2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

The Vanishing of Ethan Carter: megvan a 100.000 darab

Írta: | Kulcsszavak: Vanishing . Ethan Carter . eladás

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A The Astronauts nevű lengyel fejlesztőgárda Twitteren és a Facebook-on bejelentette, hogy a The Vanishing of Ethan Carter című játékból már 100.000 példányt vásároltak a játékosok és ez mindössze 3 hónap alatt összejött. Még érdekesebb azonban az a tény, hogy az előrendelésekből és a megjelenést követő első napi eladásokból teljesen megtérült a fejlesztési költség, vagyis a program a megjelenést követő 2. naptól már profitot termel a csapatnak. Ez rendkívüli sikernek számít, hiszen csak a nagy stúdiók AAA címeinél térül meg pár nap alatt a fejlesztési költség, ehhez képest a független és eddig ismeretlen lengyel stúdiónak 1 nap alatt sikerült. Na persze a játékba ölt pénz mennyisége kisebb, mint a nagy AAA címeké, azonban az Astronauts eddig még nem közölt pontos összeget.

Mivel a játék eladásai nagyon jól alakultak/alakulnak, az anyagiak a PS4 portra és a következő játékra is biztosítva vannak. A program PS4 verziója valamikor a 2015-ös év első felében várható. Kíváncsian várjuk, hogy a The Astronauts milyen játékot fog készíteni a jövőben! Gratulálok a fejlesztőknek, megérdemelték a sikert, csak így tovább!

A The Vanishing of Ethan Carter jelenleg -40%-os árengedménnyel vásárolható meg a Steam áruházban, 11,39 euróért, de csak korlátozott ideig, úgyhogy aki nem akar lemaradni, az siessen!

Hozzászólások

(#1) Zoli0726


Zoli0726
aktív tag

Nem gyenge hogy ebből a motorból mit kitudtak hozni, és milyen gépigény mellett.
Lehet, hogy nincs tele dx11-es effektek tömkelegével, az összhatás mégis lenyűgöző.
A nagyok vehetnének példát erről.

(#2) kemotox válasza Zoli0726 (#1) üzenetére


kemotox
addikt

Ebből is látszik, hogy direkt tornázzák fel a gépigényeket, hogy vegyék az emberek a hardvert. Pl most őszintén, de egy mosottas textúrákat használó randa COD miért 40-50 giga? Meg mostanában nyomatják ezeket a 6-8giga RAM os "minimum" gépigényeket.. Na persze. Erre jönnek az ismeretlen polákok és egy "régi fos" motorral olyan grafikát csinálnak amitől leesik az ember álla. És persze nem kell hozzá Nasa-s gép.

(#3) prolad válasza Zoli0726 (#1) üzenetére


prolad
őstag

Tényleg gyönyörű lett ez a játék.
Talán a következőben tartalom is lesz (nem 2 óra alatt végigvihető játék,aminek nagy részében a grafikában gyönyörködtem).Kicsit olyan lett mint egy techdemo.

(#4) Szatyor95


Szatyor95
aktív tag

Valóban gyönyörű lett. Pláne ilyen gépigény mellett. Bár a stílusa nem tetszik, szívesen kipróbálnám. Csak nem igazán merem ráereszteni a gépre a VRAM miatt (száradj ki Lenovo, hogy nem bírtál 256 helyett 512 MB-ot adni). :N

Nyugodj békében Integra!

(#5) huskydog17 válasza Zoli0726 (#1) üzenetére


huskydog17
addikt

A játék egyáltalán nem használ DirectX 11-et, mert DirectX 9-re épül az egész. :D

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#6) BomiBoogie


BomiBoogie
MODERÁTOR

Hajrá, hajrá, gyönyörű és élvezhető játék, persze, nem a kapkodósaknak való, de összesen 4-5 óra barangolás, és megvan. :K

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.