Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tannhauser
csendes tag
Sziasztok!
Egy Ainol NOVO 10 Hero vásárlásán gondolkozok. A kérdésem az, hogy ehhez lehet valahogy pendrive-ot csatlakoztatni? (Ha jól értelmezem, akkor az OTG ezt jelenti.)
-
Tannhauser
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja megjött az Ainol NOVO 10 Hero I-em. Nagyon tetszik, eddig mindent sikerült rajta megcsinálni, amit akartam. A képe szép, a sebessége OK, a tárhely bőven elegendő, nagyon tetszik mindenkinek.
Két kérdésem lenne:
1. Sajnos karcok vannak a képernyőn, de mintha fólia lenne rajta. Ezek a tabletek eleve valamliyen fóliával jönnek? Le lehet azt szedni? Rendeltem hozzá fóliát is, azt rá tudom rakni helyette, bár valószínűleg nem ilyen szépen, buborékmentesen.2. Mindenki rácsapott a családban, de sajnos nem lehet több felhasználói fiókot felvenni. Közösen használni a gmailt, facebookot, play marketet pedig elég gázos. Mintha azt olvastam volna valahol, hogy az újabb Androidban már vannak felhasználói fiókok. Máshol meg azt, hogy ehhez a tablethez a CM10 firmware-t ajánlják. Aki már ezt használja, az meg tudná mondani, hogy abban már lehet több felhasználói fiók?
-
Tannhauser
csendes tag
válasz dorkababa #2738 üzenetére
Nincs eddig különösebb gondom semmivel. 2 alkalommal lefagyott, de azoknak oka volt (az egyiknél egyszerre 16 app települt fel rá, a másiknál pedig fájlmásolás közben lehúztam a PC-ről). A mikrofonba rejtett reset megnyomása mindkettőt megoldotta. Az akkuról pontos infót nem tudok írni. Reggel húztam le a töltőről, napközben többször használtam, most 66%-on van.
-
Tannhauser
csendes tag
Kösz a válaszokat mindenkinek. Használom még egy ideig a gyári firmware-rel, hogy előjöjjenek a hibák (ha vannak) de aztán felrakom a CM10.1-et.
A CM10.1 telepítéséhez van valahol szájbarágós megoldás? Beleértve a downgrade-t is. Ami leírást találtam neten, az mind feltételezi, hogy az olvasója csípőből tud downgrade-elni.
-
Tannhauser
csendes tag
válasz kovacspityu2 #2742 üzenetére
Hát sajnos egyetlen jelenlegi Ainol NOVO10 Hero firmware sem tudja a multiusert. A multiuser patch-el el sem indulnak, és a slatedroid fórumban is írta egy firmware fejlesztő, hogy egyelőre ezt nem tudja, talán később, vagy akkor sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest