Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) DarthSun


DarthSun
(addikt)

Hasonló hibák már a korábbi időszakból is előfordulnak. A PC szerintem a legjobb a visszafelé kompatibilitásban, nagyon rugalmas, de sajnos a fejlesztők nem tudnak ( és talán lehetetlen is ) minden szoftver és hardverigényt folyamatosan egyeztetni, szinten tartani, tesztelni sokféle megépített konfigon. Már a DOS korszakból átlépve a gyorsabb gépekre, Win- re ablakban, szinte csoda hogy sok régi program működik rendesen, nagyon sok viszont elhasal megjelenítési/sebességbeli problémákkal. És nem mindíg a felgyorsulás, van pld amikor az újjabb hardver-driver hatására belassulás van, erősebb szgép esetén is. Ha továbbmegyünk a korai Win- es játékok jórésze is hibás megjenítéssel küzd. Win98 alatt futó játékok jórésze el sem indul XP alatt, sőt olyan is akad amelyikhez készült XP patch és mégsem fut, ha megy akkor pedig hibás texturák, rossz hang, stb. A probléma tehát nem újkeletű. Utoljára a SSam HD problémáról értesültem egy kollégámtól, NV 1050- es kártyán nem indul el, nálam a már nagyjából retronak számító GTX580- on még hibátlanul fut.

(#2) huskydog17 válasza DarthSun (#1) üzenetére


huskydog17
(addikt)

SSam HD-nál valami spéci hiba lesz ott, esetleg érdemes lenne megpróbálni a Fusion változatot.

60fps gameplay videók: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#3) DarthSun válasza huskydog17 (#2) üzenetére


DarthSun
(addikt)

Fusion változat ? Így erről a címről nem vágom hogy ez milyen verzió :U

(#4) DarthSun válasza DarthSun (#3) üzenetére


DarthSun
(addikt)

Néztem Steam- en, idei, még valami béta verzió.

(#5) huskydog17 válasza DarthSun (#4) üzenetére


huskydog17
(addikt)

A béta ne tévesszen meg, az csak azért van ott, mert még nincs kész minden játékhoz a Fusion verzió, de nincs benne game breaking bug. A HD változat mellé ingyen jár a Fusion, ez utóbbi pedig teljesen új motorra épül, érdemes tenni vele egy próbát mindenképp.

60fps gameplay videók: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#6) DarthSun válasza huskydog17 (#5) üzenetére


DarthSun
(addikt)

Átadom neki az infót, próbálja ki :R

(#7) CJ4567 válasza DarthSun (#1) üzenetére


CJ4567
(addikt)

Nálam HD6770-el hibátlanul futott az NFSUG2, NFS Carbon, most az RX460-al UG2-ben alien közönség van(színesek), NFSC-ben meg fix VSync van.

(#8) DarthSun válasza CJ4567 (#7) üzenetére


DarthSun
(addikt)

Emiatt tartok sok gépet, minden korszakhoz egyet ( ill többet is ), végülis néhány géppel le lehet fedni a PC egész pályafutását, viszont én gépgyűjtő vagyok, így elég sok van, ha valami nem megfelelően fut, bekapcsolok egy másikat :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.