2020. október 31., szombat

Gyorskeresés

Tom Clancy's The Division - Chat, klánok, TS szobák, egyéb közösségi témák

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Innen jöttünk!

A téma lényege, hogy ne a játék topikját tömjük tele offokkal és egyéb vitákkal, valamint a klán, chat és TS témákkal. A bejegyzés lényege, hogy akik PC-n közös játékot terveznek, azok itt tudják megbeszélni a részleteket, hogy milyen módon szeretnének klán formájában játszani, valamint a különböző chat témákat is itt lehet megbeszélni. Minden hasonló dolog törölve lesz a játék topikjából mert nem oda való.

Köszönöm a megértést!

oriic

Hozzászólások

(#1) westlake


westlake
félisten

Aki beszélgetne egy közös TS-en, az megteheti. Itt már írtam erről. Ha kevés lenne a 32 "férőhely", akkor lehet intézni mást. Már most is 80-an vagyunk a PH!-s listában, ne mindeki csak a három haverjával társalogjon már.
Ha valakinek azzal van problémája, hogy én adom a "forrást", akkor ne tartsa magában, egész nyugodtan dobjon fel saját ötletet. De ne az legyen, hogy mindenki a saját kuckójában "lapít" csak azért, mert nehogy már valaki főnöknek érezze magát, amikor nem is az.

Amikor majd valaki belép a játékba, akkor hogy keres magának társakat, vagy csapatot? Ráír mindenkire, akivel ismerősők Uplay-en, vagy mindenkire megpróbál rácsatlakozni a játékban, aki látszik a map-on? :U

Mod: Tévedtem, már csak 79-en vagyunk a listában.

Ja, és már 11 tagja van a Total Takeover nevű alakulatnak, akik nyíltan rogue beállítottságúak. Már csak egy játékos kell, hogy három csapat legyen. ;)

Mod2: Vagy rosszul számoltam, vagy időközben meglett a 12. tag is. :D

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#2) westlake


westlake
félisten

Szimpatikus ez a Discord (köszi scyllafren!).
Szerintem mindenkinek érdemes tennie egy próbát. Aki nem akar programokat telepítgetni, annak is megfelelő lehet, mert még web alapú (browser) voice chat-et is tud. Ráadásul nem is akármilyen minőségben. A komplett applikációt sokkal jobbnak tartom, mint a TS-t. Ezen a linken tudok csatlakozni a prohardver.hu szobába.

[ Módosította: proci985 ]

Play nice!

(#3) RazoR válasza westlake (#1) üzenetére


RazoR
veterán

Lehet átpártolnék hozzátok... Az only DZ az mennyire csak only DZ? A story hidegen hagy téged/titeket?

(#4) oriic válasza RazoR (#3) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Kizártnak tartom, mert skillek, perkek csak úgy nyithatóak meg ha fejlesztve van a bázis. Ahhoz meg küldetéseket kell csinálni.

Live-Die-Respawn

(#5) westlake válasza RazoR (#3) üzenetére


westlake
félisten

A narancs lev30-at akkor is el kell érni, ha valaki csak PVP-zni akar. Nyilván nem kötelező, de akkor az összes fullos felszerelésről le lehet mondani. Ha meg narancs szint fejlesztés, akkor meg nyilván story.

Play nice!

(#6) 7 válasza westlake (#2) üzenetére


7
addikt

Nem csoda hogy szimpatikus, a Discord egy remek program. :)

(#7) vereba


vereba
csendes újonc

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a szervezkedést és munkásságát.
Nagyon jól haladtok, hogy közösséggé kovácsoljátok a brigádot.
Este felnézek TS-re ismerkedni. : )

üdv.
BlackSheepDenzo

(#8) westlake válasza vereba (#7) üzenetére


westlake
félisten

Jól haladtok? Ahha, oké. :D
Tetszik a többeszám. ;]

Már nem a TS van az első helyen, hanem ez. Nagyon remélem, hogy nem jöttök majd azzal, hogy "nekem a TS-van beállítva". Semmi másra nem nincs szükség, csak egy megnyitott browser-ra. :U

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#9) .LnB válasza 7 (#6) üzenetére


.LnB
félisten
LOGOUT blog

Mivel ad többet ez a Discord mint a sima Uplay friend kliens? Nem próbáltam még, csak megnéztem a honlapjukat, tetszetős mondjuk csak megéri használni?

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#10) westlake válasza .LnB (#9) üzenetére


westlake
félisten

Minden tekintetben. Nekem egyre jobban tetszik, mióta használom. Miért nem próbálod ki? Linkeltem egy invite-ot. Tudtok saját szobát és voice chat-et csinálni a prohardver.hu-s klánnak. Vagy megcsinálja tőletek valaki, vagy megkértek, hogy hozzam létre én. Néhány dologot már beállítottam.

Play nice!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.