Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz tamassneff #54941 üzenetére
Nem jól értelmezed a dinamika kifejezést. - Nem mély-magas, hanem halk-hangos viszonylat. Nem ugyanaz !
50-60k keretet adott meg.
Irreális kívánságok rendszeresen előfordulnak.
Ha komolyan gondolja emelnie kell majd a keretet.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
Richard!
addikt
válasz tamassneff #54964 üzenetére
Köszi, akkor elengedem ezt a témát.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
tobias40
veterán
válasz tamassneff #55076 üzenetére
Köszi de ebből csak BT-t hoz a kereső ,nekem!(rosszul értelmeztem,már értem mit írtál)
[link]
Ez mennyivel jobb mint a Edifier R1280DB?(látom nem egy árban mozognak)[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz tamassneff #55347 üzenetére
Egyébként lehet amikor nem is a hangerő a zavaró. Ismerősöm mesélte, hogy a szomszédja állandóan "dübörgött", reklamált nála, behívta a lakásba, megmutatta, nem is volt hangos, csak a mély hang, valahogy jobban terjed.
-
válasz tamassneff #55439 üzenetére
Edifier S350DB / S351DB az valószínűleg jobb hangban, legalábbis karakterre biztosan kiegyenlítettebb, és 6.5"' helyett 8" mélynyomója van. Illetve van rajta optika, TV-hez ideális, beszédérthetősége még az egyébként szintén kiváló R2750DB-nél is jobb. Persze a 130k-s ár az nem jó, de max. 100k körül jobb vásár, mint 80k-ért a Klipsch. Ja és van AptX támogatás is, szóval BT-on nincs kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
válasz tamassneff #55442 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem közvetlenül a Klipschet. Ez az egy összehasonlítás van az S350DB-vel, ami alapján az Edifier szokolrádiónak tűnik, pedig nem az, csak van egy kis közép-kiemelése. Ez alapján a Klipsch erős V.
TV-hez a Klipsch nem igazán jó, mert optikával kéne rákötni, az meg nincs rajta, venni kéne DAC-ot hozzá. (A Bluetooth kapcsolatot komolytalannak tartom AptX nélkül.) Továbbá jól látszik rajta, hogy desktop speaker, míg az Edifier multifunkcionális, továbbá a karaktere sokkal jobb beszédérthetőséget eredményez.
De félreértés ne essék, ezzel nem a Klipschet akarom lehordani, csak arról van szó, hogy inkább sima PC-s hangfalnak jó, zenére.
Make Asia Great Again!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tamassneff #55447 üzenetére
Hála égnek megúsztam csak ennyivel ,én sem hallok különbséget.
TV mellett vannak és kezd veszélyes lenni a dolog a gyerekre nézve is (magára húzhatja az egész rendszert).Muszáj magasabbra helyeznem őket és a falra felfúrnom egy állvánnyal ,csak jelenleg tanácstalan vagyok milyen állvány legyen 8 colos stúdió monitorokhoz ,nem szeretném maga a hangfalakat fúrni - csavarozni bármilyen formában ,pedig csak olyan fali állványokat találok ahol a hangfalt is rongálni kell rögzítés céljából.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tamassneff #55487 üzenetére
Annak ITT a helye...
Én csak stúdió monitorokat vennék ,ennyi pénzért 8 col ,Tannoy 802 -ből kijön 4 db a szoba minden sarkába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest