Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz venember83 #7800 üzenetére
Mit nem, nem muszáj nézned , műsoron van vagy talán elmarad?
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz venember83 #7802 üzenetére
Sajnos csak SP1em van, meg Eurosport.
Bár ingyen jönnek be ezek, úgyhogy nem panaszkodom.Life is too short to stay stock!
-
venember83
nagyúr
A Barca vesztésre áll a hírek szerint...
-
peterszky
őstag
-
Vladi
nagyúr
Na srácok! Valami ilyen bl döntőre számítok. A barcán nem múlik majd.
Állat a meccs.
Amúgy spanyol kupa döntőt játszik egy baszk és egy katalán csapat... aha...
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
válasz venember83 #7804 üzenetére
Áááá az már történelem.
1-3
yaya, messi és bojan góljaival.
A bilbao drukkerek fejbedobták dani alvest!
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Buldozer99
senior tag
25.perctől nagyon nagyot játszott a csapat, Kupa megvan, hétvégén bajnokság is meglesz, márcsak a BL-t kéne behúzni.
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Tibiajax
nagyúr
Szép volt, gyerekek!
-
zolynet
veterán
-
nagyúr
-
csimav
őstag
válasz zolynet #7813 üzenetére
A múltkori Chelsea - Barca rangadón látszott, hogy a barca nem egy spanyol, hanem egy angol csapattal játszott. Nagy szerencséjük volt az a gól az utolsó percekben..
Hiába volt 70-30% a labdabirtoklás a Barca részére, akkor se tudták kihasználni....
Az Mu készül a bl döntőre, nincs megállás barca kap 2-3-at tuti.
Jah és amúgy a Chelsea-t utálom és örülök, hogy a barca jutott tovább, legalább a M.U.-nek könnyebb lesz a dolga.[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #7815 üzenetére
hogy tudlak útálni...
: D
-
nagyúr
-
Bikerman
aktív tag
válasz Napfénysüti #7819 üzenetére
én azért nem ígérek több gólt a barcának 1-nél. ott lesz a védelemben vidic, ferdinand... nem sok esélyük lesz a barca támadóknak. a chelsea ellen sem volt, csak annyi lesz a különbség, hogy itt a támadásban lesz egy rooney, egy céronáldó... és még lehetne sorolni. mellesleg a barca lehet hogy megérdemelné, de nem "megérdemelten"... szóval a chelsea elleni meccset nem kellett volna megnyerniük. nagyon nem szeretem egyik csapatot sem, sem a manchester-t (arsenal szurkoló vagyok), és a barca-t sem (real madrid), de ennek ellenére a manchesternek szurkolok. ferguson szép búcsúja lenne.
ragazzi della curva...
-
Markgx10
őstag
válasz peterszky #7805 üzenetére
Hát végleges. Pedig reménykedtem a fellebbezésben, de sajnos a hétvégén max tévéből nézhetjük, hogy játszik a Csapat. Eddig tavasszal mindenhová sikerült eljutni, erre betiltják a pályát. Nem baj, jövő héten (bármennyire nevetségesen is hangzik ) természetesen ott leszek Baktalórántházán is a meccsen , de azért szép lett volna a Szentélyben ünnepelni a bajnoki címet, még ha csak másodosztályú is.
-
Markgx10
őstag
válasz peterszky #7825 üzenetére
Nem vagy vele egyedül, borzalmasan gyér lesz az érdeklődés Bajnokok vagyunk, feljutottunk, nagyon messze van stb. De azért én megyek
Kíváncsi lettem volna a szokásos pár soros összefoglalódra, vagyis FTC-KBSC 5-0, Üllői út 129., 0 néző
Pista 20 meccsen vert 33 gólt, azért az sem túl szar
[ Szerkesztve ]
-
peterszky
őstag
válasz Markgx10 #7826 üzenetére
Én meglepődtem, hogy ilyen sima lett. Pista az isten, lőtt 4 gólt, adott Bencének egy gólpasszt és Kamatéval is majdnem lövetett egyet 4 meccs alatt csak berámol még 7 gólt Jól mutatna a 40 a neve mellett.
További kellemes meglepetések: Fülöp és Lamine, szerintem nagyon jól játszottak.
What else you gonna do on a Saturday?
-
csimav
őstag
válasz zolynet #7803 üzenetére
Csak mert többen is írták már, hogy nem tudják, hogy meccs közbe mennyi az eredmény...
1.: Eredmények: Labdarúgás
2.: Football ScoreÉs van ez az oldal:
Ez.. Általában sok meccset mutatnak élőben.Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Csabee.
nagyúr
most nézem csak az eredményt a RealMadrid milyen egy szánalmas szutyok csapat lett........
Üdv: Csabee.
-
csimav
őstag
Milyen végeredményt tippeltek a mai West Brom. - Liverpool meccs végére?
Az én tippem: 1-3Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Bikerman #7842 üzenetére
Miért, szerinted mindenki mezeket meg posztereket vesz?
Max. a nagyon fanatikusok, de egy normál felnőtt nem poszterezi tele a lakását.
Nekem sincs már egy darab Róma poszter sem a szobámban, Róma mezem sincs, sőt, már a meccseiket is egyre ritkábban nézem meg a TV-ben, ennek ellenére még mindig nekik szurkolok.
venember: ja, az úgy más...
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #7843 üzenetére
Max a fociszobát, ha van ilyenje. Plazmatévével, hangrendszerrel, fotelekbe épített sörhűtővel meg szobához járó pompomlányokkal.
-
Bikerman
aktív tag
külföldi mezt én sem veszek, még posztereket sem teszek ki, de ahogy az írásából kikövetkeztetem kb. 14-15 éves lehet, és ilyen korban bizony sokan cserélgetik kedven focicsapatukat, és ragasztgatják a posztereket a szobában.
[ Szerkesztve ]
ragazzi della curva...
-
csimav
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz L|zsidoboz #7843 üzenetére
nekem van Barca mezem baszki..
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest