Hirdetés

Aktív témák

  • sz0tyi

    csendes tag

    Bajáki részére szeretnék fekete pontot, és minden lehetséges szankciót kérni a szándékos behúzásért, a hazugságért, és az időhúzásért.
    Ez volt az eredeti bejegyzés amire nyomás hatására még reagált, mégpedig ezt. Ezt a hozzászólást később reagálnám, de még én kértem tőle elnézést -persze annak fejében, ha tényleg visszaadja a pénzem. Akkor rögtön írt sértett hangon, aztán privikben sikerült kialkudnom, hogy mondjon valami konkrétat is a topicban vállalt dologról.
    Azt mondta, ő majd visszaadja a pénzem, de elmegy most és nem lesz itt. Majd januárban jön vissza. Hát most néha itt van az biztos, de privire nem reagál semmit.
    És akkor a béke jegyében nem reagáltam kézmosó bejegyzésére, de most megtenném.
    Szóval gondolom, hogy az első mondat másnál is sántít az előzményeket figyelembe véve, de akkor én most majd jóhiszeműen azt gondolom, hogy tényleg akkor repedt meg a kijelző amikor az üzlet helyszínére tartott vele.
    Amikor viszont azzal takarózott, hogy nem kapott privátot, azért felment a pumpa megvallom őszintén így utólag. Privátot nem, sms-eket kapott. Eleget. Persze biztos elromlott arra az időre a telefonja, vagy az övé nem tud sms-t fogadni.
    És akkor, hogy miért kellett a kamerák kereszttüzéből pont egy sötét zugba menni bármi más kameramentes helyszín helyett -mert ez volt az utolsó mondat ugye,azt nem értem. Persze biztosan nem azért, hogy ne lássam esetleg a repedést ami miatt aznap valaki már egyszer visszavitte -el sem vitte a kijelzőt.
    A 20000 forint volt a kisebb gond. A nagyobb az ideg és, hogy majdnem sikerült tönkretennie a karácsonyomat. Persze nem hiszem, hogy gondot jelentene a számára egy itteni fekete pont, de ez is valami.

    Ment neki egy privát

    [ Módosította: Oczu ]

Aktív témák

Hirdetés