2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LG Wink - olcsó, mégsem kínai cipő

A piac legolcsóbb érintős mobilja a nagyágyúk ellen!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Bevezető

Wink. erről a szóról leginkább mindenkinek a kínai cipő márka jut eszébe, ahogy nekem is. Régi jó Wink terem cipőm négy évig bírta az aszfalt foci kihívásait, így kellemes emlékek fűznek ehhez a szóhoz. Ezúttal az ázsiai LG döntött úgy, hogy a T300-as típusszámmal megjelölt új érintős telefonját egy olcsó cipőmárkáról kell elneveznie. A név már sugallja is az árkategóriát, hiszen 25 ezer forintért ez talán most a legkedvezőbb árú érintőképernyős készülék, melyet a mobilx biztosított a teszt erejéig.

LG Wink - olcsó, mégsem kínai cipő

Az LG augusztusban mutatta be a Wink sorozat első tagját, a T300-at, melyet a "Z generációnak", azaz a 90'-es évtől született fiataloknak szán. Jelenleg még csak fekete-piros, vagyis Blazing Black színben kapható, de hamarosan érkeznek a fehér (Juicy White), rózsaszín (Snow Pink), kék (Sky Blue), és a lila (Abyss Purple) színvariációk is. Az új sorozat további tagjai a Wink Style (T310) és a Wink 3G (T320) lesz.

Az LG Wink írásom nevezésre került a Logout díj 2010-re, a II. kategóriába, a Legjobb szakmai tesztnek. Amennyiben tetszett, kérlek szavazz rá itt! Köszönöm.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.