2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Új képek érkeztek az ETS2: Scandinavia DLC-hez

Írta: | Kulcsszavak: ETS2 . SCS Software . Euro Truck Simulator . Scandinavia . DLC

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A cseh SCS Software a hivatalos blogjában friss képeket tett közé a még fejlesztés alatt álló Scandinavia DLC-hez, amely az Euro Truck Simulator 2 egy nagyobb kiegészítője lesz, hasonló, mint a Going East.
A képeken már a korábban beharangozott új megvilágítási rendszer működik, amely valóban fantasztikus látványt ad a játéknak.

Jó hír, hogy a DLC már a végső fázisban van, ami annyit takar, hogy most a tesztelés, optimalizálás és hibajavítás zajlik, vagyis a tartalom elkészült. Ennek ellenére sajnos még mindig nem kaptunk megjelenési dátumot, így egyelőre be kell érnünk a nyálcsorgatós képekkel. :)

Hozzászólások

(#1) elektrotank


elektrotank
tag

Azt hiszem jó lesz ez, várjuk!

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

(#2) flymi


flymi
addikt
LOGOUT blog

Igen, valóban szép. Én azért az egész játékot is tovább fejleszteném, kiterjeszteném. Persze alapvetően a kamionozás a fő cél és téma, de szívesen látnék mondjuk gyalogosokat az utcákon és átkelőkön, javítanám a kamikaze autósokat, bővíteném a bejárható terepet, kisebb városokkal. A nagyobbakat is lehetne bővíteni, hogy ne csak 3-4 utcából álljanak. Szóval lehetne még mit fejleszteni rajta.
Ami kétségtelen tény, hogy a kamionok kívül-belül valósághűek (nekem legalábbis) és az autók is felismerhetőek. Tetszik például, hogy mondjuk mikor átmegyek a csigaevő francikhoz, megszaporodnak a pözsók, ha az angolokhoz, feltűnnek asztonok.

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

(#3) huskydog17 válasza flymi (#2) üzenetére


huskydog17
addikt
LOGOUT blog

Az új megvilágítási modellt az alapjáték is megkapja egy ingyenes patch formájában, gyalogosok több városban is vannak a játékban, de itt nyilván nem lesz több ezres tömeg. :)

Az ATS-ban állítólag már sokkal részletesebb lesz a környezet és a települések is részletgazdagabbak lesznek. Reméljük valóban így lesz!

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.