Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még mindig neked van a legtöbb hozzászólásod ha a kombinált hozzászólásszámot nézzük. Sima hozzászólásszámban csak második vagy. Integra az első.
[ Szerkesztve ]
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
.LnB
titán
Én mondjuk erről írnok külön bejegyzést, de nézd meg ma az én napjaim számát. Most így a bejegyzésed után ránéztem a profil lapomra. Egyébként nem szoktam figyelni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
"Köszönöm, hogy itt lehetek és úgy-ahogy elviseltek."
Ez meg mi?! Téged elviselni?! Nálad szelídebb ember nem jár erre fele. Nem lehet téged kihozni a sodrodból, én már csak tudom, próbálkozok rendesen általában. Há' miköszönnyük!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gratulálok
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nullpoint
őstag
Reméljük valaki hamarosan ír egy scriptet ami percenként csinál egy logoutbejegyzést az adott user regisztrációja óta eltelt percekről.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD FX
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest