2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Logitech G603 - Prototípus

A Logitech új technológiával biztosította, hogy továbbra is az egyik leginnovatívabb gyártó maradhasson. De...

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés

Eljött hát az idő, hogy összefoglaljuk a tapasztalatokat. Bár még csak egy hónapja van nálam az egér, az már most látszik, hogy a Logi valóban komolyan dolgozott, és valóban új technológiát alkotott, amit sikerült is nekik egy jól használható, szerethető egérbe integrálniuk. Kisebb hibák persze becsúsztak, és a magam részéről reménykedek benne, hogy előbb utóbb viszont látom a technológiát egy G700s utódban, ami egy formailag és funkcionálisan tökéletes egér számomra.
A magam részéről szentül hiszem, hogy a vezeték nélküliség a jövő iránya, és ezekkel a fejlesztésekkel a Logi évekre, talán évtizedekre megágyazott magának. A Lightspeed és a HERO technológia működik, méghozzá hibátlanul működik, és lényegében jelenleg még versenytárs nélküli technológiák.

Szokás szerint az LGS-en még lehetne mit csiszolni, és mindenkinek javaslom, hogy aki ilyen egeret vesz, szerezzen be mellé egy panelfúrót, egy polírozó fejjel. Magam is erősen gondolkodom a műtéten. :)

Legutóbb azzal zártam a G700s cikkemet, hogy az egér legnagyobb hibája, hogy nincs egy hozzá tartozó vezeték nélküli billentyűzet. Jelentem ezt mát nem tudom hibaként felróni, mert időközben megjelent a szintén Lightspeed technológiát felvonultató, G613-as névre hallgató, wireless, mechanikus, gamer billentyűzet. A billentyűzet és az egér szoros rokonságot mutat egymással, egyszerre is jelentek meg, és talán a mai napig lehet csomagban venni őket. Miképpen a G603, úgy a 613-sem kompromisszumok nélküli termék, a mindössze csak 6 db G gombbal még együtt tudnék élni, de a nem görgős kialakítású hangerő szabályozó, és a háttér világítás hiánya nekem elég nagy visszalépést jelent, ugyanakkor azt hiszem, megvan a következő billentyűzetem. És talán ezzel egy időben a következő tesztem alanya is.


Next...

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.