2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Csatorna ajánló, avagy fájdalmas az a darázscsípés!

  Sziasztok! Egy ideje már követem ezt a csatornát, gondoltam ideje megosztani itt is, hátha mást is érdekel az ilyesmi, és nem futott még bele a YouTube-on. Brave Wilderness csatornáról van szó.

  Mit mondjak elég extrém dolgokat csinál ez a hapsi. Haraptatja, csípeti magát mindenféle lénnyel, és ezt kamerákkal dokumentálják. Egyébként elég jól magyaráz, nem csak agyatlan hülyeség. Nekem a csípetős sorozata tetszik a legjobban. Utálom a darazsakat, de ez nem szívbajos, ha ezekről van szó. Keresték a legfájdalmasabb csípésű rovart, van egy skála amin rangsorolják őket, és szépen végig ment a kategóriákon. Hát mint mondjak elég durva gyötrelem látszik rajta néhány esetben. Itt van mindjárt az utolsó, ami... na majd meglátjátok! ;] Vigyázat erős idegzetűeknek!

  Cyberpunk 3 hete 10

 • Az Oroszlánkirály remake trailer vélemény

  Sziasztok! Rég írtam ide utoljára, de most van miért úgy gondolom. Igaz kissé megkésve reagálok rá. Járattam a fejemben a dolgot már napok óta, hogy kéne valami reakciót írni ide ezzel kapcsolatban, mivel nagy rajongója vagyok. Nem nehéz kitalálni az avatárból igaz? :D Ez pedig az Oroszlánkirály "live-action remake" első bemutatója, előzetese. Íme, ha még nem láttad:

  Azt hiszem látvány szempontjából a csúcsra járatják, már ami kihozható ma a CGI-ből. Tehát ebben nem lesz hiba, hiány. Látszik, hogy borzasztó sokat dolgoztak a részleteken, szőrzet kidolgozottsága például. Ez tetszik. Viszont nem lesz ugyan az, mint az eredeti mű. Nyilván a történet az eredetit viszi végig, de egyes jelenetek, kamerabeállítások mások lesznek, ez már ebből a rövid videóból is kiderül. A zenéjét újra keverik az szinte biztos, amit nem írnék még le, mivel nem hallottam. Ebben a rövid videóban egyébként tetszik.

  Folytatás...

  Cyberpunk 1 hónapja 18

 • Új év, új bicaj

  Igen ahogy a cím is sejteti nemrég kerékpárt váltottam. Eddig egy Cube Peloton Race-t hajtottam. Kezdésnek, belekóstolni az országútizásba kiváló volt. Viszont ahogy fejlődtem, és minél több kilométert tettem bele úgy kezdtem kevésnek érezni, leginkább méretével voltak problémáim. Pedig a mérettáblázatok szerint nekem az 56-os vázméret lenne ideális, de hát ez ugye vázgeometriától is függ, ma már inkább a váz hossza az, amit jobban meg kell nézni. És ha már csere, akkor legyen karbon a bicaj. Lehet gramm huszárkodni! :D Több mint két hónapig tűnődtem azon, hogy mi legyen az utód. Napi szinten lestem az apróhirdetéseket, hogy van e olyan, ami az igényeimnek, és a pénztárcámnak is megfelelő. Végül megtaláltam egy Kuota Kharma Evo-ban azt, amit kerestem.

  Ő lenne az.

  A bicajról röviden ez egy 2013-as modell, Ultegra felszereltséggel, a hajtást és a fékeket leszámítva.

  Nem sokat mentem még vele, de az már világos, hogy a kerékszett cserélődni fog a tavasszal, ez a Shimano R500 nehéz a régi Easton-hoz képest, ezt egyértelműen érezni. Edzőkeréknek minden esetre jó lesz. :)

  Folytatás...

  Cyberpunk 3 éve 13

 • Télen a bicajon

  Mindig meglep, hogy az emberek mennyire megbotránkoznak azon, ha valaki télen sportszerűen kerékpározik. :D Rendre kapom az értetlenkedő arckifejezéseket, na meg előfordulnak beszólások is.

  Tényleg ennyire furcsa az, ha valaki máshogy csinálja? ;]

  Cyberpunk 4 éve 6

 • A megfontolt mobilvásárlás, a vagy az elmúlt néhány év rövid története

  Nem tudom hányan vannak így, vagy ki mennyire megfontolt vásárló. Én abban az állom világban éltem, hogy tudatos vásárló vagyok, de ez mobiltelefon ügyileg már nagyon nem igaz. Hajlamos vagyok átgondolatlanul csak úgy bevállalósan vásárolgatni, ami épp megtetszik, noha azért az épp aktuális ideológiáimhoz igyekszek ragaszkodni. Azért ahogy öregszem az épp aktuális nézeteim úgy változnak, ahogy a korom. Amikor csak nyomógombos készülékek voltak még gyakran vágytam egy érintőképernyősre. Tudom ott voltak a PDA-k akkoriban még, de azok többnyire ormótlanok voltak. Azt amikor lett olyan is, egy (sose felejtem) Nokia 5800. Miután a lila köd elszállt már nem is annyira tetszett, de hát ez érthető is volt, akkor visszavágytam nyomógombra. Aztán jöttek mentek az érintős készülékek, vágytam a nagyra, mondván a méret a lényeg. Akkoriban már az internetet és főleg az írást tartottam fő kommunikációs formámnak, a Dell Streak még nem vonzott, noha tetszett, hogy ez már nagynak mondható. Végül egy Samsung Galaxy Note-al szálltam be a tepsizésbe, az egyik első fecske voltam az MA-n e téren, talán még páran emlékeznek erre a korszakra. Az általánossá válló csatákra a fórumon, amikkor még a legtöbben értetlenkedtek mondván, hogy minek ekkora, meg mennyire nevetséges az, aki ilyennel telefonál, vagy csak ha használja. Használtam is egy jó ideig, de hát váltani kellett néhány kisebb kitérő után leváltottam iPhone-ra, egy i5-re, ami azért nem egy nagy készülék a Note-hoz képest.

  Folytatás...

  Cyberpunk 4 éve 8

 • Lássuk, ma éppen...

  Gondolom már sokaknak nem új, de úgy érzem meg kell osztanom. Végre egy cikk, ami a lényegre tapint, és a körmükre néz ezeknek a bizonyos oldalaknak.

  Nos erről lenne szó Lássuk, ma éppen mi gyógyítja a rákot!

  Én személy szerint nagyon örülök ennek a cikknek, hogy egy nívósabb oldal is foglalkozik ezzel a nem épp elhanyagolható problémával.

  Mondjuk a tisztesség megkívánja, hogy két oldal válaszreakcióját is linkeljem Tudnod kell, Tudás fája. Ezeket inkább nem kommentelném.

  Cyberpunk 4 éve 47

 • i5 - i5S váltás

  Bizonyára többen értesültek róla már a fórumról, vagy tudni vélik, hogy nemrég váltottam ismét mobiltelefont. Gondoltam leírom a gondolataimat ezzel kapcsolatban, ha már a múltban is készült mindegyikhez egy bejegyzés, ne szakadjon meg a hagyomány. :D

  Igen egy fehér/ezüst 16 GB-os iPhone 5-öm volt, amit nagy megelégedettséggel használtam egy éven keresztül. Hűha egy évig, egy mobil, még a végén megjavulok. :DDD Noha többször eljátszottam a gondolattal, hogy kéne egy nagyobb, mert hát néha jól jönne, például itthon, ha nincs humorom leülni a laptop elé, akkor azért jobb lenne egy nagyobb kijelző, de a mindennapokban jobbnak bizonyult a kicsi, így mindig elkergettem ezeket a kósza gondolatokat. :) Szóval a lényeg, hogy bevált ez a méret. Lejárt a garancia, meg jöttek az új szifonok is. Kis használatból eredő sérüléseink is voltak, így jobbnak láttam, ha cserélek, amíg még nem zuhan be még jobban a használt készülékek ára, és így nagyobb a bukfenc is. Mondjuk az sosem érdekelt, hogy mennyit bukok egy készüléken. Volt hogy egész komolyat is sikerült összehozni. ;]

  Folytatás...

  Cyberpunk 4 éve 27

 • Balaton körbetekerés

  Úgy körülbelül másfél hete fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy az idei szezonra fel kéne tenni a pontot egy nagyobb kerékpártúrával a cégnél úgy is nyári leállás van, szóval időm van rá. A célon sem gondolkodtam sokat, elvégre közel is van nekem, de kellően nagy kihívás is. Így hát kis gondolkodás, meg térkép böngészgetés után eldöntöttem, körbetekerem a Balatont. Azt azért tudni érdemes, hogy idén kezdtem el komolyan, sportszerűen kerékpározni, leszámítva a DH-t, de ott nem is távolságra megyünk. Tehát tavasszal még gyakorlatilag nulla kondícióm volt, és egy 10 km-es táv is megterhelő volt.

  Mindenképpen egy kisebb nyaralással akartam összekötni, nem csak egy nap fel, letekerem, aztán irány haza, így szállást is kellett rendeznem. A problémát nehezítette az időjárás. Végül a hét második felére esett a választásom. Augusztus 14.-én felutazás, 15.-én körbetekerés, 16.-án laza túrázgatás, 17.-én hazautazás. Némi aggodalomra adott okot a csütörtöki időjárás, de késő délután végre elállt az eső is, és habár bizonytalannak ígérkezett a pénteki időjárás, de ennek ellenére bevállaltam, az egész lemondása is megfordult a fejemben, szerencsére jól döntöttem.

  Végül elérkezett a nagy nap is. A túra résztvevői:

  Folytatás...

  Cyberpunk 4 éve 39

 • Aquatrails, avagy megint támad a hülyeség

  Uncsi már a Chematrails? Itt az új Aquatrails. :DDD Ez még nekem is új. ;) Kellemes szórakozást mindenkinek.

  Cyberpunk 4 éve 31

 • Pride az én szememmel

  Üdv minden idetévedt kedves olvasónak. Sokat gondolkodtam, hogy megírjam e ezt a bejegyzést, főleg a téma negatív megítélése miatt, de végül is arra jutottam, hogy ártani már úgy sem tud. Így hát végül rávettem magam a megírására. A címből kiderült már úgy is, hogy mi lesz a téma Budapest Pride 2014-es tapasztalataimat osztanám meg veletek.

  Sokáig az sem volt biztos, hogy egyáltalán ki megyek e erre a rendezvényre. Őszintén bevallom nem vonz a felhajtás, és szerintem nem is ezen a felvonuláson fogjuk az elfogadást kiharcolni. Viszont nagyon kíváncsivá is tett, alapból kíváncsi természetem van, és rengeteg negatív kritikát olvasni, hallani ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban, így hát végül úgy döntöttem, hogy ideje megnézni a saját szememmel mi is ez, nem csak azt, amit a TV-ben, vagy egyéb videókban, hírekben látni. Mert hát szerintem az nem ad teljes képet semmiről. Ugyan így noha több mindent lát, hall az ember egy foci meccsről a TV közvetítés által, de még is más élőben kint lenni rajta, teljesen más az atmoszférája. Így hát 5.-e előtt kb egy héttel eldöntöttem, hogy magam is tiszteletemet teszem rajta. Rövid tervezés után, menetrendek, időbeosztás vártam, hogy eljöjjön a szombat. Később olvashatjátok majd, hogy nem egészen minden a terv szerint történt, de hát ilyenekkel is kell számolni egy hosszabb kiruccanás alatt. Valami mindig közbe jön, hát itt most halmozottan igaz ez.

  Folytatás...

  Cyberpunk 4 éve 21

 • Az új bicaj

  Nagyjából éppen egy éve újra belekezdtem ifjúkorom szenvedélyébe a kerékpározásba. Talán 10-12 éve is lehetett, hogy utoljára kerékpáron ültem, és hát egyből a lecsóba csaptam DH. Kellő kihívást ad ez az extrém sport, kezdőknek meg pláne. Én meg ugye abszolút kezdő voltam, meg mondhatjuk azt, hogy még ma is az vagyok. :DDD De igyekszem, lelkesen. :)

  A kerékpár is egy szenvedély, én szeretek kerekezni, de mint sokan mások egy idő után rájöttem, hogy egy bicaj nem elég. DH jó dolog, de egy több mint 20 kilós döggel nem annyira nyerő DH-n kívül csak úgy tekerni. :) Nagyjából valamikor tavaly ősszel a fejembe szállt a gondolat, hogy kéne egy másik bicaj is. Túl sokat nem agyaltam a dolgon, hogy milyen legyen. Tudtam, hogy mi a célom, és az pedig a terep után az aszfalt meghódítása. És mi lenne erre jobb, mint egy vérbeli outi, azaz országúti versenybicaj? Igazi vékony kerekekkel. :D Na szóval elhatároztam, hogy egy outit fogok venni. Ugye DH után rögtön a másik szélsőség, valahogy vonzanak ezek a szélsőséges dolgok. :DDD Tudtam, hogy használt jöhet csak szóba, kezdőként nem akarok százezreket kiadni rá, ha igénylen esetleg a jövőben akkor lesz rá keret, most 200 ezerben húztam meg a határt. Ennyiért kellemes felszereltséggel kapok márkás bicajokat is a használt piacon.

  Folytatás...

  Cyberpunk 4 éve 22

 • Adieu 20-as évek

  Igen viszlát, búcsút intek a 20-as éveimnek, és megkezdem ma a 30-as éveimet. Szép kerek szám ez, de furcsa is, mert emlékeztet a mulandóságra, és hogy már soha nem leszek újra gyerek. :D

  Cyberpunk 4 éve 10

 • Váltás MacBookra

  MacBookom története talán egy évvel ezelőtt kezdődött. Legalább is ekkortájt fogalmazódott meg bennem, hogy váltanom kéne asztali PC-ről laptopra. Az okok klasszikusnak mondhatóak. Helytakarékosság és kényelmi szempontok vezéreltek. Ráadásul manapság nem nagyon játszom már, így felesleges egy nagy, zajos gépet fenntartani, ami még áramzabáló is.

  Sokat tűnődtem azon, hogy milyen gépet vegyek. Nagyjából a keretem megvolt rá. Fejben tudtam meddig vagyok hajlandó elmenni árban. Mindenképpen prémium anyaghasználatú, és összeszerelésű gépet akartam, mivel ha már egyetlen PC-m lesz, akkor adjuk meg a módját. Gamer gépek kilőve, felesleges teljesítmény nekem, ráadásul a komolyabbak kicsit drágábbak, mint amennyi pénzt szánnék rá. Üzleti kategóriás gépek vonzottak sokáig HP Elitebook, Lenovo Thinkpad széria... Viszont időközben Apple mobilt vettem, noha nem ez volt az első találkozásom a Kaliforniai vállalat termékeivel, de szép lassan Apple fan lettem. Így terelődött a figyelmem az Apple laptopjai felé. Ráadásul az OS X is tetszett mindig, korábban próbálkoztam már vele virtuális gépen, ami persze nem ugyan az, mint egy natívan futó rendszer. Hackli szintén nem ugyan az meg kell válogatni milyen hardverekből építkezzünk, újabb laptopokon meg szinte felejtős a történet. Nekem meg ugye laptop kell. Tehát eldőlt, hogy MacBook Pro-t fogok venni.

  Folytatás...

  Cyberpunk 4 éve 32

 • Önbeismerés

  Sajnos elég későn jöttem rá arra, hogy az egész eddigi életem hazugságra épül. Hogy mindig igyekeztem mások igényeinek megfelelni. Úgy, hogy olyan szerepet játszok, ami nem én vagyok, ezzel becsapva másokat, és legfőképpen saját magam. Ezért úgy döntöttem nem emésztgetem magam emiatt tovább, szakítok a múlttal, és a szerepjátszással. Még ha ez nem is lesz túl vidám dolog némely esetben, és lehet lesz akinek ez nem fog túl nagy örömöt okozni, de úgy érzem, hogy ma már ez nem tartható tovább. :)

  Cyberpunk 4 éve 1483

 • B.U.K.É

  ;] Vagy is boldog újévet mindenkinek, és kellemes bulizást.

  Cyberpunk 5 éve 0

 • Néha úgy...

  Néha úgy érzem, hogy semmi értelme nincs vitázni a másikkal, mert semmi eredménye. Úgy is én leszek a hülye, meg az aki nem ért hozzá. Hiába hozom fel az érveimet a melléjük csatolt tényekkel, semmi mint ha falnak beszélnék. A konklúzió az, hogy ha van valakinek egy elképzelése valamiről, és ha az önfejűséggel párosul hozhatok én fel bármit ellene. Viszont én nem adom olcsón a bundám.;) A személyeskedésekre általában nem szoktam reagálni sem, mert szerintem egy vitában ez eléggé primitív megnyilvánulás, noha bizonyos témákban elég sokszor szoktam kapni néhány kultúrlénytől.:D Remek fegyver ez a fajta stratégia, így is éreztetni tudom szellemi fölényem az ilyenekkel szemben.

  Akkor kérdezhetnétek minek vitatkozom ilyenekkel. Ez talán az én hibám, de az emberi hülyeséget nem tudom tolerálni. Mondhatni ez a gyengém, és leállok vitázni bizonyos témákban. A napokban például bizonyos népcsoporttal kapcsolatban ment a vita, hogy ki rasszista, és ki nem, meg hogy miért az. Hát bizonyos témákra különösen érzékeny vagyok, és megyek a csatatérre harcolni. ;]

  Folytatás...

  Cyberpunk 5 éve 8

 • Génmodositott növények

  Ez egy érdekes téma, ahol véleményem szerint túl sok a politika, és levés a tudomány. Ugyan is:

  "Magyarország továbbra is mentes marad a génmódosított szervezetektől (GMO), e tekintetben ugyanis fennmarad a zéró tolerancia - jelentette ki a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) parlamenti ügyekért felelős államtitkára vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón."

  Nem értem mire alapozzák egyesek ezt a döntést, mivel semmilyen tudományos bizonyíték nincs, mi a GMO-k ellen szólna. Ellenkezőleg nagyobb lehet a terméshozam, olcsóbbak az élelmiszerek. Ráadásul az ez irányú kutatásokat is tiltja a "zéró tolerancia", tehát a hazai molekuláris biológusaink szépen mehetnek külföldre.

  Cyberpunk 5 éve 26

 • Életmódváltás

  Életmódváltás az egészség jegyében. Én is abba a hibába estem, mint sokan mások elhanyagoljuk a testünk, és ennek bizony túlsúly lesz a következménye. Hiszen a napi meló előtt, vagy után az embernek nincs kedve mozogni, inkább némi kikapcsolódásra vágyik. Ezt tetőzi az egészségtelen táplálkozással. Hát eljött az az idő, amikor meg kell hoznom komoly döntéseket.

  Hogyan is kezdjünk bele? Én két részre bontottam a dolgot az első a táplálkozás. A mai rohanó világunkban nem igazán szakítunk erre időt, kevésszer eszünk, de akkor sokat. Ez így nem jó! Napi 2-3 táplálkozást felviszem 5-re, de alkalmanként csak keveset. Reggeli (legfontosabb), tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora.
  Persze nem csak az a lényeg, hányszor, ha nem hogy mit, ez nagyon lényeges szempont. Először is meg kell vizsgálnunk mi hizlal, vagy egészségtelen. Cukor, szénhidrátok, transz-zsírok (nem mindegyik!) Ezeket próbálnám elhagyni, vagy minimalizálni a bevitelét. Édességek, cukrozott üdítőitalok (még a gyümölcslevek is), tésztafélék, fehér kenyér, egyes tejtermékek, mint a vaj, margarin. Vörös húsok. Na igen ez egy érdekes történet. Ugye sokan fújtak ezekre a húsokra, mondván egészségtelenek, de a legújabb kutatások szerint ez nem egészen van így, nyilván a zsírban tocsogó rész annyira nem jó. Ennek ellenére mivel általában ezek nehezebben emészthetőek részben elhagynám a fogyasztásukat. És inkább a szárnyas félék szálkásabb mellhúsa, meg hal ami kitenné a húsigényemet.

  Folytatás...

  Cyberpunk 5 éve 23

 • Megvédhetem e a tulajdonom halált okozó eszközzel?

  A címben szereplő kérdést szeretném vitára bocsájtani. A Vácszentlászlói boros, fagyállós eset után elindulva a témán.

  Sokan érvelnek a mellett, hogy mindenkinek joga van azt csinálni a portáján, és azzal "ízesíteni" a borát, amivel csak akarja. Nos szerintem, ez nem egészen van így. Ti mit gondoltok erről?

  Cyberpunk 5 éve 163

 • Egy érzékeny téma

  Ebben a bejegyzésben meglehetősen érzékeny témával fogok foglalkozni a homoszexualitással. Úgy gondolom és tapasztalom, hogy túl sok az előítéletesség ezzel kapcsolatban, és a legtöbb emberben ez egy fajta viszolygást, vagy inkább nevezzük úgy, hogy félelmet vált ki. Tabu téma. Megemlíteném még, hogy itt idegen forrásokra is fogok hivatkozni, hiszen sokkal jobb megfogalmazásai is léteznek a dolgoknak, mint amire én képes vagyok saját kútfőből. Ezeket minden esetben időzőjel és dőlt betűstílussal fogom jelezni.:)

  Kezdjük az elején mi is a homoszexualitás. "A homoszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája, amikor egy személy érzelmi és szexuális vonzódása kizárólag vagy főként azonos nemű emberek felé irányul."

  Több feltételezett oka van genetika, hormonok, neveltetés/családi háttér. Viszont ezek csak feltételezett okok!

  Genetika: magától értetődő a hajlamot génhiba okozza, de a hibát még nem találtuk meg, bár van vélt gén a Xq28. Ezt Dean Hamer mikrobiológus azonosította 1993-ban, de ez máig erősen vitatott, mármint hogy ez a gén lenne a felelős a homoszexualitásért. "Az egypetéjű ikervizsgálatok során már kiderült, hogy ha az egyik testvér homoszexuális, akkor ötven százalék valószínűsége van annak, hogy a másik is az.

  Folytatás...

  Cyberpunk 5 éve 138

 • Homeopátiás sürgősségi

  Találtam egy remek vicces videót, ami gyönyörű szépen kigúnyolja a homeopátiás orvoslást kuruzslást.

  Még több ilyet, és akkor talán észhez térnek páran! :DDD

  Cyberpunk 5 éve 9

 • Szifonos lettem

  Végül beadtam a derekamat, és vettem egy iPhone 5-öt.:D Szép fehér. :K És szerintem megérkeztem, ha váltok akkor az már esetleg egy nagyobb szifon lesz. :DDD

  Cyberpunk 5 éve 19

 • Az én tudománytalanságom

  Ma megkaptam, hogy nem szkeptikus vagyok, ha nem materialista hülye, aki nem ért a tudományhoz! Mert nem hiszek, vagy fenntartással kezelem az űrlényes sztorit, hogy az ősi idegenek idelátogattak, és akár még ma is velünk élnek.:D :)) És nem fogadom el, hogy a mai űrkutatás a 60-as évek szintjén mozog. :D

  Vicces, ha megkérem, hogy bizonyítsa, és ne "ilyen keresd meg ott a Google" szintű hozzászólást várok már is én vagyok a tudatlan hülye. :U

  Ez a történet egy Youtube-os ismeretterjesztő film alatt játszódott le a kommenteknél.

  "Nagyon szép nagyon látványos, nagyon népszerű - csak EGYETLEN HANG NEM IGAZ BELŐLE!!!
  Aki kételkednék: nézd meg a Mars-roverek színskáláján láthatú árnyalatot és a meghamisított felvételek színeit! A NASA pedig hivatalosan is elismerte, hogy 60 évig hazudott.
  Az űrkutatás egy helyben topog!Hazudnak a Holdról: nincsen légköre =>1950-60-as évekből légköri viharok és időjárási anomáliák felvételei rendelkezésre állanak!
  Erre szokták azt mondani:kinek hiszel jobban a sdzemednek vagy a NatGeo-nak?"

  A barátunk már ezzel kezd.:D

  De a kérdéseimre a válasz az még viccesebb.:)

  Folytatás...

  Cyberpunk 5 éve 4

 • Parabólikus doktor

  Parabolikus Doktorok Társasága

  Azért ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben. Hogy lehet ilyet engedni? MTA mit szól hozzá? :U

  Cyberpunk 5 éve 6

 • Jön a...

  Jön a vihar. Jön a HAARP! Mindenki meneküljön! Hiszen minden front okozója a HAARP, mi más lenne? 200 évvel ez előtt is a HAARP volt, meg most is az. Még véletlenül sem a természet! Gonosz cionista összeesküvőket visszaküldtek a múltba a chematrail gépeikkel együtt, hogy már időben megkezdhessék hazánk elleni merényleteiket.

  Szóval 20.-án vigyázni! Esernyő, de inkább esőkabát legyen nálunk, és vegyvédelmi ruha, meg gázálarc is, ja és persze az elengedhetetlen alufóliából készített fejfedő, mert a HAARP tudat manipulatív dolgokra is képes.

  Boldog ünnepeket!;)

  Cyberpunk 5 éve 0

 • Xiaomi a következő...

  És megint egy új mobil.:D Idén már nem is tudom hányadik, de ez most tutinak igérkezik. Na szóval mint tudjátok megváltam nem rég vásárolt Oppo Find 5-ömtől egyéb okok miatt Eredetileg iPhone 5-öt terveztem, de amit használtam az rávilágított arra, hogy az már kicsi lenne, ezért dobtam az ötletet. Lehetett volna egy HTC One-om is idő közben, de szépen eladták a már gyakorlatilag nekem eladott készüléket. Így az is ment a levesbe. És most lett egy Xiaomi Mi2S 32GB.:D A gyengéim a kínai készülékek ez van. :DDD Remélem ez tovább bírja majd mint 1 hónap, minden esélye megvan rá, sebességre nincs panaszom napjaink csúcs hardvere csöcsül benne. :K Noha kamerában meg zenében gyenge.

  Cyberpunk 5 éve 12

 • Re új mobil

  Na szóval mint bizonyára értesülhettetek róla innét-onnét az Oppo szerelem elég rövidre sikeredett. Alig 1 hónapot élt meg nálam a kicsike.

  A váltás oka nem is a készülékre vezethető vissza, ha nem inkább az egyszerűség keresésére. Kell valami, ami csak teszi a dolgát nem kell vele babrálni, telefonos funkcióit lássa el maradéktalanul. Rövid Androidos kitérő után rájöttem, hogy a droid nem az én rendszerem. Na nem azért, mert buta volnék hozzá. Régebben magam is nagyüzemben toltam a "rommolást". Talán kinőttem belőle, lehet.:D De persze "buta phone"-t természetesen nem akarok. WP-ben csalódtam, BB10 nem rossz, de most még kerülném. Így nem maradt más lehetőség mint az iPhone.

  Igen a következő egy iPhone 5 lesz remélhetőleg fehér. Addig is jelenleg egy Motorola Artix 4G-t nyúzok. :DDD Természetesen tisztában vagyok a zártságával az Androidhoz képest, nincs BT fájlküldés meg egyéb hülye megkötések. De maga a rendszer nem ismeretlen számomra, mivel volt már iPad-em, azon szerettem meg lényegében. Tudom elég furcsa lehet tőlem azt látni, hogy én aki a tepsik élharcosa voltam/vagyok egy 4"-es készülékre vált. Élőben nem vészes, sőt talán az eddigi legjobb érintőpanel van benne, amit érintőkijelzős pályafutásom alatt megnyomkodtam. Volt Nokia Lumia 920-amat dicséret illeti, mivel talán eddig az járt a legközelebb ehhez a szinthez.

  Folytatás...

  Cyberpunk 5 éve 26

 • Kontrollblog

  Alapjában véve cenzúraellenes vagyok az internettel kapcsolatban, de az ilyen oldalak után link komolyan megfordul a fejemben talán nem is lenne baj. Egyébként ma én is láttam csíkokat az égen, szóval örülök, hogy minket/engem sem hagynak ki.:D Ráadásul a keleti országrészben kialakult viharért is a HAARP tehet. Semmi kétség. :K

  Bocs, de kinyílt a bicska a zsebemben. De nem az ilyen oldalak a fő gond hanem az, hogy vannak akik ezt szó szerint elhiszik. A firkásznak nem tudom mi a célja a népbutításon kívül.

  Cyberpunk 5 éve 19

 • Megérkezett

  Igen megérkezett hozzám az Oppo Find 5. A fél világot bejárta szegény mire hozzám elérkezett. :DD Kínában gyártották, Angliai közvetítéssel végül nálam landolt. Aki esetleg a rendelésen törné a fejét nem kell félni korrektek. Például folyamatosan küldték a tájékoztató emaileket. Sajnos a készlet elfogyott akkor, mikkor én rendeltem, ezért várnom kellett rá másfél hetet. Royal Mail-el küldték, és végül a GLS futárcég szállította ki hozzám. Nagy kár, hogy én aznap délután dolgoztam, és a munkába indulásom előtt 15 perccel hozták meg. Így csak egy rövid kis unboxing-ra maradt időm, bekapcsolni már nem.:( Magammal meg nem vihettem, mivel tudtam időm úgy sem lesz vele foglalkozni. Hát képzelhetitek.... rágtam a kefét utána egész nap. Vajon jó lesz? Egyáltalán elindul? Ilyen kérdések fogalmazódtak meg az agyamban. :D Aztán persze minden jó és szép. :)) Csak hát az izgulás az megvan az emberben, még egy olyan gyártónál is, aminek van itthon szerviz hálózata.

  Zárásként pár friss kép, nem profi géppel lett csinálva, ha nem a Lumiával!

  Folytatás...

  Cyberpunk 5 éve 38

 • A hülyeség határtalan

  "A hülyeség határtalan" tartja a mondás és ez mennyire igaz. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem már tele van mindenem ezekkel az időjárás manipulációs teóriákkal. Lépten-nyomon belebotlok egy két "okos" emberkébe minden időjárással, és főleg rendkívüli időjárással kapcsolatos hírnél. És ez nagyon bosszant. Tudom embere válogatja, nem lehet mindenki értelmes, de amikkor elkezdek a témáról beszélgetni hamar lejön általában, hogy magáról az "elméletről" szépen tájékozódott, de a valódi tudományról jelen esetben meteorológiairól halvány lila gőze sincs. És aztán jön a lehülyézés, meg a cionista összeesküvés, permetezve irtják az embereket a levegőben szálló titkos repülőgépekkel... És még sorolhatnám.

  Mindenki biztos hallott már a HAARP-ról, ami a Sarki-fény, és az ionoszféra kutatására létrehozott antennarendszer. Nos ezt vélik sokan egy "szuper fegyvernek". És az úgymond bizonyítékaik pár érdekes formát öltő felhő. Pár példa kép példa 1, példa 2. :U És persze a rendkívüli időjárás, ami valójában nem is annyira rendkívüli, hiszen az elmúlt másfél évszázadban, mióta megfigyeljük, és feljegyezzük az időjárást számos úgymond érdekes időjárási jelenség/esemény volt, de hol volt akkor még a HAARP?

  Folytatás...

  Cyberpunk 5 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.