Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
Ez attól is függ, hogy mekkora az adott HDD áramfelvétele.
Az USB 450-500mAh-t tud biztosítani és ha ennél több kell a HDD-nek, akkor nem fog működni, vagy csak külső tápos lesz jó.
Én próbáltam ennél újabb Toshiba modellnél 1TB-ossal, azt simán vitte. (...de hát 1TB az nem 4 TB ... )Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
ezso
tag
válasz Muszakishop #40227 üzenetére
Infra és Bluetooth kapcsolat is van egyidöben, de ez nem 2019-es újdonság.
Már a 2016-os "K" szériához is volt ilyen "okos" táv.Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
ezso
tag
válasz Rezuhu #40324 üzenetére
Szerk. Látom megoldódott közben.
Menü--> Beállítások--> Nyelvek és itt lesz egy nehezen hallók menüpont, ami aktív. (Általában legalul)
Ezt kell kikapcsolni.
Leht, hogy a szöveg kicsit eltér attól, amit feljebb írtam, de hasonlót keresgélj.[ Szerkesztve ]
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
ezso
tag
Kínai tévé a rosszabb fajtából, a szokásos márkás logóval.
Én kihagynám, de ez az én személyes véleményem. (és 22 év tapasztalat)
Ha ilyen méretben, tudásban és árban gondolkozol inkább ezt, vagy ez venném. (Ezek sem japánban készültek, de aránylag megbízhatóak)Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
ezso
tag
válasz HUTCHDB #40645 üzenetére
"A távirányítóval annyira nem vagyok kibékülve, nem tudom a hangerőt állítani, és a csatornákat váltani.
Ez másnál hogyan működik?"
Ez komoly?
Azt a két hosszúkás gombot nem csak benyomni lehet, hanem le és felfelé is kapcsol.
Ilyekor az egyik a hangerő + - , a másik a csatorna le - fel...Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
ezso
tag
válasz Boost3er #40999 üzenetére
A három közzül a Samsung QLED-et választanám.
Volt már jó néhány Qledem és kimagaslóan jó képük van.
Philipseim is voltak és típustól meg gyártótól függően itt nagyobb volt a szórás, de mindenképpen a Qled alatt vannak.
A Hisense-t nem ismerem mélyebben....
Mellesleg, ha nem titok hol lehet ilyen jó árban beszerezni?Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
-
ezso
tag
válasz Cblacksmithc #41070 üzenetére
Mikroszálas törlőkendő.
Lehelj rá és egy kis darabon és töröld le a "mázgát". Ha ott jó nekiállhatsz az egésznek.
Nem hiszem hogy kinyírtad, mert több száz tv képernyőjét tisztítottam Clint Citrus és puha papírtörlő kombóval és nem tettem tönkre egyet sem.Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
ezso
tag
Szívesen!
Szerintem keress rá a Youtubeon a tiedhez hasonló tv-re és háttervilágítás csere, vagy backlight repair videót nézz meg.
Ugyanaz a művelet. A display kivételénél nagyon vigyáz, mert kb. 1-2 mm és hajlékony, könnyű eltörni. Akkor ott a vége...
Ha van affinitásod hozzá simán nekiesnék, mert nem megoldhatatlan és egy kis dög miatt ne kelljen már kukázni a tv-t.[ Szerkesztve ]
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Xiaomi mibro earbuds vezetéknélküli fülhallgató
- CSAK MOST!!! HONOR Earbuds 3 Pro Bluetooth fejhallgató, fehér BONTATLAN
- Bowers & Wilkins Pi5 S2 Cloud Grey bluetooth fülhallgató hibátlan, garis
- Trust 16689 (mélysugárzó) hangszóró, hangfal eladó!
- JBL Quantum 100 gamer headset fejhallgató, újszerű, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest