2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Audio & Vision Show 2013

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Minden érdeklődő figyelmébe ajánlom ezeket a rendezvényeket, mert sok élmény és jó társaság vár.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Egy héttel az első seregszemle után újra alkalom adódott a budapesti Westend Hilton szállodában egy nagy adag hallgatózásra. A felhozatalt, a kiállító cégeket már nagyjából ismertem, de hogy ki mit hoz ki az idei kiállításra pontosan és mit lehet meghallgatni, az csak az eseményen derült ki. Vegyes gondolatokkal érkeztem a helyszínre, hogy vajon az első hifisó után a második mit fog tudni nyújtani, lesz-e még mit kiállítani és a nagyérdemű elé tárni.

Szerettem volna ismét 10-re, nyitásra odaérni, de az élet úgy hozta, hogy csak kb. délben jutottam fel a hotel M szintjére. Igyekeztem összeszedni magam, lenyugodni és nem össze-vissza csapongani, hanem lehetőleg sorban végigmenni a szobákon, amit sikerült is nagyobb részben véghez vinnem. A stratégia hirtelen az volt, hogy nem a hotel M szintén kezdek idén, hanem felmentem egyből az emeletre a kisebb szobákba és a sztereó rendszereket kaptam fülvégre. Ezután az M szint termeit is bejártam, és délután 5 körül végeztem is.

A szokásomhoz híven, az esemény honlapján feltüntetett „térkép” alapján szeretném bemutatni azokat a szobákat, ahol jártam. Ezen a kiállításon is volt néhány helyiség, ami kimaradt, de hát senki sem tökéletes. Ebben a beszámolómban is szeretném előre jelezni a jellemzések szubjektivitását. Ezek csak az én véleményemet tükrözik. Ha valaki elhiszi nekem, akkor azt csak saját felelősségére tegye.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.