Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
szeki_80
tag
Sziasztok! Szóval ide szöktettek ezt se tudtam csak egyik maffiozos havertól!
Milyen az újra kezdés?Mi a művészet? Olcsón, jót venni!:D aka Debil80
-
szeki_80
tag
válasz crea1984 #3797 üzenetére
Persze játék elején szedjek össze 120-150 ezret! Ha meg nem sikerül szivjátok a fogatokat! Jó válogatást haverodnak! Én nem megyek jó darabig ha kis befektetéssel se sikerül akkor is több xp-t kaptok mintha tűzjelzőt nyomkodnátok!
Mi a művészet? Olcsón, jót venni!:D aka Debil80
-
szeki_80
tag
Sziasztok! 3as szintemmel valami olcsó költségvetésű szb-hez csatlakoznák! 120-150 ezret nem kockáztatnák 3-5ös szintekkel sajnálom! Ha nem sikerül akkor is kapunk xp-t!
-
szeki_80
tag
Multkor a Patrick osztotta az észt! Pedig magyar nem? Vagy nem ő az?
Soförötök van? Hollandiában és Kolumbiában van autóm![ Szerkesztve ]
-
szeki_80
tag
Sziasztok! Ha valakit esetleg érdekel szb-re mennék negyed 16 körül vagy 17 után akit érdekel! Akkor jár le az időm! Szervezőt leszámítva minden posztra tudok menni 150000ig!
-
szeki_80
tag
válasz R1200GS #4391 üzenetére
Úgy működik hogy kell hozzá négy ember:
egy szervező, aki betesz 25.000.- $-t
egy fegyverszakértő aki veszi a fegyvert, a Thompson 150.000.- $
egy bombaszakértő aki veszi a bombát, a C4 120.000.- $
és egy sofőr, aki lop egy autót, elpostázza a helyszín országába megjavitja kb 12.000.-$Ha minden megvan és egy országban van a csapat, akkor a szervező küld SMS-ben meghívókat. Mindenki elfogadja, kiválasztja a saját pozícióját, megveszi amit kell és ha kész akkor indulhat a buli. Általában 550.000.- és 600.000.- dolcsi között van a zsákmány. Ebből mindenki visszakapja a befektetett pénzét, a maradék oszlik négy felé. A szervező kapja a pénzt, ő utal mindenkinek. Akciónként kb 60.000.- $ fejenként a haszon, ha korrekt a szervező.
Célszerű olyannal menni szervezettre, akit ismersz, vagy megbízol, mert az első akcióban amiben részt vettem, az után csak vártam az utalást .... Pedig 150.000.- $-ért megvettem a fegyvert. Van aki képes benyelni a zsákmányt. Olyankor bukik a befektetett pénz is és a zsákmányból se kapsz semmit .....
de az csak a bankrablás.....
[ Szerkesztve ]
-
szeki_80
tag
Köszönjük Marsunak!
-
szeki_80
tag
Valakit esetleg érdekel szb? Lengyelországban szervezek bombást fegyverest keresnék! Olcsó cuccal is jöhet max nem kap pénzt, ha nem sikerül! Nincs vakker! Egy kikötésem van kenje-vágja a dolgokat! Tanitáson már túl vagyok!
-
szeki_80
tag
Sziasztok! Mennék szb-re bármikor bárhova bármilyen posztra!
-
szeki_80
tag
Sziasztok! Ritkán kérek segitséget de ez több a sokknál! 17 sms-t kaptam hogy rongálták a garázsomat! Én kb egyszer meg kisérletet tetem kirabolni!
A célszemélyek: logic, doohan01, dawe, és a számláló készitőmre különös tekintetet érdemel a veges35! LOL örök hála lenne te-showk!Mi a művészet? Olcsón, jót venni!:D aka Debil80
-
szeki_80
tag
Sziasztok! Tárazatlanul nyugodtan rakjatok be fegyvert, ami szintetekhez megfelelő, hiába nincs még lőszer! A fegyvertartási engedélyt se felejtsétek el!Szépen megdobja a konditokat!
Aki ismerte akkor vegyétek úgy nem szóltam semmit! csak látom vannak új tagok is![ Szerkesztve ]
-
szeki_80
tag
Akit érdekel mennék majd szb-re egy Corvette-el szeretném ki próbálni sose csináltam!Magyarul a sofőri posztot elvállalnám Hollandiában, vagy bármelyiket szükség esetén!
[ Szerkesztve ]
-
szeki_80
tag
Turbi nem sokáig nézte tétlenül! El kellett volna utaznom legközelebb igy csinálom!
-
szeki_80
tag
A Harc kimenetele
Debil80 vs. babyfacebabyface a gyorsabb, ezért ő kezd,
babyface eltalál Katana-t használva, 1751-t sebez rajtad!
Ennyi srácok!Mi a művészet? Olcsón, jót venni!:D aka Debil80
-
szeki_80
tag
Sziasztok! Szervez valaki szb-t mostanában?! Minden posztra tudnák menni!
-
szeki_80
tag
DonDufi meg akart támadni vásárlás közben! Szegény most a kórházban piheg!
-
szeki_80
tag
Nyomkodjátok nyugodtan a tűzjelzőt, úgyanannyi energiát vesz le mint a strici megnevelése! Addig én meg pluszba legyúrom azokat, és sok kicsi sokra megy! Irkálhatok én ide mint ha a falhoz beszélnék! Előző szériában is ez volt!
-
szeki_80
tag
válasz Ultram3jor #7472 üzenetére
Én szerveznék de sehol senki! Kb 4 napja nem voltam!
-
szeki_80
tag
Sziasztok! Szerveznék szb-t, akit érdekel! A zsíros posztok még kiadóak a gombaszagértő és a Thompson-os hely! Jelentkezés nálam lehetőség szerint ha lehet sms-ben! Kb. 13 órától kezdődne a szervezett buli! Már csak egy hely kiadó!
[ Szerkesztve ]
-
szeki_80
tag
válasz aandsnatch #7736 üzenetére
Még a bombás sofőr poszt még kiadó! Sickboy még variál, nálam nem lehet!
-
szeki_80
tag
Soför poszt még kiadó! Kis szintűek itt a nagy lehetőség a bizonyításra!
-
szeki_80
tag
Sziasztok! Szervezz valaki szb-t? Én szerveznék csak hiányzik 3 ember!
-
szeki_80
tag
Srácok! Szb-re bombás fegyveres jelentkezhet nyugodtan USA-ban lenne negyedóra múlva mehetne is, de szerintem csúszni fog! Lehet irni nyugodtan!
Jelentkezni SMS-ben, nem nézem ezt állandóan![ Szerkesztve ]
-
szeki_80
tag
Elfelejtettem srácok!
Küldő: admin - 0 Időpont:2009 Aug.13. - 14:14:50Szintet léptél! Új szinted: 13. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +2
-
szeki_80
tag
Sziasztok! Szerveznék szb-t vagy betársulnék esetleg! Akit érdekel sms-ben jelentkezhet!
-
szeki_80
tag
Fiúk, lányok! Érdekel valakit szb? Már csak bombást és sofört keresnék!
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest