Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
max004
tag
Mind a 2 panelnak megvannak az elonyei meg a hatranyai is.Nekem IPS -es LG 50LF652 van es valoban ilyen a kep filmeknel mikor sotetben nezem(foleg sotet jeleneteknel).Szoval aki sok filmet nez sotetben az vegyen Va panelost de ha csak szembol vagy kis szogbol nezi.Itt van egy jo kis teszt lg ips vs samu va panellal,ossze lehet hasonlitani a betekintesi szogeket is [link]
De kulonben a z LG-nek gyonyoruek a szinei, foleg HD adasoknal,meg a sportoknal(foleg a foci) nagyon jo a mozgas gyors jeleneteknel, semmi DSE vagy utanhuzas.Az SD adasok is turhetok,de ez a tv HD adasokra valo..[ Szerkesztve ]
-
max004
tag
Hogy lehet szebb a samsung,mikor az egesz tv olcso muanyagbol van, az LF 652v meg fembol(talp,kava,hatulja).Nekem 50" van es nincs semilyen felhosodes,DSE.Az enyem IPS-es es nagyon szepek a szinek(kulonosen HD adasoknal)es rengeteg beallitas van.A smart is jo,de ne a smart miatt vegyel tv-t.Meg kulonben ebbol a modelbol van VA paneles is,szerintem a samsungtol szazszor jobb
-
max004
tag
Szia!Szerintem is inkabb az lg-t vedd,de eloszor dontsd el hogy milyet szeretnel-IPS-es vagy VA panelest.Ha szemben es kis szogbol fogod nezni a tv-t es foleg filmeket fogsz nezni, meghozza este,sotetben akkor inkabb VA panelest vegyel(3x nagyobb kontraszt).Nekem IPS-es van,a dobozan tudod megallapitani hogy milyen
W - LG Display Co., Ltd. (2012, 2014) IPS
Y - LG Display Co., Ltd. (2011, 2013) IPS
Z - LG Display Co., Ltd. (2011, 2014) IPS
U - LG Display Zrt. IPS
P - LG Display Kft. IPS
Q - LG Display Zrt. IPS
V - LG Display Kft. IPS
R - LG Display Kft. IPS
Z- IPS
H - Chi Mei Innolux (IPS)
J - Chi Mei Innolux (S-MVA)
D - AU Optronics Corp.. (A-MVA)
T - AU Optronics Corp.. (A-MVA)
M - SHARP CORPORATION (MVA), vagy Heesung ELECTRONICS LTD
S - a Sharp Corporation (MVA)
G - Chi Mei Innolux. (TN)
50LF652V.BEEYLJG
a 4 betu a vegetol Y-tehat IPS
Az IPS-nek sokkal jobb a betekintesi szoge de gyengebb a kontrasztja,feketeje,de ne ugy gondold hogy normal tv-zesnel a fekete szin nem telyesen fekete(fekete az) hanem mikor sotetben nezed a tv-t akkor latszik pl. a filmeknel mikor sotet jelenet van hogy a fekete nem az igazi,de ez csak filmeknel latszodik.Ugyhogy ha sokat sotetben tv-zel akkor inkabb VA panelest vegyel.A tobbi adasoknal a kep nagyon szep.Az ips-nek gyonyoruek a szinei,rengeteg beallitas van,a betekintesi szog nagyon jo.
A smartot nem nagyon hasznalom,csak a youtube-ot az meg tenyleg nagyon jo.Mikor bekapcsolod a tv-t a smart resz kb. 3mp alatt elerheto.A menu elso bekapcsolaskor egy kicsit lassucska de aztan jo.Ne smart miatt vegyel tv-t, mert ez csak dual core-os model,nem lehet gyors mint egy szamitogep.A 3d nagyon jo,de ezt is meg fogod unni,csak az elejeben erdekes.
(mindezt egy masik forumtarsnak is irtam,de leirom neked is, hatha tudok segiteni a valasztasban) -
max004
tag
Samsung 48h6400:
"A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Smart funkciók, minden Androidos eszközzel azonnal szót ért, nincs szükség pl. YouTube kliensnél távirányítóra, bármelyik telefonról átdobható a videó a TV-re, illetve bármilyen saját képet/videót is egy "bökés" a telefonon, és mindenki nagyban nézheti azt.
3D funkció, ez nekem fontos, nem csak filmek végett, hanem mert rég óta fotózok 3d képeket, amiket a TV nagyban megjelenít. Az új (2016-os) TV-k már nem nyújtják ezt sajnos.Előnyök
Sok bemeneti forrást fogad, kis állítgatással jól személyre szabható.
Android eszközök könnyű csatlakoztathatósága (képek/videók átvitele azonnal).
Viszonylag jó hang (sok rosszabbat hallottam már).
YT videókat korrektül, FullHD-ben játssza le (és USB-ről sem válogatós).
Brutális fényerő (ha kell).Hátrányok
A TV nem pont szemből nézve hamar veszít a színtelítettségéből, kontrasztból.
(Ez főleg a régi plazmaTV után zavaró. )" -
max004
tag
válasz kokapitány #35346 üzenetére
Nekem lg 50lf652v van,ha most vennek tv-t en UHD-t vennek(azert a tehnologiaban nem visszafele kell menni,mindig az ujabbat kell venni).En ezt az LG 50UH635V vennem( VA paneles, jo a filmekre) vagy esetleg ezt a samsung 49ku6400
-
max004
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Külpolitika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Béta iOS-t használók topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest