2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy

  Sziasztok. Motoros vagyok és mindig is egy igaz Harley-Davidson Fat Boy-ról álmodtam. A LEGO jóvoltából végre el is mondhatom magamról, hogy van egy ilyen kétkerekűm, persze nem igazi de akinek nem telik rá annak nem telik rá és ezen nincs mit szépíteni. Mindig kedveltem a gyártó termékeit, gyerekként nem nagyon jutottam hozzá komolyabb szettekhez, így felnőttként meg mindig volt más amivel foglalkozhattam. Van két kislányom és imádnak legózni, igaz az ő profiljuk inkább a Disney, Friends és hasonló lányos csomagokra korlátozódik de azért őszintén én is élveztem amikor nekik kellett összerakni valamit.

  Amikor szembe jött velem először a hír a HD és a LEGO közös gyermekéről felhúztam a szemöldököm, érdekelt de nem vagyok annyira benne ebben a közegben, hogy egyből elkapjon a birtoklási vágy. Aztán jöttek a részletesebb információk és egyszerűen beleszerettem, így hát amint elérhető lett a nagyközönség számára is, kénytelen voltam megrendelni. 32.000.- forint volt, ingyenes szállítással jött házhoz a GLS futárszolgálattal.

  Folytatás...

  Xaels 5 éve 0

 • Warhammer 40K Inquisitor: Martyr | Bemutató

  Üdvözöllek titeket. Ezt az írást már régóta terveztem összehozni, egy videó formájában beszéltem már a játékról hónapokkal ezelőtt, de az igazság az, hogy az a videó nem lett túl jó és mellette megfeledkeztem billentyűzetet ragadni és olvasható, érthető formába önteni a gondolataimat. Magam részéről konzolon, azok közül is PS4 Pro-n űzöm ezt a játékot megjelenés óta, ami többszöri csúszás után 2018. 08. 23.-án volt esedékes lassan 1 éve. Jelenleg még a nagy 2.0-nak nevezett frissítés előtt vagyunk, ha ősszel megkapjuk a javítást akkor természetesen időtől függően de majd leírom ebbe az írásba mi változott.

  A hazai fejlesztőbrigád Neocore Games, a The Incredible Adventures of Van Helsing-ről lehet sokaknak ismerős. Nem véletlen tehát, hogy a nagy népszerűségnek örvendő Warhammer 40k világában játszódó ARPG is az ő kezeik között kötött ki hiszen van tapasztalatuk már ebben a műfajban és ez a franchise még nem próbálta ki magát benne pedig sokan, köztük velem is, nagyon vártunk már valami hasonlóra.

  Folytatás...

  Xaels 5 éve 6

 • Wolfenstein: Youngblood | Bemutató

  Üdvözöllek titeket. Szeretném bemutatni nektek a MachineGames és az Arkane Studios által közösen összehozott, alternatív múltban játszódó FPS lövöldéjét ami a méltán híres franchise mellékága. Mellékága, mivel a főhőseink annak a William J. Blazkowicz-nak az ikerlányai akivel a Svédek előző Wolfenstein játékaiban, címszerint történeti időrendben haladva a Wolfenstein: The Old Blood, a Wolfenstein: The New Order illetve Wolfenstein II: The New Colossus, írthattuk szüntelenül a nácikat és gépezeteiket. A játék ára sem a szokásos teljesárú játékokét követi, PS4-re a Digital Deluxe verzió, ami tartalmazza a Buddy Pass-t is, 12,5 ezresbe került. Kezdeném azzal, hogy próbáljuk meg a helyén kezelni a dolgokat. Ez egy Spin-Off, nem számozott rész, ahogy a The Old Blood is csak egy önállóan futtatható kiegészítőként jelent meg nyomott áron, és a bejelentéstől kezdve tudni lehetett, hogy az irányított karaktereink tinilányok lesznek kifejezetten COOP játékra kihegyezve. Sok kritikát kapnak a lányok, akiknek a személyisége nem túl magával ragadó ezt aláírom de ilyeneknek írták meg őket. A kinézetüket ért kritikákkal viszont nem értek egyet, nem cicababák és nem is abban a szellemiségben lettek nevelve, teljesen átlagosan néznek ki a szülőik vonásait figyelembe véve szerintem és amúgy is a fejüket leszámítva a játék 90%-ában úgy sem a testükben fogunk "gyönyörködni".

  Folytatás...

  Xaels 5 éve 26

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.