Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark05 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Na mi van? Bal lábbal keltél? Láttam, a 2001 topicban is voltál, és ott is csak fikáztál mindenkit!
Szerintem!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Bocsánatot kérek!
Sajna tényleg baromságot írtam!
Csak egyszerre túl sok topicot olvasok, ezért kavarodott össze a sok hsz.
Nem is a 2001 topicban volt a fikázás, hanem a 03-ban, és nem Te voltál, hanem Rover623!
Még1x bocsi!
Szerintem!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Bocsánatot kérek!
Sajna tényleg baromságot írtam!
Csak egyszerre túl sok topicot olvasok, ezért kavarodott össze a sok hsz.
Nem is a 2001 topicban volt a fikázás, hanem a 03-ban, és nem Te voltál, hanem Rover623!
Még1x bocsi!
-
@Mézga@
csendes tag
akkor mond meg mit és hogyan kell és akkor teszünk az ügy érdekében!
1. Ennek az alaplapnak annyi beállitása van a biosban mint az eddigi összes alaplapomnak eggyütvéve!
2. Azért Annyira nem tudok angolul hogy merjem is piszkálni! (a régiek eccerűek voltak, Cpu setttings, v-core,fsb, ramclock ..stb)
3. Ez a Vga szerintem nem egy versenyló
Éppen ezért Taníts mester!Asus P5K/EPU, Intel Core 2 Duo E6750, 2x2Gb Geil Black Dragon DDr2 800 Mhz ZOTAC 8800 GT DDR3 VGA - A Fórum nem szaggat , másra meg nincs időm :D
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Amin le vagyok viszont döbbenve: a kis E2140 ereje 3.2őn. 2750es CPUscoret tol DM06ban, tök egyenértékű egy E6400@3.2GHz procival. Játékokban sem érzem az 1MB cache hátrányát, egyedül konvertálásnál jött elő, de nem drámai.
Bőven jó döntés volt kiemelni a 3.5Gs E6550ből 15kt az E2140re cseréléssel
(Mondanom sem kell, az E2140 3.6Gn is megy, csak ahhoz 1.6Vot kér, úgy meg már melege van, hiába a rezes E6xx0 cooler. De majd kap vmi batárt ) -
törölt tag
A ram-tuning az nem számít úgysem sokat, az 1400 és az 1550 között talán 1 fps-t játékokban, ha nem használsz szűrőket, dmarkban meg úgyis default minden, bár azt nem tudom hogy a textúraszűrést pontosan hogy is állítja be (aki tudja, megírhatná). Bár az is igaz hogy mivel ez benchmark, itt egyetlen pont is érhet aranyat Én a legjobb tuningos 05-ös eredményemet úgy csináltam meg hogy a vram alapórajelen ment, és azt azóta sem tudtam lenyomni, igaz nem is volt azóta olyan procim ami 3Ghz-et menne mint a Sandi! A Vmod kicsit macerás az X1950GT-n nem? NEkiállsz lefesteni a karit?
-
deepwell
aktív tag
-
deepwell
aktív tag
Tenyleg 7.4 cat van fent ! Fel akartam rakni az eredmenyt az orb ra de azt mondta hogy frisebb verziot kell feltelepitenem (3dmax05 bol), ez megtorten, azota ugyanazon a sebeseggen a grafkartya a masodik teszt folyaman lefagy ! vagy melegebb van a szobaban vagy ... de hamarosan elkel a zalman es rakerul a viz akkor majd orbos linkel is jovok ! addig is respect....
Framerate is LIFE !
-
törölt tag
A 7.4 a leggyorsabb driver X1950Pro alatt, nekem alapórajelen +100 pontot jelentett kb 92xx vs. 93xx nagyságrendű eredménynél, arányában ez legyen nálad mondjuk 150-200 a komolyabb tuning miatt, aztán ott van az is még hogy ő a ramokat 1152-őn járatta, Te csak 800-on, valamint a rendszerbusz (nem leugatni ha nem az, nem volt még intel gépem ) nálad 1600, nála 1900 felett a kisebb szorzó és nagyobb FSB miatt. Szerintem ott találta a többi pontot, tudtommal Intel rendszereknél erősebben hat a teljesítményre a ram és a rendszerbusz órajel, hamár a proci a rendszerbuszt használja arra is, hogy kommunikáljon a ramokkal... De csak tipp.
[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
Igazad van, tényleg sok a tahó, dilettáns manapság PH!-n (nem erre a topikra gondoltam!!!) de persze ez nem a weboldal hibája, hanem az országé, ill. magyar mentalitásé.
Visszatérve a vitára: szép és jó dolog hogy megvéded az AMD-t, de ismerjük be: mostanában nem nagyon akar menni nekik a dolog és Kommy procijából 3X olyan erős sem lenne elég AMD fronton. De ha mondjuk alápattintanánk a Tiédet. Hát...
Tényleg! Neked hogyhogy Inteled van?
-
bolcsodal
addikt
Csak az AMD-s proci beárazást érdemes megnézni szerintem. Adott esetben az ugyanannyiba kerülő AM2-es X2 proci kb annyi tud, mint árban megegyező Inteles "kórók"
Véleményem szerint még talán a Phenom-ok is a helyükön vannak ár szempontjából. Akinek meg ez nem elég lehet venni a drágább intel procikat. Az AMD kínosan ügyel erre hiszen a túlélése múlik a beárazáson.
A csúcskonfigokból származó bevételek pedig csupán presztízs értékűek. Az öldöklő harc a középkategóriában van. Csak akkor szoktam felhúzni magam, amikor az E2180 és E2200-között van kb 1500 forint különbség. Precízen belőve a telejsítménykülönbségre....nos vagy az E2180, vagy az E2200 teljesen felesleges, csak a vásárlók megvezetésére szolgál...
They drew first blood....
-
mephi666
nagyúr
más vga-val sokkal szebb lenne az eredmény, de a cpu overclock az -t érdemel nem gyenge szerintem... fsb-húzás odaver rendesen...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
hehe... nem próbálkoztam a mostani rendszeremben tuninggal... asus m2n 430mcp-m van, benne am2-es 3800+ x2... szerintem nem sok esélye lenne a tuning megállt nekem ott, hogy a sima 133-as intelemet szorzóból 200on hajtottam stabilan alapból utána meg a 166mmx-em alaplapi frekijét emeltem 66-ról 75-re de ezekhez nem kellett nagy trükk...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
deepwell
aktív tag
Én is inkább azt vettem észre, hogy a ramok beállítása nem igazáb befolyásolja az eredményt. A 2x2GB XP alatt felejtős. Nem igazán vagyok megelégedve a CF teljesítményével az egy kártyával szemben, elképzelhető, hogy csak "trémárkban" nem jön elő annyira az előnye?
Framerate is LIFE !
-
-
Alister71
nagyúr
Jövőhéten visszatérünk rá. Ha megkapom az E8400-ast, 9-es szorzóval meg se állok az 500x9-ig, majd azzal adok én neked. A vga-ba is van még egy kicsi tartalék.
Wukiwo: egy Sandy és egy C2D között van egy kis teljesítménybeli különbség, nem hiszem, hogy az én eredményemmel kéne szembe állítani.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
04ahgy
nagyúr
A 975XE az Bloomfield, és 2600K-val léggel biztosan jobb eredményt érsz el, mint én ezzel a konfiggal vízzel.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
C2C jóval erősebb a Sandy. 4-4,1GHz körüli CPU-val hoz annyit, mint 4,7-en a Gulftown / Bloomfield.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest