2017. október 23., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • házajánló összefoglaló

  Ha kérdésed van, kérünk válaszolj az alábbiakra
  - a gépbe szerelendő alkatrészek, kiemelten fontos az alaplap méret szabványa, a processzor és a hűtő pontos típusa, ha van, a VGA típusa, a meghajtók száma és mérete (2,5", 3,5", 5,25")
  - van-e elvárásod a külsejével kapcsolatban, például ablak, edzett üveg, világítás, elképzelés a designnal kapcsolatban
  - maximum összeg, amit a házra fordítanál

  Mielőtt megkérdezed, hogy egy adott vga, vagy processzorhűtő belemegy-e, nézd meg a ház hivatalos weblapján, hogy mekkora a betehető méret, illetve, hogy az adott termék mekkora! Nagy segítség, ha nem nekünk kell minden alkatrészt kikeresni.

  A Prohardver háztesztjei.

  PC ház összeszerelési videó bemutató.

  Ventilátor topik, ha a gyári ventilátorokat szeretnéd lecserélni halkabb és/vagy hatékonyabb típusra

  Angol nyelvű háztesztek a Kitgurutól, a videók alatt az írott cikkek is elérhetőek

  Folytatás...

  fogtunder 10 hónapja 13

 • XPEnology Téma összefoglaló

  1. Bevezető

  Az XPEnology projekt tulajdonképpen egy speciális Linux bootloader, ami a Synology NASok operációs rendszerének futtatását teszi lehetővé x86/x64 architektúrás PC-ken. Maga a szoftver boot után teljes mértékben megegyezik a gyári Synology DSM-mel, viszont mivel a projektet az anyacég nem támogatja, a supportról és pár kényelmi funkcióról le kell mondanunk, amennyiben a használata mellett döntünk.

  A DSM nem véletlenül olyan népszerű mind az otthoni felhasználók között, mind céges körökben, sok konfigurálási lehetőséggel és funkcióval bír alapból is, csomagokkal egyszerűen bővíthető a tudása, átlátható, jól kezelhető adminisztrációs felülete van és nagyon jó mobil appok érhetőek el hozzá.

  2. Telepítés, rendszer frissítés

  Bár a rendszer maga minden aktív HDD-ről lefoglal magának egy kisebb szekciót, ahová települ, a rendszerindításhoz szükségünk lesz a bootloaderre. Ennek futtatására a mérete miatt leginkább alkalmas eszköz egy pendrive, a manapság kapható pendrive-ok mindegyike megfelel a feladatnak méretét és teljesítményét tekintve, a rendszer betöltése után nincs is rá szükség, nyugodtan eltávolítható a gépből a következő indításig.

  A telepítést és frissítést mindig ennek a pendrive-nak az előkészítésével kezdjük.

  Folytatás...

  fogtunder 2 éve 14

 • The Darkest Dungeon

  Szépen valósítja meg a hentelést, a stresszmechanika pedig önmagában elég ahhoz, hogy kiemelje az átlagból.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 2 éve 15

 • A roguelike reneszánsza

  Ha újrajátszhatóságot és kihívást keresel a játékokban, a roguelike neked való stílus. Ráadásul mindezt úgy valósítja meg, hogy közben olcsó is.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 2 éve 23

 • monitorajánló remastered

  I. kategória:

  Ebben a kategóriában (19-)20-22"-es 16:9-es 16:10-es 1680/1600-as, FullHD-s monitorok közül millió és egy féle-fajta van. Mivel ennyi pénzért (25-30k) nem várhat/kaphat az ember csodát, fontos, hogy az igényeinket is ehhez igazítsuk. Ebben a kategóriában nem kellene, hogy olyan nagy különbségek legyenek az egyes (TN-es) típusok között, nagyjából az összes hoz egy középszerű sztenderdet és ennyi.

  Fontos, hogy már ebben a legalsó kategóriában sem ajánlott a nagyon olcsó, csak analóg D-Sub bemenettel rendelkező darabokat venni, minimum egy DVI vagy HDMI csatlakozó ajánlott. Ezen kívül tanácsos a klasszikus nagy gyártók közül választani és egy bizonyos szint alá még itt sem adni, gondolunk itt pl. a HKC-ra és hasonló noname kategóriát képviselő társaira. Maradjunk az ismertebb, remélhetőleg megbízhatóbb és tartósabb márkáknál, mint például BenQ, Samsung, LG... stb.

  Mint említettük nagy különbségek valószínűleg nem lesznek, a legtanácsosabb megnézni pár típust a megfelelő méretű és felontású kijelzők közül és azt venni, amelyiknek a legjobban tetszik a képe és az ára.

  Folytatás...

  fogtunder 2 éve 0

 • Out There - mobil játék

  Egy magányos és magával ragadó utazás az űr sötétjében, ahol senki sem hallja, ha sikítasz.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 3 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.