2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Jönnek a Replikátorok!!

    Csak úgy mindenféle komment nélkül. Íme az origamirobot (Részletek a Gizmodo oldalán)

    oriic 9 éve 12

  • Extrém művészi képek autókról

    Az új Need for Speed játék infói után kutattam, és megtaláltam Khyzyl Saleem művészi képeit. Van egy két elmebeteg megoldás, de vannak amik rohadt jól néznek ki. A galériát a képre kattintva lehet elérni.

    oriic 9 éve 5

  • Egy újabb böngészős játék: Agar.io

    Hosszú idő után egy újabb böngészőből játszható gyöngyszemmel jelentkezem. Az Agar.io első ránézésre, meg talán másodikra is egy furcsa mókának tűnik, de az egyszerű kinézet igenis komoly dolgokat takar. A játék lényege, hogy becenév beírása, valamint régió megadása után (EU ajánlott) egy amőbaként túléljünk mindent. Ez persze nem egyszerű, mert menekülni is kell az óriási ellenfelek elől, akiket valódi hús-vér játékosok irányítanak.

    Egyelőre ennyi, hajrá mindenkinek! :) Játék indításához katt a képre!

    oriic 9 éve 8

  • Laptop X-akták

    Vagyis csak egy X-akta, de nekem furcsa. Ha valaki tudja miért van ez, és mitől javulna meg, kap egy doboz sört/csokit/edrinket!

    Céges noti: Acer Aspire 4740

    Jelenség:

    Sony MDR-E9 fülhallgatót kihúzom a notiból, akkor gépre dugott USB-s egér nem használható 3-6 másodpercig. Hallom a Windows hangját, mintha kihúztam volna az egeret. Pár másodperc után működik már rendesen. Ugyan ez van, ha bedugom a fulhallgató. Tippek-ötletek? :D ( Win7)

    oriic 9 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.