2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LG Wink - olcsó, mégsem kínai cipő

A piac legolcsóbb érintős mobilja a nagyágyúk ellen!

[ ÚJ TESZT ]

Doboz, külső

Doboz, külső

Az LG-hez képest meglepő, hogy egy szép, színes dobozban érkezik a T300-as modell. A dobozt felnyitva a bezsákolt telefonnal találkozhatunk. Alatta a kartonpapírt felhajtva helyezkednek el a tartozékok. Ez a mondat viszont nyelvtanilag helytelen a többesszám miatt, hiszen azzal kell szembesülnünk, hogy a tartozékok száma kimerül egy darabban, ami nem más, mint a hálózati töltő. Emellett csak a használati útmutatót és az akkumulátort találunk. Az LG elővette az ajándék lónak ne nézd a fogát effektust.

LG Wink - olcsó, mégsem kínai cipő

A Wink-et körbeforgatva talán a KP500-as modellre emlékeztethet, valószínűleg az utódot ismerhetjük meg a T300 személyében. Az újdonságunk a KP500-al szemben kisebb mérettel, és fényes, lakk hatású borítással rendelkezik. A kijelző süllyesztve van a készülék házban, így ha esetleg ezzel a felével lefele tesszük le, akkor sem fog azonnal karcolódni. Természetesen gyárilag található egy védőfólia a kijelzőn, mely annyira jól van felhelyezve, hogy észre sem lehet venni, hogy rajta van, valószínűleg a kopástól, karcoktól függően akár hónapokig is rajta maradhat. Alatta találhatjuk meg a hívás kezelő gombokat, és egy vissza nyíllal jelölt szögletes gombot, mely kerek króm hatású szegélyt kapott.

LG Wink - olcsó, mégsem kínai cipő

A hátsó rész meglehetősen ingerszegényre sikeredett, vertikálisan középre igazítva felül egy 1,3 megapixeles kamerát, alul pedig besüllyesztett márkajelzést találunk, ez lett a telefon legunalmasabb része. Baloldalt az USB csatlakozó ajtaját találjuk, valamint felette a nyakpánt akasztójának a helyét. A jobboldalára a telefonnak két hangerő gombot és a memória kártya helyének ajtaját tették az LG mérnökei.

LG Wink - olcsó, mégsem kínai cipő

Az alja és a teteje lecsapott, olyan hatást kelt, mintha hosszú csíkban gördülnének le a gyárban a telefonok, és egy nagy kés szelné őket darabokra. Az alja üres, matt, piros színű. A teteje annyiban különbözik az aljától, hogy a telefon másik oldalán van, és található rajta egy bekapcsoló gomb, illetve egy 3,5mm-es audio csatlakozó.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.