2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mass Effect Andromeda: tricks & traps

    Mass Effect Andromeda rajongók számára NEM ajánlott olvasmány!

    Tovább dübörög az EA érzelem nélküli úthengere és ezúttal a Mass Effect franchise esett áldozatul neki, az új epizód nálunk még meg sem jelent (Amerikában tegnap jelent meg), de már most óriási bukás, legalábbis a játékosok többsége szerint és teljesen jogosan. Azt már megszokhattuk az elmúlt évek során, hogy az EA - és több másik nagy pénzes stúdió - pénzéhsége határtalan és feneketlen, valamint mindent ennek rendelnek alá, nem fontos hogy adott játék milyen minőségben érkezik a játékososokhoz, a lényeg, hogy a név és marketing (mely utóbbiba irdatlan mennyiségű dollármilliókat ölnek) eladja a játékot, legyen az bármilyen rossz állapotban. A Mass Effect Andromeda is ebbe a kategóriába esik, annyi különbséggel, hogy ennél a címnél kiderült, hogy miért lett kritikán aluli a minősége. Ez általában - főleg nagy stúdiók esetében - nem derül ki, de szerencsére független újságírók és a közösség együtt fényt derített az igazságra. Sokan azt hinnék, hogy egyszerűen túl szűk volt az időkeret vagy kevés ember volt a projektre, de a kép sajnos sokkal szomorúbb.

    Folytatás...

    huskydog17 7 éve 10

  • Bőséges új tartalommal bővül a Shadow Warrior 2

    A tavalyi év egyik legnagyobb dobása és sikere kétség kívül a Shadow Warrior 2, ami többszörösen felülmúlta elődje sikerét. Ezt megünnepelvén a Flying Wild Hog úgy döntött, hogy plusz tartalommal kedveskedik a játékosoknak. Az új tartalmak a Bounty Hunt DLC Part 1 nevű DLC-ben kaptak helyet, a játékosok 14 új küldetést, 2 új fegyvert, valamint 4 új képességet kapnak és mindezt teljesen ingyen! A DLC-ről egy trailer is készült:

    A Bounty Hunt DLC Part 1 nevű ingyenes DLC mától elérhető kizárólag PC-re.

    huskydog17 7 éve 0

  • Cities Skylines: túl a 3,5 millión!

    A svéd Paradox bejelentette, hogy a Cities Skylines nevű város építős játék a 2. szülinapján 3,5 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. Ez egy PC exkluzív rétegjátéktól több, mint lenyűgöző eredmény, melyet kereken két év alatt sikerült elérni. A játékhoz a fejlesztő Colossal Order a mai napig készít tartalmakat, a 2. szülinap alkalmából pedig minden játékos újabb ingyenes DLC-t kap "Pearls from the East" néven, melyben különböző kínai épületet találhatunk.

    Gratulálunk a Colossal Order/Paradox párosnak a gigantikus sikerhez!

    huskydog17 7 éve 0

  • Kellemes meglepetések a stratégia rajongóknak

    Két sikeres valós idejű stratégia játék kap folytatást, illetve nagy kiegészítőcsomagot.

    A Kalypso Media bejelentette a Dungeons széria 3. főepizódját, amely alcím nélkül szimplán a Dungeons 3 nevet viseli. Az első rész vegyes fogadtatása után a müncheni Realmforge Studios egy kiváló, élvezetes folytatást tett le az asztalra a 2. résszel. A sikeres második epizód után csak idő kérdése volt, hogy mikor lesz trilógia a szériából, ez pedig ősszel fog megtörténni. A hivatalos előzetest alább látható (még a teaser trailer-t több nyelvre leszinkronizálták, a többi változat a kiadó YT csatornáján megtekinthető).

    Nem csak a Kalypso Media, hanem a Paradox is kedveskedni akar a városépítő rajongóknak. Bejelentették a Cities Skylines új nagy kiegészítő csomagját, amely a Mass Transit névre hallgat és ahogy az a nevéből már kikövetkeztethető, ez a csomag leginkább a tömegközeledés lehetőségeinek kiszélesítésére fókuszál. A játékban lesz lehetőség komp, nyeregvasút (monorail), léghajó és felvonó használatára is. A Mass Transit megjelenési dátumáról nem közöltek konkrétumot, csak a szokásos "hamarosan érkezik" szlogent, így várhatóan még tavasszal befut.

    Folytatás...

    huskydog17 7 éve 1

  • Serious Wednesday update: Serious Sam:VR és Vulkan minden mennyiségben

    A mai napon a legendás horvát csapat, a Croteam egy óriási bejelentést tett „Serious Wednesday update” néven, amiben brutális mennyiségű új tartalmat ígér a játékosoknak.

    Mindössze szűk 4 hónappal ez előtt jelent meg a Serious Sam VR: The Last Hope nevű VR lövölde, amely Early Access-ben státuszban kezdte pályafutását és ott rengeteg visszajelzés érkezett a játékosoktól, akiknek többsége a co-op lehetőségének a hiányát rótták fel negatívumnak. Annak ellenére, hogy a játékosoknak mindössze apró töredéke használja a co-op funkciót, a horvátok úgy gondolták így is érdemes belevágni. A másik probléma az volt, hogy a Last Hope epizódban csak kötötten lehetett mozogni, az eredetileg egy árkád szerű VR lövöldének készült. A játékosok igényeit figyelembe véve azonban a fejlesztők elkezdték átírni a kódot úgy, hogy a pályákon szabadon lehessen mozogni, de ez nem egyszerű, hiszen gyakorlatilag mindent elölről kell kezdeni. A mozgás lehetőségét aztán elhozták a Serious Sam VR: The First Encounter című újabb VR játékban, ami szintén Early Access-ben érhető el. Érdemes megjegyezni technikai oldalról, hogy a két VR játék sokkal újabb, modernebb és fejlettebb grafikus motort (Serious Engine 2017) használ, mint amit a Talos Principle (Serious Engine 4). Az új tartalom majdnem teljessé teszi a franchise-t VR területen, ugyanis érkezik a Serious Sam VR: The Second Encounter és a Serious Sam 3 VR: BFE!

    Folytatás...

    huskydog17 7 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.