Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soldika30
tag
Sziasztok ez a procim van AMD FX 8120 8x3.1 ghz érdekldőnék meddig melegedhet max a proci ami benne van a tűréshatárban? játék alatt van hogy eléri az 57°C-ot.
Illetve lrinám a telejs konfigom az lenne a kérdésem,hogy egy ilyen táppal hajtom meg.[link] elég ez? Néha csinál oylathogy saját magától ujra indul game alatt,.AMD FX 8120 8x3.1 ghz processzor,AsRock 990FX EXTREME 3 alaplap ,Kingmax 8GB DDR3 1600Mhz ,Kingston 120GB 120G SSD,VGA HD-4890 illetve van még benne 2 db HDD is de gondolom ezeknek a fogyasztása max 10 w lehet. váro ma véleményeteket..
Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
-
Soldika30
tag
Sziasztok véleményeteket szeretném kérni... itt egy kedves fórumozó már segitett,és ezútal is szeretném megköszönni a segtségét. Egy boltban igy rakták be a hűtőt mint ez utólag kiderült nem jó,mert a meleg levegőt szivja a VGA ról ami meg egy eléggé nagy hőt termelő darab. Azt tanácsolaták el kellene forgatni a ramok felé és máris jobb lenne a hűtése. Én felhivtam a boltost. azt mondta a rajz alapján rakta be és nem lehet ezt forgatni valami keret miatt. Azon gondokoztam ha lehet, akor rakok bele még egy házventit ami befele fújja a levegőt és akkor arra forditani a proci hűtőt.. mert egy venti van bent ami a képen látszik de az kifele sziv.. várom a véleményeteket.
-
Soldika30
tag
Köszönöm mindenkinek a segitő választ! holnap egy ismerősöm megcsinálja.. hát igy a sraki virágboltoshoz is el vihettem volna éppen ezért fordultam szakboltba..
Akkor hülyeséget csináunk ha ház venti fele forditjuk a hütőt és az egyik fújja a levegőt a hütő ventillátora? az alatta lvéő persze már be van szerelve az kifele szivja a meleget.. csak abból indulok ki, hogy igy a szellőzés már megvan.. és ezzel a + ventivel meg jobb hűtést adnánk neki. mert van egy nagy venti is lent a vinyók alatt ami meg tolja be a levegőt.. mert a képen láthatjátok hogy ott hiányzik egy venti oda menne ami befele fújna..Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
Soldika30
tag
Szép estét.. a héten meg lett forditva a proci hűtő ugy ahogy leirtátok a ramok felé. igy már nem a VGA ról szivja a meleget. a kérdésem ,hogy kb másfél órát játszottam a Dead Space 3 -on full grafon a hőmérséklet 47 c átlag.. nagy ritkán megy fel 50 re.. ez már elfogadható? vagy még ez is meleg?
-
Soldika30
tag
-
Soldika30
tag
Sziasztok AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X topic bol küldtek ide mert néha játék közben throttingol a grafika amiről egy videót is csináltam és monitorozottam is a dolgot.[link] 2:13 nál kezdődik a jelenség azt írtak itt segít nekem valaki belőni a procit, mert melegszik a VRM valaki esetleg tudna nekem segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest