Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K G S
tag
Üdv mindenkinek!
Nekem egy SpeedLink Medusa fülesem van, és egy SB 5.1 Live Digital kártya mellett használom. Szerintem eléggé jó, nekem már több mint 1 éve van meg, 16K-ért vettem annó a Hülye azért nem vagyok boltból . Azt elmondom róla, hogy számomra a viselése eléggé kényelmes, és a hanghatásokkal sincs gond. Nekem játékoknál, zenéknél és filmeknél egyaránt bevált. Mikor először összeraktam, xarul állítottam be, mivel a mélyet túlzottan felhúztam, pedig elég pont középen hagyni, és jöhet az élmény , csak normálisna kell beállítani.
Ezalatt az 1 év alatt nem kezdett el semmi ''rohadni'' rajta, ráadásul 2 év garival is megdobnak.
Megvásárlása után láttam a német cs oldalon, hogy kitüntetéseket is nyert ez a füles.
Egyetlen negatívum: a kicsi erősítő, amit adtak hozzá hajlamos nagyon halk ''sz'' hangot csinálni, ami csak akkor hallható ha a füleshez közeli potik teljesen fel vannak tekerve, de ezeket kicsit visszább véve már nem is hallható.Szidásokat pü-ben tessék
-
K G S
tag
válasz xXx(64bit) #556 üzenetére
Á látom nem vagyok egyedül cs-ben ezzel a dologgal
Volt olyan is, hogy álltam 1 helyben és a hangok alapján vágtam, hogy merre jár az ellen.
A zavarós dologró meg annyit, hogy ez van, de ha nekem 2m-re arrébb van a teló, akkor már szinte alig hallani.Szidásokat pü-ben tessék
-
K G S
tag
Huh, most ide írhatnák jó sokat (Speedlink Medusa)
CS-ben volt olyan, hogy szidtak mint állat lanon, mert egy trappolásból vágtam hol az ellen és kiszedtem.
Hatalmas élmény volt nekem CoD és kiegészítője ezzel a fülessel, ugyan ez vonatkozik Hl2-re is. Főleg a mély hangok vannak nagy hatással rám, mivel azokért nagyon oda vagyok pl a parti részen vannak a kis házaknál olyan hatalmas izék amik döngölik a földet, na ott megálltam 1 percig élvezni ama 5.1-et
[Szerkesztve]Szidásokat pü-ben tessék
-
K G S
tag
válasz hunluigi #571 üzenetére
Nekem pl nem kellett túlzásba vinni a beállítást, SB Live 5.1 mellett használom.
Akit zavar az a halk ''sz'' hang annak csak egy picit kell visszatekernie a potikat a füles közelében. A legjobban úgy lehet beállítani, hogy a black boxot fullosan odatekeri az ember és szépen visszaveszi a hangerőt a potikon, és lám jöhet az élvezet. (ezt a beállítást úgy tessék csinálni, hogy semmilyen hang nem jön a gépből: no zene, no semmi)
Annyit még megjegyeznék, hogy bátyónak is ilyen fülese van, csak Ő 1 Abit nf-7-es integrált hangkártyáját használja, de úgy vettem észre, hogy ott nem lehet olyan jól beállítani a subb meg ilyen dolgokat, ami viszont fontos.
Esmein abit nf-7S deszkáján egy párszor már ki akartam próbálni, csak mindig elmaradt, így ama deszka nforce-os hangjáról nemtok mit mondani.
-
K G S
tag
válasz xXx(64bit) #575 üzenetére
Sajnos nehezen hiszik el , pedig tényleg nagyon jó, ráadásul a 2 év gari is jár hozzá, és az anyaga is nagyon jól bírja a strapát
-
K G S
tag
válasz xXx(64bit) #580 üzenetére
Kicsivel több mint 1 éve itt Szegeden, és a gyártó papírja szerint is 2 év jár hozzá
Szidásokat pü-ben tessék
-
K G S
tag
NF7: be lehet azon lőni, csak nem olyan jól, mint egy SB - Live 5.1-nél, és ugyebár a kettő között ég és föld a különbség. NF7-S-nél meg sajna nem volt alkalmam kipróbálni, pedig azt mondják majdnem felér egy audigy2 minőségével.
Eme medusa is nyílt füles, de környezetemben nem zavart még senkit. Sztem ártana is neki, ha zárt füles volna, mivel ugye sub is van benne és az az által keletkezett légizének is kell vhol távoznia, meg ennek a hangzáshoz is köve van (ha tévedek tessék megkövezni )
-
K G S
tag
-
K G S
tag
Akkor az tényleg visszavitel lesz, sztem nem fognak azzal izélni.
Ha van olyan hogy surround mixer (advanced mód), akkor ott a settings alatt Crossover Frequency 100Hz
és alól a mixer részben ott található a Treble és Bass hangerő, azt kell 50.
[Szerkesztve]
-
K G S
tag
Hát sztem emmiatt nem sírhatnak a garanciával.
Nálam a Bal/Fade fölött lehet állítani a Bass és Treble-t. És ennek az ablaknak a bal alsó sarkában van 1 gomb amivel előhozható nálam az advanced mód, és ott lehet további dolgokat piszkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest