2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ingyenes játék

    Steamen most ez a játék ingyenes.

    Néha már kellemetlennek érzem, hogy szegény oriic-ot zaklatom az ingyen játékokkal, gondoltam kiírom inkább ide. Ha van valami más fülesetek ingyen játékkal kapcsolatban, kérlek linkeljétek!

    szupermacs 7 éve 7

  • 6000 Ft-os Macbook Pro

    Olvasgattam a neten és szembe jött velem ez a cikk.

    Nincs bajom azzal, ha valaki egy elírást az árban ki akar használni, mivel 60 forintért én is megvettem tavaly a SW Collectiont, de ha nem kapod meg, ne akarj már felháborodni. Talán csak én tartom szánalmasnak azt, ha egy ennyire egyértelmű hibát talál az ember egy webshopban és nem veszi tudomásul, hogy technikai baki? Miért van ekkora hamis igazságérzete az ilyen embernek? Miért járna neki ennyiért a termék (még ha jogilag tényleg meg is kaphatná)? Nem beismerni kellene, hogy igen, sz@rrágó voltam, olcsón akartam megvenni egy olyan terméket, amit sose tudnék kiperkálni, bevallom, hogy rossz dolog kihasználni az ilyet, de még rosszabb balhézni, ha nem kapom meg?

    szupermacs 7 éve 55

  • Egy körökre osztott stratégia születése 4. rész

    Megszületett a név.

    Talán annyira nem hangzatos, mint egy Heroes of Might & Magic, nem is annyira komoly, mint a Disciples és nem is annyira fantasy, mint az Age of Wonders, de mindenképp a játék történetéhez köthető majd:

    Ilenar

    Az Ilenar fogja szolgálni az éltető energiát a játékban, amiért a harc dúl az univerzumban. Minden fajt ez éltet. Mindent körülvesz, mindenhol megtalálható.
    Egyelőre ennyit a körítésről, most jöjjenek a változtatások, amit talán kevesen, de vártak és amik miatt kezdi felvenni a végső formáját a játék. Mert igen, ez már kezd olyan alakot felvenni, mint egy játék. Kicsit kevés, kicsit kezdetleges, de mindenképp haladtunk az utóbbi hónapokban, amióta a legutóbbi bejegyzés készül.
    (A korábbi blogbejegyzéseket itt és itt tudjátok elolvasni.)

    - Működő harc rendszer:
    A frakciókban a hősökön kívül 6 kaszt lesz megtalálható, amiket sereggé lehet toborozni és neutrális/ellenséges/frakcióval azonos ellenségek ellen lehet bevetni. A játék megjegyzi a megvásárolt egységek számát, a csatatéren és a hősnél elhelyezett helyét.

    Folytatás...

    szupermacs 7 éve 12

  • Dekoraptor

    Készítettem egy jópofa kis grafikát, gondoltam megosztom veletek:

    Mivel dekoratőr a jelenlegi foglalkozásom és imádom a dínókat, így elkészítettem a tökéletes képet, ami jellemezni tudna engem.
    Egy kis Gimp, egy kis Inkscape.

    szupermacs 7 éve 8

  • Dohányzás és dohányok

    Tudom, hogy undorító szokás és káros, sokakat zavar, de azért írnék róla egy kicsit.

    Már vagy 10 éve dohányzom. 14-15 évesen próbáltam ki először még 2003-2004 környékén. Akkoriban 420 forint volt egy doboz Kent cigi. 1 évvel később ukránoktól vásároltam pár doboz LM-et 250 Ft-ért, de akkor mondtam, hogy ilyen hulladékot soha többé.
    Elkezdtem a középiskolát és akkoriban jött be új cigiként a Bond, ami 390 környékén nyitott, majd később a Viceroy. Nem voltak annyira rossz cigik, akkor még csak az érdekelt, hogy legyen valami szívható füst. Kent és West Ice voltak akkor is a kedvenceim. Édesapám Szimfóniát vett mindig, abból is a pirosat. Egyszer kóstoltam csak meg, nagyon nem az én tüdőmnek való volt.
    1-2 évvel később a Bond és Viceroy ára felment majdnem 500 forintig. Akkoriban jöttek finn cserediákok az iskolába és mondták, hogy mennyire olcsó nálunk a dohány. Náluk 1000 Ft (átszámítva) alatt semmit nem kapni, akkor csak nevettünk ezen, hogy itt ilyen nem lesz.
    Pár évvel később bejelentették, hogy a boltokban nem árulnak majd több cigit és dohányt, csak dohányboltokban. Arról is hallottunk, hogy 1000 forintra emelkedik mindnek az ára. Leesett az állunk. Engem annyira nem érintett, mert akkor már pár éve töltöttem magamnak a cigit.

    Folytatás...

    szupermacs 7 éve 108

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.