2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lucky Peach - Feltörnek az ASCII játékok?

    Tetszett a Candy Box, esetleg bepróbálkoztál a "Dark Room"? Ha igen akkor most kipróbálhatjátok a Candy Box fejlesztőjének új ASCII játékát, a Lucky Peach-et is. A linkre kattintva újabb minimalista játékkal tölthettek el órákat.

    Lucky Peach

    oriic 11 éve 4

  • A Dark Room - Újabb zseniális böngészős ASCII játék

    Tetszett a Candy Box? Hosszú órákon keresztül játszottál vele? Ha igen akkor itt egy hasonló játék, vagyis az "A Dark Room".

    Gyerünk, játszatok ezzel is annyit mint a cukros dobozzal.

    A Dark Room

    oriic 11 éve 32

  • Xbox 360 - Ajándék 14 napos GOLD- LEJÁRT

    Mint páran tudják, néhány napja újra visszatértem az Xbox-os világba, amiben kedves családom segített rengeteget. Emiatt és mert végtelenül jó lelkű vagyok, (köhöm, köhöm... ;] ) úgy gondoltam, hogy ma este június 14-én, este 20:00-kor bedobok a hozzászólások közé egy 14 napos Xbox Live GOLD elérést, hogy más is jól érezze magát és tudjon játszani egy ideig.

    Tehát nem kell jelentkezni a kódért, egész egyszerűen a leggyorsabb viszi majd el. Nehezítés is lesz egy kicsi, lévén nem a kódot fogom bemásolni, hanem a kódpapírt fényképezem le, így tényleg az lesz a legszerencsésebb, aki gyorsan be tudja pötyögni a kódot.

    Aki nem tudná esetleg (van ilyen?? ) annak elmondom, hogy a kódot az Xbox 360 Dashboard részén a Redeem Code résznél lehet megadni, vagy az Xbox.com oldalán.
    A szerencséstől annyit kérnék, hogy jelezze, hogy ha aktiválta a kódot, hogy mások nem próbálkozzanak már feleslegesen. Megemlíteném, hogy csak SILVER tagok tudják felhasználni a kódot, GOLD-osok ne is próbálkozzanak. Sok sikert.

    oriic 11 éve 15

  • Candy Box! - Azaz egy fantasztikus böngészős ASCII kalandjáték

    Nem, itt most nem a finom édességről van konkrétan szó, hanem egy böngészős ASCII kalandjátékról, mely akár órákra is le tudja kötni az embert. Gyertek próbáljátok ki, lássuk ki zúzza le először a sárkányt. :C

    Candy Box!

    oriic 11 éve 709

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.