Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
A megfejtés nyilván az, hogy még 2-3 hónapig bőven tudnak regisztráltat oltani, de utána nem biztos, szóval a jövőre nézve fontos, hogy regisztráljanak a népek.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Wn2tl
aktív tag
"ahogy az ausztralok is csinaltak"
Ausztrálok azért elég nagy előnyben voltak, mikor ez az egész beindult. Anno pont telibe kapta őket a nyár, és egy nagy sziget amit könnyű volt bezárni. Jóval később kapták meg a víruspakkot, mint a Föld másik fele. Igazából elég lett volna Kínát hermetikusan kirekeszteni, de akkor a sátán szava volt, hogy állítsuk meg a légi forgalmat onnan. Aztán pedig már késő bánat. Az lett volna az igazi tökösség, ha Kínával szembe megy a who elsőre.
-
LanyUs
senior tag
Barátomnak én is főzök egy pörit kint fával. Szabad levegőn maszkkal vagy nélküle? 1 méter vagy beszélgethetünk közelebb is ha csak négyen vagyunk? Senki nem fél senkitől vagy mindenki mindenkitől? Ha valaki fertőzött, de fertőtleníti a kezét, fertőtlenített ruhában jön és nem köhög + lenyom pár páleszt, akkor is fertőző a lélegzete szabadtéren is?
-
LanyUs
senior tag
Eddig elkerültük ezt a sz.rt, de nem hiányzik. A szomszéd család épp most van túl rajta 48 év körüliek + 15 éves gyermek. Megküzdöttek. Kihagynám! + Anyós is veszélyeztetett állapotú + itt a 2 gyermek is. Na mindegy is!
Köszönöm Kékes Neked is! A válaszod alapján le is fújnám az egészet! De nem fogom, viszont Mindenkit maszkra kötelezek. Evvan...
A fertőzést a még tünetmentes időszakra értem. Persze ha érzi, akkor nem jön...
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Miért? Komolyan elkell magyarázni? Ha valóban az oltás a felelős a halálért (persze ilyet úgysem fognak soha kihozni), akkor az oltás miatt halt meg. Ha az oltott megnyeri a lottót, vagy elüti az autó akkor ez az oltás miatt történt ? Most menjünk óvoda szintre? Neked, hogy sikerült erre a következtetésre jutnod?
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Ha addig eszek amíg teljesen eltelek ergo jóllakok akkor ott fennáll a kérdés, hogy én uralom az ösztöneim vagy ők engem.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Qtya123
őstag
Ez a többször megjelenő éhségérzet most nálam is jelen van, hogy változtattam az étrenden. Én úgy oldom meg a dolgot, hogy például ma megvolt a vacsora, de később éreztem, hogy kezdek éhes lenni. Nem akartam már több szénhidrátot betolni, ezért fogtam és bevágtam 250 gramm saláta mixet magában. Abban kalória alig, viszont a salátának nagy a kiterjedése, eltelíti a gyomrot maga a mennyiség kiterjedése, így egész jól kezelhetőek vele az ilyen éhségérzetek.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
A szándék egyébként teljesen érthető. Ha lehet, akkor ne a szavazóbázisból dögöljenek meg.
(mondjuk itt páran vehemensen tagadták, hogy ilyen lenne, pedig nyilván egyszerű, csak a szándék kell hozzá, az meg nem kétséges, hogy megvan)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Ringman
nagyúr
Ki gondolta volna!
Nem véletlen hogy a kormányhivatal állítja össze a listákat.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
proci985
MODERÁTOR
meg csak nem is korrelacio?
[link] egyebkent azt is tudjuk, hogy minel tobb filmben szerepel Nicolas Cage, annal tobben fulladnak medencekbe. vagy varj.
neha olyan erzesem van, hogy kozepiskolai matematikaba kotelezove kene tenni a valoszinusegszamitast es a statisztikat.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
esetleg projektmunka, prezentaciotechnika, versenykepes (es kurrens) idegen nyelv (kiejtes trening is!) es szovegertelmezes (infokereses is).
avagy a hajukra kenhetik a valszamot, ha nem megy az erto olvasas sem, ld a legutobbi PISA tesztet. az meg amiatt lesz katasztrofa, hogy egy ponton az unsupervised learning meg fogja verni az adott csoportot.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Z.É.T.
őstag
Úgy tűnik, hogy egyre több orvosnál alakul a praxis idősebbjeinek átoltása, ma ketten is jelezték haverok közül, hogy mehetnek felvenni, egy 43 és egy 45 éves egészséges. (egyik Sputnik oltóponton, másik Sinopharm rendelőben)
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
HÁZIGAZDA
"Az, hogy barmilyen oltas mellett sulyosan lebetegszunk vagy meghalunk, elegge kevesse eselyes."
ezt jó lenne a kínai esetében tényleg tudni. amúgy a kínainál a második után
2814 nappal leszel védett, az április vége optimista szerintem. de mondjuk, ha úgy amúgy annyira nem félsz az egésztől, sima ügy.én mondjuk most már a gyerekeket is féltem.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
szabi__memo
nagyúr
Semelyik nem tuti. De azért én inkább hiszem el az usa és eu hatóságok eredményeit mint harmadik világbeli országok, rezsimek adatait.
De mindenki döntse el maga kinek hisz.
Amúgy a kérdés ettől függetlenül jó. Viszont nem lenne ilyen dilemma ha megbízható adatok állnának rendelkezésre, nem igaz?[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
az a 20 ezer szerintem alsó hangon 25 ezer+ már most, és a mai napig nem tudjuk, hogy
- a népesség hány %-a kapta el
- hány % kapja el másodszor
- harmadszor...továbbra is meggyőződésem, hogy ha ezt a szart telibe ráengedjük a mindenkire is, várunk 3 évet, aztán összegzünk, akkor nem 1% lesz a számla végén
és akkor ebben nincs benne semmi a hosszútávú (minden, ami nem instant halál) dolgokból, őszintén meglepne, ha nem szarapodnának fel fura módon a stroke-ok a következő 1-5-10-20 évben
és akkor ebben még mindig nincs benne a többi szerv, agy (demencia), vese, tüdő stb.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
t72killer
titán
"a _teljes nepessegre nezve_ 0.2%, ami iszonytatoan magas szam" - emiatt vagyok bizakodó a közeljövővel kapcsolatban. Ezt visszaosztva a publikált IFR értékekkel kb 3héttel ezelőtt tutira meglehetett a 2-3M fertőzött, mára ennél is több. Itt jönne a képbe, hogy oltás előtt kéne egy antitest-próba, és akik eleve immunisak, azok várjanak - így rögtön lehetne "2M felettről indítani" az oltást. De 3-4M átesett, esélyesen immunis ember önmagában is visszafoghatja lassan a járványgörbét már a következő hetekben, akkoris, ha tombolnak a koronapartyk mindenfelé.
Ha nem üt be egy replay-mutáns, akkor kb ez lesz a vége a magyar covidnak.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
daneel_hu
addikt
-
-
Csatravi
senior tag
Most még futó, aztán egyszer csak az kórházi osztályon az ágyat is nyomhatja. Mint az ismerősöm. Az angol mutánssal meg még könnyebb ez a verzió mert hosszabb a lappangási idő mire észreveszel valamit magadon addigra már a környezetedet is szanaszét fertőzheted. Egy rokonságban most dőlt ki 3 család mert csak egy ebédre összejöttek. Senkinek semmi baja nem volt. Akkor még nem. Most meg az anamnéziseikben már kezdetnek ott fityeg a tüdőgyulladás.
-
sipi700
tag
Hát nem tudom. Reggel kapart a torkom, se láz, se rossz közérzet semmi. Délután futás, teljesen jó pulzus, semmi gond. Futás után 1 órával hidegrázás, láz. Covid volt. Aznapi futásnál biztos fertőztem, sőt lehet előző napinál is. Persze sok emberrel nem találkoztam közben. Másnap már nem lett volna kedvem, erőm futni. Pedig nem is voltak erős tüneteim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest