Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz sepsi0 #10277 üzenetére
Ha tudsz egy kicsit angolul, akkor ITT olvashatsz róla véleményt, összességében, semmi rosszat nem írnak róla de biztos van jobb fejes, ebben az árban.
Mintha kicsi lenne, nagy fülre nem ajánlott és nagyon érzékeny a mikrofon (mondjuk az jó, mert lehet halkan beszélni).[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz sepsi0 #10279 üzenetére
Majd jönnek tapasztaltabbak, akik irányt mutatnak, sajnos PC fülesben nem vagyok otthon, a hangkártyák és a driverek miatt (konzolon játszok).
A több hangszórós rendszerek vs. sztereóról meg ez a véleményem: virtuális fodrász, szemet becsuk, sztereó fel! (mindig sztereót használtam, ez után ).Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
d1abLo
senior tag
válasz sepsi0 #10277 üzenetére
Már volt róla szó, maradjunk annyiban hogy NEM ajánljuk.
Legolcsóbb real 5.1 az a sl Medusa, de olyat már nem nagyon találsz. Ha kifejezetten real füles kell, akkor én a CM Storm Sirus-t szoktam ajánlani!
DE!
Véleményem szerint a real még nagyon gyerek, és ez csak parasztvakítás. Egy virtuál is simán megcsinálja neked azt (sőt szerintem még jobban) mint a csili - vili real..Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Battlefield 2042
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest