2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Talán nem érdemlem meg...

    ---SPOILER--- csak akkor olvasd tovább, ha nem félted a karácsonyi hangulatod ---SPOILER VÉGE---

    Már azon gondolkodom, biztos valami igen rosszat tettem korábban, ami miatt "bűnhődnöm" kell, de mivel az egész családra rájár a rúd, nehéz személyesnek vennem.

    sok kálváriámról írtam már, sokról nem, de ez a mostani karácsonyi hangulat ez végleg kiütött.
    Illetve annak hiánya.
    Miért nincs karácsonyi hangulat? hát lássuk...

    Dec. 7-én behalt az autó. hangra hajtókar csapágy, ami egyszer már volt cserélve, ezért érthetetlen, 18.000km-t futott a szett.
    Ennek örömére nem kicsit ráment a lelkemre az érzés, és 10-én beállt a derekam ismét. Gyereket még elvittem az oviba, de haza már úgy hozattam magamat és őt, mert ugye kocsi rossz.
    11-én kezdett látszani, hogy nem lesz olcsó és egyszerű, és a kapott összeg örömén (250.000Ft) még az évfordulónk megünneplését is elfelejtettük.

    Elkezdtük összeszámolni az összes megtakarításunkat, belefér-e a javítás, vagy itt fog állni a kocsi, belefért, utolsó forintjainkon.

    Folytatás...

    biker 11 éve 18

  • Beépített rémség (avagy a rejtett hiba)

    Hogyan okozhat 20-25.000Ft-os kárt a "kedves" kivitelező, ha a kedves megrendelő kérésére a "persze, megoldható" választ adja, és nem azt, hogy "főnök, az nem lesz jó"!?

    Hát így jártunk.
    Anno a lakásba úgy kértük a parkettát, hogy egybe legyen a szobákban, ne legyen küszöb, szép is, kényelmes is takarításilag.

    Ez lett volna az.

    Akkor még nem tudtam, ez hiba, mert túl széles egyben a lakás a laminált parkettához, és hiába a minőségi, 8mm-es, nagy teherbírású parketta, bizony a két szoba ajtó és a fürdő előtti területen felpúposodott. A falaknál is néhol túl kicsi volt a rés, de körben mindenhol hatalmas szekrények is terhelik, nehezen mozog.

    Mára a fürdő előtt egy szép nagy pukli lett, kezdett az illesztéseknél is hullámosodni, sajnos meg kellett tenni a szükséges lépéseket, a két szobánál elvágni a parkettát, és így a nappali független a szobáktól.
    Ekkor derült ki, hogy az idióták a fürdő, nappali részeken a járólap és a parketta közt meghagyták a 10mm rést, utána betolták a T profilos burklatváltót a résbe. Szuper, 0mm dilatáció.

    Mire kitéptem a résbe ragasztott váltót, na az se semmi volt.

    És mi a kár értéke ebben?

    Folytatás...

    biker 12 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.