2019. július 19., péntek

Gyorskeresés

Jurassic Park

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok.

Mai napig kedvenc filmjeim a Jurassic Park világába tartozó alkotások. Megszereztem őket DVD-n, könyvben, meg játékban (JP The Game). Sajnos a régebben kiadott PC játékokat szinte arany árban mérik, gondolom a ritkaságuk miatt (gondolok itt a Trespasser és Operation Genesis alkotásokra). Relikviákat nem gyűjtök, mert nem nagyon tudnám hova kitenni őket. A szekrénybe meg betétnek drága mulatság lenne.
A kérdésem csak annyi: ti szeretitek ezt a sorozatot, illetve a játékokat, könyveket? Milyen relikviáitok vannak, ha esetleg vannak?

Utólag hozzátenném, hogy filmes plakátokat azért keresek, illetve mozis displayt.

Hozzászólások

(#1) istvankeresz


istvankeresz
(fanatikus tag)

Imádom, de mégsem gyűjtöm. :)

XBOX ONE GT: istvankereszt79

(#2) szupermacs válasza istvankeresz (#1) üzenetére


szupermacs
(PH! kedvence)

Kár. :( Itt a fórumon nem sok embert láttam, aki annyira bele lenne habarodva, mint én. :D

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#3) Dhampir


Dhampir
(PH! félisten)

Csak a filmeket láttam, de nagyon szeretem a témát. :)

Általánosban két évig olyan iskolarészbe jártam, ahol még szénfűtés volt, az olajos padlójú tanterem sarkában egy tisztes cserépkályha duruzsolt. Az udvaron található nyers szénhalomból sokféle apró fosszíliát, csiga és kagylómaradványokat, lenyomatokat bogarásztam ki. Ezek miatt legszívesebben egész nap a szenet barmoltam volna. :DD

[ Szerkesztve ]

(#4) szupermacs válasza Dhampir (#3) üzenetére


szupermacs
(PH! kedvence)

Lol! :D Na erről mesélhettél volna amikor találkoztunk. :D

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#5) kmisi99


kmisi99
(PH! kedvence)

Én is nagyon nagy rajongó vagyok, gyerekkoromban havonta megnéztem az 1. részt. Az operation genesis pedig a top 5 kedvenc játékomban van benne. Viszont semmim nincs eredetiből, szóval nem gyűjtök. A DVD vel semmit nem tudnék kezdeni száműztem az optikai lemezt. :D

Dell Precision M4600

(#6) doeeg


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

Úúú, 7 éves körül lehettem 93 karácsonya környékén, ment a tv-ben egy dokumentumfilm, hogy hogyan készült a Jurassic Park. Tátott szájjal néztem az életnagyságú robot T-Rexet, meg az akkoriban hihetetlen minőségű, számítógéppel generált dínókat. Egy kicsit köze lehet hozzá, hogy elkezdtem érdeklődni a számítógépek iránt :) Az 1. rész zenéjétől azóta is mindig libabőrös leszek.

Bónusz: "Park" :DDD

"Because anything exceptional gets crushed by common people"

(#7) kemotox


kemotox
(PH! addikt)

Pont most láttam Csepelen egy Jurácsik Park feliratot. :D

Isten útjai kifürkészhetetlenek, de a tieid nem kellenek, hogy azok legyenek. Használd az indexet nyugodtan.

(#8) kisbalázs


kisbalázs
(fanatikus tag)

Én is imádtam a Jurassic parkot, az első részt moziban néztem és teljesen megbolondultam tőle, dínómániára és mindenféle egészségtelen dologra vett rá. De a folytatásokkal a színvonal ment egyre lejjebb (ugye a velociraptorok egyre okosabbak lettek már vártam hogy beszéljenek nemsokára )és mire eljutottunk most ehhez a legutolsó részhez (world) számomra már egy buta összecsapott idétlen dolog lett amit a legó jurassic park tökéletesen illusztrált (paródia akart lenni de inkább bővített változatnak nézem)
Spoiler! [link]

Nem úgy mint a Terminátor, ja de... Nekem még az volt a másik nagy kedvencem abból könyvek meg mindenek vannak. Ott is egy ilyen szintű minőségromlás mutatkozik meg.

[ Szerkesztve ]

Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!

(#9) szupermacs válasza doeeg (#6) üzenetére


szupermacs
(PH! kedvence)

Nálam is azzal kezdődött, amikor megláttam a tévében a werkfilmet. Teljesen elájultam az animatronikus dínóktól és úgy éreztem, hogy ha nem látok ilyet élőben, akkor meghalok. Szerencsére akkoriban volt egy kiállítás, ahol pont hatalmas, méretarányos animatronikus dinoszauruszok voltak kiállítva. Na oda elmentünk a családdal és teljes extázisban voltam, hogy már pár évesen elértem életem csúcspontját. :D

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#10) szupermacs válasza kisbalázs (#8) üzenetére


szupermacs
(PH! kedvence)

Nem volt bajom a filmekkel. Igazából köze nem volt a könyvhöz, de ugye sci-fi kategóriába tartozott, ami nem arról híres, hogy földhözragadt módon mutat be dolgokat. Pont így fogtam fel.
Jurassic World nem lett egy nagy szám, igazából csak a gyűjtemény miatt szereztem be DVD-n. Látványos, vannak benne jó jelenetek és a referenciák is tetszenek az eredeti filmhez kapcsolódóan.
LEGO Jurassic World meg szerintem fergeteges játék. Nagyon elvagyok vele mai napig. Imádok a szigeteken nézelődni és felfedezni. Lehet, hogy komolytalan játék, de nagyon szépen van kivitelezve.

Ha valakit érdekel, akkor Crysis-hoz már évek óta készül egy Trespassing nevű mod, ami a Trespassert dolgozza fel cryenginet használva. Nagyon szépen halad, pedig egy fő készíti és ha sikerül mindent megcsinálni, ami az eredeti játékban is benne van, akkor számomra all time kedvenc lesz.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.