Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark05 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
-
deepwell
aktív tag
Tenyleg 7.4 cat van fent ! Fel akartam rakni az eredmenyt az orb ra de azt mondta hogy frisebb verziot kell feltelepitenem (3dmax05 bol), ez megtorten, azota ugyanazon a sebeseggen a grafkartya a masodik teszt folyaman lefagy ! vagy melegebb van a szobaban vagy ... de hamarosan elkel a zalman es rakerul a viz akkor majd orbos linkel is jovok ! addig is respect....
Framerate is LIFE !
-
deepwell
aktív tag
Sziasztok, hello Rover !
Az elozo igen jol teljesito Asus 1950 Pro -m sajna kifekudt egy honap varakozas ( extra gyors garanciallis ugyintezes) kaptam egy Asus 3850 256MB os kartyat. Ja es azota volt egy processor update is. A kovetkezo sikeredett.
Driver Catalyst 8.43
[ Szerkesztve ]
Framerate is LIFE !
-
deepwell
aktív tag
sziasztok !
egy ujabb azt hiszem ez a max amit ki tudok sajtolni ebbol a redszerbol
Framerate is LIFE !
-
deepwell
aktív tag
-
deepwell
aktív tag
Sziasztok !
Az ASUS 3850 esem mellé bepasziroztam még egy Sapphire 3850 est is CF -be. Eddig ezt sikerült elérni ... nem, vagyok túlzottan megelégedve, lehet hogy hamarosan javítok még rajta. majd ha kiismertem a CrossFire beállítási lehetőségeit ....
annyit még hogy a driver az a Catalyst 09.1
[ Szerkesztve ]
Framerate is LIFE !
-
deepwell
aktív tag
Javítottam az eredményeken.
Elsősorban leteszteltem csak a Sapphire 3850 256MB karit. Catalyst 9.1 ....... ez lett az eredmény.
Majd nagy küzdelmek árán sikerült beállítanom a CF-et (Ha a catalystben az A.I. ki van kapcsolva akkor nem működik rendesen + csak a főkártya órajeleit tudtam változtatni, a másik kártya a biosban leírt órajelek szerint működött...)
Ha esetleg valaki tud nekem abban segíteni, hogy miként tudom mind a két kártya órajelét változtatni windows alól, lehet hogy tudok még ezen az eredményen is csiszolni ! Csináltam egy ORB os képet is ...Annyit kérnék, ha megoldható, hogy a listán maradjon fent mind a két 3850 -es kártyám eredménye, ugyanis hamarosan meghirdetem őket, és linkelni fogom az oldalt referenciaként !
[ Szerkesztve ]
Framerate is LIFE !
-
deepwell
aktív tag
Én is inkább azt vettem észre, hogy a ramok beállítása nem igazáb befolyásolja az eredményt. A 2x2GB XP alatt felejtős. Nem igazán vagyok megelégedve a CF teljesítményével az egy kártyával szemben, elképzelhető, hogy csak "trémárkban" nem jön elő annyira az előnye?
Framerate is LIFE !
-
-
deepwell
aktív tag
Sziasztok !
Vettem egy X38 as lapot, és nem tudok jobb eredményt elérni mint az előző P35 -el. Azt vettem észre, hogy az első két tesztben sokkal kevésbé terheli a gput, mint a P35 alatt. P35 nél kb 60-65 % on ment mind a két GPU X38 on 35-45 között. Az utolsó teszben mind a két esetben közel 100% on futott mindkét GPU. Ha esetleg vaakinek van 5lete azt meghallgatnám !
Framerate is LIFE !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest