Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soriano
tag
Rajztanárom volt gimiben, fura figura, de szakmailag kiváló. Már akkor is az érzéki csalódás volt a kedvenc témája, mikor minket tanított. Nagyon örülök a sikerének, nem gondoltam volna, hogy így látom viszont, lassan 10 év után
-
.Szaki.
addikt
Nem hallottam még erről a csatornáról, de ez az én szegénységi bizonyítványom. Az az igazság, hogy annyi már a youtuber, hogy már megszámolni sem lehet, én összesen hármat követek, mindenki más az én szememben értékelhetetlen. Pontosan ezért örülök neki, hogy a legnagyobb követővel rendelkező csatorna ilyen értékes tartalmakkal van tele. Egyszerűen eszméletlen amit művel, engem lenyűgözött. Megvan a negyedik youtuber, akinek az oldalára feliratkoztam.
-
.LnB
titán
Nem is értem miért nem a TheVR érte el először. Ők értenek a játékokhoz, nem káromkodnak, csúpa szépre-jóra tanítják a társadalmunkat. Ja és nagyon értenek a játékokhoz!!
Én sem ismertem sajnos, de örülök, hogy egy ilyen, valódi értékekkel rendelkező csatorna a legnagyobb Magyar Youtube csatorna.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Arcképgyáros
Van magyar csatorna ~3 millió feliratkozóval is ahol csak Kindertojást bontogatnak és már régóta nem került fel videó.
Ajánlom nézésre:
TOP 10 LEGGAZDAGABB MAGYAR YOUTUBER ✔️ Akiket MEGBORÍTOTT a SOK KESS![ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nincs megerősítve, hogy a Kinder tojásos csatorna magyar. (az a pár magyar felirat meg rendszám egyedül ami árulkodó lehet, semmi más)
A Top 10-es videót hagyjuk, számos YouTube-er írt és beszélt róla, hogy semmi köze nincs a valóságnak ehhez, fals adatokat közöl, hogy legyen nézettsége.. Hsz-ekben is megjelent néhány ismertebb arc.
Walrusz pl pont leírja a lényeget, hogy miért hülyeség az egész videó.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Én is láttam ezt a videót. A számok tényleg hamisak, kb. a felét - vagy még annyit sem - kapnak kézhez a megemlített YouTuberek. Ugye elsősorban a partnercég is lenyúl egy jelentős szeletet magának a pénzből, akkor számoljuk hozzá a plusz költségeket (adó, stb.)...Hopp, az 5 millóból máris csak vagy 1,5 millió marad...
Valaki megírta egy hozzászólás keretében, hogy ez az első, amivel tényleg dolgozott is. Ez részben (vagy teljes egészében...) igaz, mivel a videóötleteket nagy eséllyel a "The Richest" csatornáról lopja. Az idiótaság tesztjéről...inkább nem mondok semmit.
A Kinder tojásos csatornák tényleg nagy feliratkozószámmal és megtekintésekkel rendelkeznek. Ehhez még csatlakozik a további családbarát tartalom: Pókember és Elza, meg a többi meseszereplő eljátszanak valamit, vagy ilyen ragacsos anyagot készítenek (slime), stb. Őszintén szóval néha én is készítek ilyen videókat, amikben tojásokat bontogatok, vagy Play-Dohzok. Tudom, hülyén hangzik, de tényleg. Nem mondom, hogy sok feliratkozót szereztem vele, de megtekintést azért sikerült bezsebelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- PS5 - 825 GB! Megkímélt! + 5db játék!
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest