Hirdetés

2021. szeptember 17., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Ékszerkészítés

  3 éve elterveztem, hogy belevágok egy akkoriban számomra teljesen új irányvonalba, mégpedig az ékszerkészítésbe.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 8 éve 17

 • Új rang + random avatarok

  Üdvözlet!

  Csak el akarom újságolni a tisztelt nagyérdeműnek, hogy a tegnapi nap folyamán új szintre léptem itt a Prohardveren: Arcképgyáros lettem! :R Juhúúú

  Mégegyszer nagyon köszönöm a főnökségnek az előléptetést, és ahogy időm engedi azon leszek, h munkáimmal még színesebbé tegyem az oldalt, és megszolgáljam az egyedi rangomat :).

  Egy szó, mint száz avatar-készítést vállalok! Viszont arra én is szeretnék mindenkit megkérni (ugyanúgy, mint a többi kolléga), hogy fotókból NE kérjetek avatart, mert az nagyon macerás meló. Ehhez itt egy kis olvasnivaló, ami nagyon fontos, és nem lehet eléggé kihangsúlyozni! :P

  Arcképgyárosok kérései

  Az egyéni kérések jöhetnek hozzám is pm-ben, vagy a megfelelő topikokba. Ide légyszíves CSAK a random arcképekkel kapcsolatban tegyen be kérést az arra jogosult. Köszönöm.

  ------------------

  Folytatás...

  Racze 9 éve 12

 • Alkotókedv (v.2)

  Szép estét!

  Mivel még nincs blogout bejegyzésem, gondoltam megcsinálom az elsőt. Épp nincs jobb ötletem, ezért pár saját munkámat linkelem ide, és tűkön ülve várom véleményeiteket :) ( meg azért ez egy kicsi önreklámnak se rossz :D ).

  Mostanság kicsit alább hagyott az alkotókedvem, így nagyrészt csak a sulis munkák szaporodnak :S. Ez főleg azért sem tetszik annyira, mert elég sablonos témákat kell feldolgoznunk. De hát ez van, majd lesz ez még jobb is.

  Tervbe van véve továbbá, h nemsokára belevágok az ékszerkészítésbe is. Ez még csak kísérleti stádiumban van. Majd linkelem a fejleményeket. Holnap start!

  De akkor ami már van:

  Folytatás...

  Racze 11 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.