Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeriHampeR
aktív tag
Koszonom, idaig az F6500 a nyero. A vasarlas aprilisban esedekes, vagy erdemes varni a VB ig h akkor valamilyen "akcioban" lehet jo vetelt talalni vagy addig mar csak az uj szeriabol lehet kapni?
LG Optimus F6 telefonom van, kabel nelkul van ra esely h a kepet Samsung tv n lathassam v ez csak LG tv k eseten mukodne?
viharkabat: nagyon nagy a valasztasi lehetoseg, ezert erdekelnek a sajat tapasztalatok inkabb, elonyok hatranyok sajat keszulekevel szemben.
Panasonic miben jobb illetve rosszabb vetel az F6500 kepest?
Szamomra legfontosabb a kepminoseg a tobbi csak extra. Foci, kosar meccsek miatt fontos lenne h gordulekeny mozgas . -
-
Batib
őstag
Mindkettő direct led. A 6-osból talán csak a 66xx és a 67xx más, bár... mindenesetre azt a kettőt nem láttam szétszedve, a többit igen és direktledesek
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Trak
addikt
Akkor ott valami nem volt jo, mert nem kellett volna olyannak lennie. Hidd el, hogy az 500 ezres tv-n legalább olyan jónak kellett volna lennie, ugyhogy ott más baj volt. Gondolod, hogy el tudnak adni a kétszer annyiba kerülő tévét, ha ennyivel rosszabb lenne? Lehet, hogy az is aktív volt es nem volt bekapcsolva a szemüveg, stb.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
w333
félisten
Bocsit kicsit megkavartam magam
az aktív sokkal jobb (full mozi élmény) míg a passzív eladó szerint kicsit meg kell dönteni a TV -t hogy jobb legyen, próbáltam legalább 5 db. passzív szemüveget + TV -t és mindegyik ugyan ilyen szellemképes volt kivétel az 1 milla fölötti passzív ... na az tényleg szép volt
(#11752) Trak
de a tv megdöntése után inkább nem is akarok irni semmit...
Ezt nem én mondtam hanem az eladó tanácsolta ... persze a haverral jót röhögtünk rajta, kipróbáltuk minden látószögből és ugyan olyan volt, én sem akarok vitázni, el kell menni a boltba és össze kell hasonlítani, de szerintem az aktív 3D sokkal jobb
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Trak
addikt
Mivel szerkesztetted, ezert en is, igy mar értem mit akartál irni
En akkor is vitatkoznék, mert annyira nem rossz a passzív, mint ahogy írod... De lehet, hogy neked nem jön be... Van aki pl. az aktívra mondja, hogy nem tudja elviselni.[ Szerkesztve ]
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Kabel15
aktív tag
Én néztem ugyan azt a filmet (Avatar 3D) Sony W805 ön és HX750 en is. Nem nagyon vettem észre minőségi eltérést. Mindegyiknek megvannak az előnyei hátrányai. De mind 2 vel lehet élvezhetően filmezni.
3D alapján meg egyáltalán nem érdemes tévét venni. Hiába veszem meg a csilli villi 3D aktív tévét ha a Passiv 3D-s lekőrözi azt színvilágban meg minden egyébben. Eleinte még érdekes a 3D. De idővel már csak akkor nézed ha jön ismerős és kíváncsi rá hogy milyen.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Woodslave
félisten
jó szemed van. Én semmi ilyesmit nem tapasztalok 3d film nézése közben. Nem szellemképes, nincs utánhúzás, csíkok, semmi.
Aktívot házi körülmények között nem láttam még, de nálunk nem volt versenyképes. (gyerek - szemüveg - törés ) Jó, a seggemet nem verem a földhöz már tőle, meg nem is kapkodok a kiugró dolgok után (kivéve a SAmmyben) de olvastam valahol hogy amúgy se úgy csinálják a filmeket. Voltam már moziban is semmivel nem jelentett nagyobb élményt a 3d mint otthon. De benne van a pakliban hogy velem van a baj.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
T_Stark
őstag
3 méterről, 106 cm-es képátlóval? Hát nem tudom. De ha észre is vennék valamit, szerintem még mindig nem annyira zavaró mint a villódzás. Hosszabb idő alatt pedig fejfájásról is írnak aktívnál, amit főleg nem szeretnék megkockáztatni, szóval félek én ettől az aktívtól.
De az eredeti kérdésnél maradva, tud valaki jobbat a 620S-től olyan árban, vagy megvehetem azt nyugodtan?
-
T_Stark
őstag
Hát most eléggé elbizonytalanodtam, pedig úgy jöttem haza hogy na 620S lesz, csak még áldásotokat kérem rá
Ha passzív 3D lenne az F6400, biztos azt venném, mert úgy vettem ki az itteni hozzászólásokból hogy ilyen árban az a legjobb, csak hát félek tőleEgyébként akinek aktív 3D-s TV-je van, tapasztalt bármi negatívumot? Fejfájás, szédülés stb? A szemüveg soha nem veszíti el a kapcsolatot a TV-vel? Bármi egyéb?
-
Dedicted
tag
Igy van .Tegyen a kedves latogatast a Philips honlapjara es vegye a faradtsagot hogy melyuljon el az OK altal kialakitott hieralhiaban ...szerintem nem veletlenul van kulombseg azoknak irva akik tobbet akarnak latni a 8008 szeriaju 3D MAX nev alattina az elozo passziv EASY szoval jeloltek kozott ...
-
loncsika
tag
Nem urban legend... te vagy XY, szerződsz egy tv-t gyártóval = viszonteladó leszel, vagy mi. Ha eladsz 100 tv-t, akkor mondjuk kukutyin tv-t megkapod 100.000 forintért a gyártótól. Ha eladsz belőle 1000-ret, akkor megkapod 80.000 forintért. Mind a két esetben ki tudod rakni 140.000-ért. Melyiken nagyobb a hsaznod?
Egy olcsóbb tv-nél nincs ekkora hasznod, nem kapsz ekkora kedvezményt, plusz ennyit eladni sem és hát így ugye meg is oldódott az elméleti feltevésben vázolt problémának tűnő kérdéskör. Ugyanígy írják fel az orvosok a receptet, gyakorlatilag promóznak egy adott gyógyszert, ugyanez van a tv-kel. Orvos felírja, az eladók meg jól beállítják.If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
-
apszi
őstag
Minden elég...egy darabig
A fülhallgató kimenetek némítják a tévét így az átalakított kábel kilőve. Esetleg Scarton, ha van a tévén, tudsz még hangot kiküldeni, de elvileg az csak a TV adást közvetíti. USB és egyéb külső forrás hangját nem fogja. Így kb. sajnos ki is merült minden opciód ahogy én látom. -
Zsmester89
őstag
Mivel nincs kadenciahelyes lejátszás, ezért soha nem lesz olyan szép kicsit akad, én is tapasztaltam, amíg nem vettem médialejátszót (pl: Bosszúállóknál - 50gb mkv 3D-ben)
Apszi: Alap, hogy megírom a tapasztalatokat.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
Ritkán reklámozom, de mikor kiválasztottam, ez volt ami passzív hűtéssel, kis méretben, mindent vitt (visz) és a többihez képest elérhető áron van (5 év garival). Persze már 20e lehet kapni gagyi androidosat, de most őszintén azok annyit is érnek
Na de tényleg, pozitívan akkor csalódtam, mikor a terméktámogatásra lettem figyelmes. Kb. havonta jelenik meg fw. frissítés rá és nem azért mert hibáznak benne a dolgok, hanem innen a magyar fórumról is szoktak üzenni, hogy mivel lehetne jobb, max 2 hónap és a következőben már javítva is van.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
apszi
őstag
Szerintem se fogsz vele nagyot hibázni. Ha vennék én is ezt venném. Valóban példátlan a supportja, és ez nem kicsit számít egy ilyen eszköznél. Remélem ilyen is marad.
(#15854) westlake: De ha nem kell 3D akkor szerintem a Sony 705B is tökéletes választás lehet, sőt még a lentebbi 6XX-es szériában is érdemes körülnézni. Ha valóban csak kizárólag játék a cél.
[ Szerkesztve ]
-
JohnyBlue
addikt
A scart csatlakozó tappancsáról nem elég a hang kimenet?
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
Trak
addikt
Az direkt van, mert ugye az fülhallgatóhoz van, ha bedugod, akkor nem szól a tv.
No mindegy.Érdemes akkor egy olyan erősítőt venni amire rá lehet kötni a dolgokat, pl. a tévét is.
Én nem használom a tv lejátszóját, nem is fogom, csakis gépről játszok le mindent, az meg össze van kötve az erősítővel, így ezeket a problémákat nem nagyon értem meg.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
BenJoe80
senior tag
-
BenJoe80
senior tag
Na, azt túl éljük.
Tehát a biztonság kedvéért még egyszer: ez a hangrendszer ezzel meg ezzel csatlakoztatható a TV-hez, igaz?
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
BenJoe80
senior tag
Már meg rendeltem mind kettőt... az Y-adaptert meg a digi/analog átalakítót is.
Akkor most az Y-adapter nem jó? Az általam megrendelten mini jack aljzat van. Nem olyan kellett volna?
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest