Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Csapi007
veterán
A vizes boltban 25k a 8600GT.
[link]"Csak úgy mondom"
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Reggel voltam futni, kiizzadtam a belem is. Rohadtul süt a nap, megint jó meleg lesz. Hétvégén megint csináljuk tovább a kerítést. Akkor tolok majd föl róla képet. Kb. 23m-t kell lefedni. -
Macka
veterán
Használ valaki 5.1 fülest? Milyenek a tapasztalatok?
-
Csapi007
veterán
proper: Oké, csak most vettem észre.
Macka: Én haveromnál használtam, hát egy kevéske térhangzás van hátrafelé de nem az igazi.
Oké.
11-kor meg kimentünk Vecsésre az új gyár építésére. Qrva meleg volt, tök síkság sehol árnyék napon 60°... Szerencsére kocsiban volt légkondi
Vecsésnek van egy új része, mintha nem is magyarország lenne. Kertesházak, szép uccák, szinte minden második kocsi BMW. Szívesen laknék ott. Így leeht hogy nem jön át de állati jó hely lehet."Csak úgy mondom"
-
eastsider
nagyúr
PuB-on jól nyomod, jó stattal, vagy csak simán szépeket lősz, úgy a legkönnyebb, sokan hírdretrik, h TGF XY klánba jelentkezni.....
Hozzánk jelenleg nincs TGF, beteltünk
Mazda: Hát itt kb 1,5 hónapja nyírtam a füvet, és alig nőtt meg, simán vitte a 3,8 Ló
közbe meg hallgattam a zenét, csak azt hallottam
[Szerkesztve] -
Macka
veterán
Lehet jönni UP-olni:
[link]
Enyém volt a 666. hsz....
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Ugyanez áll fent nálunk is csak fordítva.
Bár az én öcsém csak ilyen flash játékokkal játszik még. De egyre inkább kezdi a rendes játékokat is megszeretni és így dupla hasznom van: Megy a gép, megy a feltöltés mert ottthon van játszik (egyébként nem mehetne), és még fizet is érte. Nem pénzet, hanem csoki meg ilyesmi."Csak úgy mondom"
-
Csapi007
veterán
Bazzeg, ennek a nakos gyereknek mekkora pofája van.
"Csak úgy mondom"
-
mazda626
addikt
Tedd fel a Cfosspeed nevű progit és elszállnak a gondok. Tapasztaltam, nálam bátyó művelte ugyanezt, de a progit felraktam és minden jó lett.
Csapi007: Jó, van egy kicsi egója, de amúgy nem veri a nyálát. Amíg normálisan használja a fórumot, addig semmi bajom vele. Istenem, van rá pénze? Ha neki ez tetszik... Legjobban abból a gépből a G25 tetszik. Csak sajnos nagyon drága. IPONban 55k. -
proper
őstag
beüzemeltem a ventit mert ezt már nem lehet birni, gép melett az uguru 35-36 fok közt vacillál proci is felugrott 40fokra vga is 60 de az passziv
-
proper
őstag
CPU INTEL Core2 Duo E6550 2,33GHz 4M 1333MHz TRAY 1 ÉV 31 900 Ft 38 280
asszem megvan mit veszek kiváncsi vagyok mozdul e az ára a hétvégi árleszálitással
jó hogy továbbolvastam
CPU INTEL Core2 Extr Q6600 2,40GHz 8M 1066MHz BOX 1 ÉV 61 000 Ft 73 200 Ft
kezd jó lenni az ára
[Szerkesztve] -
proper
őstag
4 magot még nem eröltetem, majd max karácsony fele az uj laphoz, már ha addig lesz ip35 quad gt meg egyáltalán lesz e
6550 biztos be fog figyelni a gépbe de megvárom a jövöhetet hogy mozdul e az ára
vagy ha esik majd a használtpiaci ár is akkor esetleg egy 6600 használtan 30-at adnék is érte 6550-re is féláfával max szánok 30-33-at jövöhéten biztos kiderül mi lesz, remélem -
C4mp3r
addikt
-
t1
addikt
hali
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest