2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Duelyst - Körökre osztott, taktikai, stratégiai játék

    A csapat alapú, taktikai stratégiai játék tavaly tűnt fel a Kicktstarter oldalán, ahol végül a kért összeg dupláját sikerült összeszedniük. A zárt alfa tesztelés folyamatosan zajlik, a napokban én is kaptam meghívót, így keresnék olyan játékosokat akik szintén tolják az ígéretes programot.

    Hivatalos weboldal

    oriic 9 éve 8

  • Elhunyt Leonard Nimoy!

    Bár nem friss hír, de a filmtopikon kívül nem nagyon láttam, hogy itt PH-n megemlékeztek volna. Szóval álljon itt egy rövid bejegyzés róla.

    2015. február 27-én hosszas betegség után elhunyt Leonard Nimoy. Régóta beteg volt, még januárban vallotta be, hogy krónikus obstruktív légúti betegségben szenved, állítása szerint azért, mert korábban dohányzott.

    Nimoy-t több filmben és sorozatban lehetett látni, mégis leginkább a Star Trek sorozatból és mozifilmekből ismerték az emberek. Ezen túl játszott a Fringe, valamint a The Big Bang Theory című sorozatban, valamint lehetett látni a Columbo című szériában is. Mindezek mellett könyveket is írt, valamint videojátékokban is hallhattuk a hangját (pl: Civilization IV ), valamint zenélt és fényképész is volt. Egyik utolsó szerepe a 2013-as Star Trek: Into Darkness-ben volt, ahol ismét Spock-ot alakíthatta, immáron utoljára életében.

    Utolsó Twitter bejegyzésében a szállóigévé vált mondatával köszönt el. (Live Long and Prosper)

    "A life is like a garden. Perfect moments can be had, but not preserved, except in memory. LLAP — Leonard Nimoy February 23, 2015"

    Folytatás...

    oriic 9 éve 3

  • 30+ ezer hozzászólás

    Poénból összeszámoltam az összes hozzászólásom.

    Több mint 5 év alatt 38 313 hozzászólás. Hónapok óta nem néztem mennyinél vagyok. Te jó ég. :D

    oriic 9 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.