Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    Én elég lelkes voltam a WP-re való váltásnál de pár dolog azért eléggé idegesít, nem tudom windwows 10-en ezekre lesz-e megoldás, valaki aki teszteli a rendszert tud válaszolni:

    1. Ez az áttűnési animáció nekem kicsit idegesítő, és lassú (a tableten droid van és azon le lehet tiltani és gyorsabb lesz minden) win 10-en ezeket le lehet majd tiltani?

    2. A lezáróképernyőt nem tudom kikapcsolni, pl. a fényképezésnél inkább zavar csak felesleges pluszművelet, de máskor is, mert az ikonokon úgy is látom ha üzenet érkezett. Windows 10-n ezt ki lehet majd kapcsolni?

    3.A fontos appok pl. Viber, Wazze támogatása, frissítése WP-n nem megoldott és egyre kevésbé írnak más fontos fejlesztők programokat a WP-re. Pl. viberben nem lehet videótelefonálni, a WP alatt, Waze, kicsit hibás, van amikor belassul, de azért használható. A projekt astroria lenne a megoldás, erre, bár állítólag elég bonyolult lesz drodios programokat konvertálni, és nekünk kell tesztelni majd működik-e jól. Nem a Storeból már tesztelve lesznek letölthetők a droidból átfordított programok, ami nem tetszik.

    4. Nem találok olyan programot amivel időzíteni lehetne, hogy pl. este 11-től reggel 5-ig áttegye repülő üzemmódba automatikusan, jó lenne, mert így sokkal kevésbé fogyna az akku éjjel, így simán kibírja a 2 napot. (Ez nem életbevágó de jó lenne.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés