2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Streamelés PC-ről Twitch-re?

    A terv az, hogy ha már lett PC, akkor néhanapján jó lenne normális minőségben Streamelni a nagyvilág felé. Ebben kérném segítségeteket, hogy a legegyszerűbben plusz költségek nélkül, hogy tudnék a legjobb minőségben streamelni Twitch-re.

    Gép adatlapja:

    Samsung T260●ASRock 1150 B85M Pro4●Intel i5-4440●Gigabyte 7870 2GB●Corsair 8GB 1600 DDR3 Vengeance●PSU Thermaltake Hamburg 530W●Western Digital 3,5" Caviar Blue 1TB●KINGSTON 2,5" HyperX Fury 120GB●Cooler Master Master Midi● Zowie FK1

    OBS-t ajánlották a legtöbben, van esetleg valakinek tapasztalata vele? Mire érdemes odafigyelni, van valami tipp-trükk, hogy a legjobb legyen a streamem? Minden tanácsot elfogadok. Köszike. :R

    oriic 8 éve 20

  • Minefield - A böngészős aknakereső!

    Régen jelentkeztem böngészős játékokkal, de most egy újabb csodára találtam rá. :D Szerettétek/szeretitek a Windows-os aknakeresőt? Ha igen, akkor ezt is ki kell próbálnotok!

    Minefield

    oriic 8 éve 6

  • Tom Clancy's The Division - Chat, klánok, TS szobák, egyéb közösségi témák

    Innen jöttünk!

    A téma lényege, hogy ne a játék topikját tömjük tele offokkal és egyéb vitákkal, valamint a klán, chat és TS témákkal. A bejegyzés lényege, hogy akik PC-n közös játékot terveznek, azok itt tudják megbeszélni a részleteket, hogy milyen módon szeretnének klán formájában játszani, valamint a különböző chat témákat is itt lehet megbeszélni. Minden hasonló dolog törölve lesz a játék topikjából mert nem oda való.

    Köszönöm a megértést!

    oriic

    oriic 8 éve 29

  • Le Zap de Spi0n n°295

    Egyes részeknél nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. :) Plusz a híres Népszínház utcai villamosos videó is benne van. :D Híresek vagyunk!!44

    oriic 8 éve 4

  • Brutál PC 8,68 millió Ft-ból - De minek?

    YouTube-on jött velem szemben, aztán láttam, hogy felkerült egy gamer site-ra is, gondoltam kikérem a véleményeteket.

    30 ezer dollláros, vagyis közel 8,7 millió Ft-os PC 7 VGA-val, 2 CPU-val, 256 GB RAM mellett...

    Részletes lista a gépben lévő cuccokról.

    Ok, jó ideje nem vagyok már napi szinten informált a PC-s hardverekről, de a fenti gépnek konkrétan mi értelme? Vagizás, hogy ok ilyet is tudunk? Mert szép-szép, meg drága, csak értelme nincs sok szerintem. Ez 7 külön VGA (nem összekötve) vagyis 7 játékos használhatná a gépet. (egyenként egy Nano VGA erejével, aminél azért vannak jóval erősebb VGA-k)

    De minek? (azon kívül hogy reklám) Ebből az árból egy sokkal erősebb egyszemélyes gépet lehetne összerakni 4 utas SLI-vel, vagy CF-el, kevesebb monitorral. Ennyi erővel 7 Quadro is belemehetett volna, és az már magában 35 ezer dollár. :F Vagy én nem értek valamit?

    szerk: Of course, tudom hogy a cucc reklám, nem a srác saját gépe. :)

    oriic 8 éve 34

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.