2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • De hová tűnt iPad 10?

    Sziasztok.

    Már több youtube videómban és itt a fórumon is filóztam ugye az ipad re váltáson, aztán mindig elhalasztottam. Aztán meghallottam, hogy jön az iPad 10 és az már type c és álom és kész. Oké, de drága lesz meg ez meg az meg amaz. Még talán ezen is át-siklanék, de egyszerűen eltűnt és úgy néz ki az Októberi bejelentések is elmaradnak és egy-két külföldi Youtuber is azt mondja, ha jól értem, hogy lehet ebben az évben nem lesz már új ipad. Mondjuk eddig is csúszott, mert bőven Szeptemberre várták.

    Továbbá hiába az M1 es modellek az új ablakos rendszert a külső monitoron kikapcsolják. Valószínűleg a negatív visszajelzések miatt, ezért további optimalizációra szorul.

    Azt kérdezném amúgy, hogy most akkor a ipad OS vagy iOS 16 al mi van? Kezeli már a külső kijelzőn a 16:9 és egyéb képarányokat?

    Mik a meglátásaitok és véleményetek?

    Lalikirály

    Lalikiraly 2 éve 22

  • Windows 11 22H2 telepítés (offline)

    Sziasztok!

    Ha valaki netán, mostanság telepítené a Win 11-et. Mármint a legújabb 22H2 es verziót és nem akar MS Accountal bejelentkezni, akkor azt kell tennie, hogy az ablak ahova az emailt kell beírni oda a következőt kell: no@thankyou.com aztán enter. Utána egy tetszőleges jelszó: 12345 és enter. Kisvártatva kidobja a hibát, majd a továbbra nyomva már lehet is a lokális felhasználó nevének, majd jelszavának beállítása,

    Ennyi csak :)

    Lalikiraly 2 éve 21

  • HP 240 G8 bemutató

    Sziasztok.

    Most megint notebookot váltottam. Ki gondolta volna. Az ötlet és a hülyeségem onnan jött, hogy mostanában tényleg napi szinten hurcolom a gépet, így egy 14 colos masinára lett szükségem. Néztem a kínálatot és a notebookstore.hu kínálatában bukkantam a gépre.

    [Youtube videó]

    Adott volt a jó méret, az elviselhető súly, és nekem jó teljesítmény, így hát megrendeltem, miután az előző gépet eladtam. Szombat este rendeltem meg és már hétfőn mehettem is érte. Szuper. Kicsomagoltam az egyszerű barna kartondobozból, amiben a gépen kívül csak töltő volt. Az első bekapcsoláskor nyilván a Windows 10 fogadott, amit szinte azonnal lehetett 11 re frissíteni. Hát mire minden frissítést beállítottam, el ment vele pár óra. Persze hagytam a gépet, csináltam a dolgomat addig is.

    Folytatás...

    Lalikiraly 2 éve 46

  • Szoktatok fekete-fehér képeket készíteni?

    Sziasztok!

    Imádok fekete-fehér fotókat készíteni, mert szerintem van nekik egyfajta különleges hangulatuk.
    Ti szoktatok?

    Íme, néhány példa:

    Folytatás...

    Lalikiraly 2 éve 23

  • DJ keverőpult + (tej meg még)

    Sziasztok!

    Ez a történet ott kezdődik, hogy Nagybátyám még a 70-es, 80-as években DJ volt. De mint hivatásos. Rendesen vizsgázott. És hát ő szerette volna, ha én is hasonló nyomdokokba lépek. De sajnos az élet ezt nekem elintézte. Jöttek a válságok és hasonlók. Nemhogy zenélésről nem álmodtam, hanem arról hogy holnap mit fogunk enni. Ez már a 2000-res évek elején volt. Akkor voltam tini. Hát így azt az időszakot örültem hogy túléltem, nemhogy bulizás meg csajozás. Hát nemigazán. Na de ez van. Stúdiónak és hasonlónak a mai napig a közelébe nem kerültem.

    Gondoltam, ha már az élet ezt nem adta meg, akkor megteremtem magamnak némileg, ha más nem itthon a dolgot. De ugye munka és hasonlók, hazaérsz, örülsz hogy élsz. Most meg végre nyugodt lett az életem, hát mondom akkor is veszek egy kis egyszerű keverőpultot, ha csak a szekrényben el lesz rakva. Akkor is!

    (Amúgy mai napig meg van az ágyba elrakva becsomagolva egy Tungsram fényorgona, amit nagybátyámtól kaptam) Az őrzi nekem az ő emlékét.

    Folytatás...

    Lalikiraly 2 éve 8

  • Mercis kalandok - Huszonegyedik rész

    Sziasztok!

    Ahogy az előző részben is említettem, most egy igen velős kis szerelős összefoglalóval jelentkezem az autót illetően.

    Nem is csűröm a szavakat. Ki lett cserélve a légszűrő, a váltóolaj, a váltóolaj szűrő, a váltó főcsatlakozó, a bal hátsó ablak-mechanika és pótolva lett az alsó motorvédő burkolat.

    Hát megérkeztem kedes Sándor barátomhoz. El is kezdte az autót csinálni. Első körben elkezdte a váltóolaj leengedését. Hát borzalmas koszos volt konkrétan. Nem tudom, mi a fenétől, hiszen bő 10 000 km el ezelőtt volt cserélve. De hát ez van.

    Folytatás...

    Lalikiraly 2 éve 29

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.