, nem?! )[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Colos1 #16711 üzenetére
érdekes...
én nálam nincs CnQ. alaplapi érdekesség. egyedűl úgy erőszakoltam rá, hogy cpu frekit növeltem, és hagytam mindent alapon. alap esetben sehogy máshogy nincs.
persze, még lehetne okoskodni egy kis tuningal, de majd később. vagy már talán nem is ezzel a CPU-val.
alap feszen megvan a 3,5Ghz. (3495MHz). elég az nekem az alap 3,0-hoz képest." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz ---Lasali--- #16715 üzenetére
netezek, játszok. ennyi.
indokodat elfogadom, ha fontos a stabilitása egy gépnél, ugyanis munkád van benne/vele, akkor persze... nézd a stabilitást. alap esetben beláthatjuk, hogy felesleges.
bár nekem az a meglátásom, hogy ha valakinek a munkára kell a gép, nem szarozik az OC-vel. nagyobb alkatrészeket vásárol bele. én legalábbis így látom, meg a tapasztalatom is ezt mutatja. értem ez alatta munkahelyemet. nap mint nap szembesülök DT-kel, amiket "tuning" miatt küldenek be.
fura egy világ ez(#16714) Bohir
nem hülyeség sztem sem aztán kitudja.. mi van a háttérben[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Colos1 #16718 üzenetére
a 3500-at nálam nem bírja CPU freki emeléssel. szorzóból viszont igen. de akkor nincs CnQ-m. ezért vagyok 3495Mhz-en
-
- = Zk = -
félisten
válasz Crossfit007 #16722 üzenetére
nah, meghalt? ...
lemaradtam pár hsz-t, sry..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gyufaaa #16754 üzenetére
igen, páran azzá tettétek
-
- = Zk = -
félisten
igen, ez is egy nézőpont
más!:
azt nem lehet megadni, hogy maximum menniy feszt zabáljon a CPU?.. csak azt, hogy fixen mennyit kapjon?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gyufaaa #16759 üzenetére
szuper. utánnalesek majd, de....
OD= OverDrive?
TC= ?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16762 üzenetére
jó sokáig bírta akkor, de szerintem nem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gyufaaa #16765 üzenetére
arra gondoltam énis, de mivel nekem a 940BE-ben nincs, így ink visszakérdeztem ..
Lord Vader:
nem kéne" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16769 üzenetére
ja ja. én is 3870 X2 CFX-et akartam mindíg is ....
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Crossfit007 #16773 üzenetére
megveszem a jelenlegi procidat, DE csak miután 97%-ra ledegradáltad
Lord Vader:
ahh, értem
sajnos nem, fogy a kess. és pár dologról egyelőre lekell mondani...
most is keresek 2-3 félét, de csak az egyikre maradt pénz..pang a használtpiac. remélem a Dózer kicsit felszabadít ezt-azt" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #16780 üzenetére
nálam is 8-as. valszeg mert CF lapom van
-
- = Zk = -
félisten
Urak
3,0-3,5GHz-en járatott 940BE elegendő lenne egy 5870 alá?
-
- = Zk = -
félisten
apollo, Crossfit:
szuper. köszönöm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest