2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Köszi NAV, ritka nagy görény vagy

    Nem tudom, mire is számíthattam, de azért reméltem, hogy a NAV esetleg néha, egy kicsit megértő.
    Megértő egy olyan céggel, ami mindig rendesen fizeti sz adót, nem lopcsalhazudik áfacsal feketézik, mindig határidőben fizet, és indokolt is a fizetési könnyítés.

    Nos nem.
    Sajnos 2012 év eleje egy újabb gerinc műtéttel ajándékozott meg, ennek kapcsán döntenem kellett, hogy táppénz, vagy sem. Ha nem vesznek táppénzre, nincs sürgős MR, fél évet kell várni, így belementem, vegyenek táppénzre. itt kiderült, azonnal műtét, mihamarabb mentem is, és annyi ideig voltam csak táppénzen, ameddig muszáj.

    Ez idő alatt ugye kaptam a táppénzt, ami után kivetették a táppénz hozzájárulás befizetését. Tették ezt úgy, hogy az első táppénz kifizetés a táppénzre vételt követő 4. hónapban történt meg, a visszafizetés kivetése 8 napon belül!

    Lévén egy személyes kft, ezen idő alatt nem volt bevételem, nem volt alkalmazott, aki dolgozzon, az alvállalkozó akit felvettem, arra volt elég, hogy a szerződéseket ne bukjam be, és közben le is nullázódtam, hát kérvényt terjesztettem elő, hogy esetleg elengedhetnék, vagy részletfizetést adhatnának.

    ELUTASÍTVA, persze a beadást követő 30 nap helyett közel 60 napra, mindezt úgy, hogy az eredeti naptól jár a büntető késedelmi kamat, mert nem fizettem be!

    Folytatás...

    biker 12 éve 40

  • DIY kandalló tuning

    A projekt célja: a kandalló kéményének veszteséghőjét szeretném hasznosítani.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 70

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.