Hirdetés
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
válasz adorjant #9205 üzenetére
Ezek szerint a második jelző tényleg illik rád. Itt nem arról van szó, hogy a kártya másnál, jó vagy nem, a lényeg, hogy nálam nem működik (ezt egy párszor elmondtam neked, de ezek szerint nehéz). A PH gari arról szól, ha eladsz valamit és az másnál nem működik, visszaveszed és pont (legalábbis nálam). Nem tudom miért fontos, hogy hány napig túráztattam magam a kártya tesztelésével (ebből is az látszik, hogy mindent megtettem, hogy a kártyát működésre bírjam). Ötletcsere? Szerintem minden lehetséges hibaforrás kizártam. Elárasztás? 1 hozzászólással? A "sértegetésért" elnézést kérek. Igen, a kártya el lett cserélve (hála Antimatrix-nak). Nem értem minek tartanék meg egy olyan kártyát, ami nálam nem működik.
Üdv.: Incognito
Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest