Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz Krilehor #43646 üzenetére
Hát így nem biztos, hogy érdemes LSD305-öt (sikerült így írnom, de tetszik, szóval nem javítom ki) venni, mert 1,5m-ről kezd összeállni a hangzása. Más hangfalak ennél megengedőbbek, de a tér így is kisebb lesz. A 60cm hangfal közötti különbség pedig minden hangfalnál hátrányos lesz, mert nagyon összenyomott lesz a tér. A mögötted lévő fal nagy része üres?
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Krilehor #43648 üzenetére
Akkor azt is fel kéne dobni egy szekrénnyel, mert az elhelyezés után a hátsó fal a legfontosabb a hangzásnál, hogy ne verjen vissza egyből mindent, ha oldalt a közelben nincs semmi. Nekem is LSR305-öm van, de ha nem megfelelők az (akusztikai) körülmények, akkor nekem nem kéne, mert tényleg nem szól úgy, amennyit kifizetünk érte pénzt. Rosszabb körülmények között egy Microlab Solo 6C szerintem bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
-
varmi2
nagyúr
válasz Krilehor #44709 üzenetére
Igen az lenne a lényege, de ezek szerint maga az usb portod szedi össze a zajokat, és továbbítja az usb vezetéken a hangkártyába. Megpróbálhatod, hogy egy másik usb portot használj, de a legjobb megoldás ez esetben az optikán összekötni. Ott nem lenne zaj, ha van a lapon, akkor megpróbálhatod. Vagy eladod, és veszel egy optikai toshlink bemenettel rendelkező dacet.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
válasz Krilehor #44709 üzenetére
Az nem portzaj. A portzaj az, amikor a reflexcsőből kiáramló levegő rezonál, de ez csak kifejezetten nagy hangerőn jelentkezik, s hangfala válogatja, hogy mennyire.
Ha a hangfal szabályzója csökkenti a zaj mennyiségét, az jó, mert nem földzaj. Az biztos, hogy a gépből jön. Én ezeket próbálnám ki:
- másik gépbe dugod a hangkártyát
- kábelek ellenőrzése, hogy nem-e azok szednek fel zajt
- másik hangkártya[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
telefonfulke
tag
válasz Krilehor #45386 üzenetére
Sziasztok!
Egy éve van szolgálatban zenehallgatásra és filmnézésre egy Edifier R2730DB a polcon. Összességében elégedett vagyok a hangjával, feltekerve filmezés alatt a basszus is kellemesen eldörög, viszont egy kicsit hiányolom belőle a részletezettséget illetve a ténylegesen alsó frekvenciákat.
Mivel van neki sub kiemenete, kacérkodom a gondolattal, hogy rákötnék egy mélynyomót, de a keret kb 50 ezer lenne (esetleg nagyon indokolt esetben mennék feljebb is).
Van értelme foglalkozni a dologgal? Mit ajánlanátok? -
Bodz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest