Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
én arra tippelek hogy mivel bioszban nincs turbo boost os fül vagy bármi ami erre utal, ezért a bios lehet ludas nem? aztán lehet butaságokat beszélek,de jó lenne megoldani. elvileg a lapom ugye kezeli a cuccot... ezért nem értem
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz Muerte #25982 üzenetére
trbo boostz program van fent, az a kis ikon amit bedobál hogy mivan. de csipszet driver nincsen fent új, de szrtem a legújabb van fent de utánajárok
Intel 9.3.0.1021 2.9 MB 10/18/2012 ez a legutolsó ( szrtem a win8 is automatán ezt tette fel de felteszem hátha)[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz Muerte #25987 üzenetére
na azt irja hogy. az intel hd 3000 progija current
az intel chipset
This device is unknown or unsupported. Please contact the manufacturer for possible updates. More information>>
Audio Driver for Intel Desktop Board
Wireless Networking (WiFi)
Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernetezeknél van driver, de itt iskiirja hogy
This device is unknown or unsupported. Please contact the manufacturer for possible updates. More information>>
-
bb.bocs
őstag
-
bb.bocs
őstag
újraraktam a 8at és megy a turbó boost...,űmeg az ssd
-
bb.bocs
őstag
válasz Dell XPS #26010 üzenetére
most alapjáraton 54 fokos aida szerint. de ha pl windows updatelek akkor felmegy 71 fokra és 3.1ghz re... ez normális? nem kéne hogy leégjen. viszont nem tudom hol tudom tiltani a boost ot ha nem kell ne menjen fölösbe( gondolom az energiatakarékosságnál vlhol)
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
örülök és csöndben vok.csak mivel összevariáltam a gépet azért félek.és 3.1en megy...energiatakarékoson jobbb de felmegy itt is 2.6 ra kb. de ahogy látom a 3.1 csak 1 mag...
teljesítménycentrikuson 70 fok.3.1 ghz
kiegyensúlyozottan 60 fok és 3ghz
energiatoson meg 56fok és alig ghzyoutube fullhd film közben
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
egy kis infó.normális?hd youtube közbennagyban
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
érdekes az acer aspire 5750zg m mel 80 fokos ...a core i5 el alapfokon 60fok volt és max 90 re ment fel ergo akkor mégsem melegszik jobban a core i5 mert ugyanannyi a hömérséklet csak nem figyeltem
-
bb.bocs
őstag
válasz plaszy #26044 üzenetére
igen már szétszedtem, mivel telón beszéltem nem figyeltem eléggé... már bevan dugva a venti és jó
ettől még a proci ugyanolyan meleg mint a core i 5 ös. nem is értem. akkor tényleg nem melegebb mint a b940... ez jórakhatom vissza a core i5 ötmiért mondják hogy nem elég hozzá a hűtés? b940 kb 50 fokos, az i5 meg 55 fokos. 5 fok a kül. játéknál persze mind2ö elég rendesen felmegy
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz plaszy #26046 üzenetére
aha. hát az enyém nem tudom szabályozza e magát. játék közben 69fokos max. a másik az i5ös viszont 80 85 is volt a legteteje 90 volt ha core i5öst akarok lehet érdemes alá hűtés?
mind1 ha valaki elviszi a procit akkor eladom pár napon belül, ha nem akkor megtartom. bár most kéne a pénz... a vásárlóm lemondta mert beijedt hogy melegedni fog a gépe, pedig gyártják a gépét i5 ös procival is... na mind1 ( 5755z vagy mi az ami neki van)
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz online1986 #26049 üzenetére
és mennyi volt előtte?
kérdezem kollégákat hogy ha ö neki a gépében intel core i5 2520m es proci lenne, melegedne e a gépe? ( az enyém igen mert az enyémet nem gyártják csak max b950es procival. de az övét gyártják cor i5ös procival[link])
és az én gépemben 5755zg ben milyen gamer gép hűtésére tudnám vűcserélni a gyárit,hogy pl -10fokot nyerjek?
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
aha.érdekes. akkor nem értem a logikát miért melegszik jobban. a venti 100%on pörög. szóval nem értem. de lehet ebbe silányabb hűtést tettek
2430as procival árulták tényleg de fura. nem értem a dolgot
akkor mégis normális a 90 fok játék közben ? xD teljesen kivagyok D:mondjuk minden féle párosítással láttam már a gépet. gt610mes cidikariva, más procival legaláb 4 félével. agyamat eldobom mi a normál
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
amúgy utánanéztem msotk icsit. az én gépemben alapból b940es volt. annak a max teljesítménye 80 vagy 85 celsius
az i5 ös max teljesítménye 100foka b940 70 75 öt használ terhelés alatt ergo 90%át.
az i5 terhelés alatt eddig 90fokra ment fel de csak 1 játéknál a többinél 75 körül volt a 90fok itt szintén a cucc 90% a.
ergo mint2önél 90% ot használ, annyi kül hogy az i5 nél folyamatosan pörög a hűtés 1 hőfok után, míg b940nél nem mindig. de okos vagyok xD -
bb.bocs
őstag
válasz online1986 #26061 üzenetére
aha. hát köszi az infót. nálam 90 foknál tök élvezhetően mennek a játékok. csak jó lene a 72 fok nem tudom kompatibilis e a gépembe (acer aspire 5750zg)
-
bb.bocs
őstag
válasz OverKiller #26065 üzenetére
aha. hát igazából nem használom ki a procit szóval eladom, nem akarok még hűtést is venni. köszi az infót
-
bb.bocs
őstag
sziasztok.adott egy acer aspire5750zg. vinyó és ssd vel.a touchpadnál nagyon melegmtöbbi részen mellette alig érezni.ez miértt van ?normális ez?
-
bb.bocs
őstag
válasz sebijani1982 #26670 üzenetére
hát oylasmi langyos és a meleg között van. akkor ez normális. köszi
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. acer aspire 5750zgm van 8gb memóval, hdd caddyvel ssdvel.
az ssd 100/ 99 es állapotban van.a sztori a következö. windows 8 at frissitettem 8.1re... onnantól fogva njöttek a gondok. nem kapcsolt ki a gép opl... odáig jutottam hogy leformáztam az ssdt teljesen, és ujrahúztam a win8 al. a probléma a következö. leállításra rányomok, és nem áll le a gép a bal odlali szélsö led világit és ennyi. mi lehet a probléma?
-
bb.bocs
őstag
sziasztok.eladó egy acer aspire 5750zg laptop, de segítségre lenne szükségem a beárazáshoz. menny ia reális e4zért a gépért?
acer aspire 5750zg.
folyamatosan karbantartva pasztázva kifújva stb.
dvd iró helyén 160as vinyó hdd caddyben, a gépben 64gb os ssd hasít
8gb ram van benne meg egy integrált, és egy nvidia gt520m 1gb os videókrátya.
akksija 1 órát kibir,doboza papirjai mindene megvan, itthon volt tvre kötve használva leginkább.monitor részét alig használtam.szép kék,nem cipeltem remek állapotban van 95%os, az 5 % meg a használatból ered
szerintetek mennyi ér mennyit kérhetek igy érte?
(ja és adok hozzá ajándékba egy hűtőt amit ha mondjuk a belső zörög vagy valami, bár eddig nem volt ilyen gondom, akkor kileheet cserélni )[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
sziasztok sos lenne holnap vinnék a gépet!
acer 5750zg.
szétkaptam rendberaktam belül is.
driverek mind ok. azáota azt csinálja, hogy ha hagyom állni kikapcsolja az egeret, ugy hogy utána semmire sem reagál. szétszedtemmár tgnap is, nincs csatlakozási hiba. drivert ujratettem nem... néha gondol egyet, ha nem használod, é megáll. van ötletetek? sos lenne -
bb.bocs
őstag
nem az usb vel van a baj,hanem a touchpaddel.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz csabyka666 #30662 üzenetére
újrahúztam a gépet és akkor sem jó...
-
bb.bocs
őstag
válasz csabyka666 #30664 üzenetére
sajnos nem találok hozzá...és ha az alaplapi cssati szált el?... érted D:nekem ott furán barna, monjuk a többinél is van lehet beképzelem pénzt kidobni nem akarnék ,jobb tutira menni, mondjuk volt hogy menet közben lett lehúzva alaplapról a touchpad...
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz csabyka666 #30670 üzenetére
köszi. hát igen. én is erree jutottam. vagy vagy. tudnál még linkelni egy jó drivert a touchpadhez? win7töl fölfelé 64bit alá inkább?
-
bb.bocs
őstag
válasz csabyka666 #30670 üzenetére
megkockáztattam. csak a kábele volt rossz.komplettt más szinü elülsőrészt vettem használtan, de csak a kábel kell végülis belőle. tartaléknak jó bár a kék és belül szürk nem az igazi de sajnos a jó vevöt elszalaasztottam igy... de legalább a gép ok
-
bb.bocs
őstag
válasz csabyka666 #30690 üzenetére
igen tudom, igy is van amit aok pr dolog. de 60as áron nem lesz még 1 vevöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest