Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3401) Plazmacucci válasza Partyface007 (#3400) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Gondolom a telefont használni is akarod ráadásul. :)

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3402) chipesz


chipesz
őstag

Tapasztalatok majd jöhetnek. Nekem pár perces nyomogatás után kiderült, hogy sokkal rosszabb, mint volt (hard reset még nem volt, de sanszos, hogy lesz.)
A Startról az AppDrawer-be való lépés és vissza nem megy, ha esetleg mégis visszalép folyton újratölti a csempéket. Most konkrétan az egész elsötétült, Taskview-ban csak ennyi: "Windows Default Lock Screen". Igaz, hogy az elvileg a Start, de mindegy. De ha default, akkor gondolom lesz más is. Hátha olyan lesz, mint a LiveLockScreen. ;]

Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

(#3403) Plazmacucci válasza chipesz (#3402) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Hány napra vagyunk az rtm változattól? :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3404) galmat válasza Plazmacucci (#3403) üzenetére


galmat
aktív tag

Egyre kevesebb... :DDD :C

(#3405) Partyface007 válasza Plazmacucci (#3401) üzenetére


Partyface007
őstag

tudom szentségtörés de amíg szervízbe volt addig visszaszoktam androidra (lehet marad is egyenlőre hacsak a 10 nem hoz jelentős javulást), androidnak is vannak hülyeségei meg az idegesítő laggolás de itt legalább van notification led, profilozás és nem késnek a céges levelek. Lehet kellett volna egy hr már a 830-nak de ott a 8.1-nél az otthoni wifin volt hogy fél órát is késett a levél egy exchange fiókon...

[ Szerkesztve ]

(#3406) Ringman válasza Воланд (#3362) üzenetére


Ringman
nagyúr

ertem en, hogy igy egyseges, mert most mindenhova betettek a kor alaku profilkepet, de konyorgom, gurulo fejek?

ez tényleg így marad?

animációt ki lehet kapcsolni, vagy 1x1-es csempét kell majd contactra használni?

nincs sms iras geprol

ezt a nokia 6300-ám tudta, ki tudja hány éve.

(#3407) gyurkikrisz válasza Partyface007 (#3405) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

szerintem én is lépek droidra egy év múlva, addig marad a Project Astorias alkalmazás felhekkelés. A droidomról meg kiirtok mindent ami google, mert behányok tőlük, feltöltöm MS appokkal, aztán szevasz. Megkapom azt is ott, mint amit WP-n kéne.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#3408) galmat


galmat
aktív tag

Gmail sync megy végre ebben a build-ben, ha módosítod a szinkronizálás beállításait?

(#3409) tomboy0013


tomboy0013
veterán

1-2 tapasztalat az új build-ről: Hír volt, hogy lehet majd kikapcsolva tölteni a W10-es telókat, hát ebben a build-ben ez még nincs megoldva pedig azt hittem meg lesz. Végre a mappázásnál nincs idiótán kinéző szöveg a kis csempéknél. Gyorsaságra nincs különbség a 166-oshoz képest sajnos, egyedül a Store nyílik rövidebb idő alatt. Sajnos a nem rendszer alkalmazások mint pl. a Messenger vagy a WindowsCentral-os app piszok lassan nyílik még 930-on is :( Mi a fenére kellett várni 1 hónapot, szinte semmi változás. Kíváncsi vagyok a képernyő érzéstelenedését hívás után valóban sikerült-e javítani vagy csak a leírásban van benne. A beállítások menü menüpontjai is változatlanok, amik eddig nem voltam 10-es dizájnnal megcsinálva azok még most sincsenek. A Quiet Hours gyorskapcsolója ismét villog mint a kettővel ezelőtti build-nél.
Jah igen majdnem kifelejtettem, hogy a Lumia és HERE alkalmazások még mindig nincsenek a Store-ban!!! Hol a francba vannak??? Kérdésem, ha nyomok egy HR-t és biztonsági mentésből vissza akarom ezeket állítani akkor vajon letölti őket a Store-ból?
Csodálatos egyébként, hogy egy hónap várakozás kellett ehhez a build-hez, még a netmegosztás sem működik. Nem értem, hogyha volt egy jól megoldott funkció már ez előtt akkor az hogyhogy nem működik egy új verzióban? Ez a tipikus 1-et előre 3-at hátra eset...
Most egy kicsit dühös vagyok, nem lesz ebből csak egy nagy bughalmaz. Új beigért dolgok sehol sincsennek, csak egy majdnem teljes dizájn csere (már ennek fejében sem értem a sok bugot...) Drukkolok, hogy működjön a dolog, de egyre valószínűbb, hogy megjelenésre hasonló lesz a helyzet mint az asztali W10 esetén. Hiba hiba hátán...

Még valami: Ha megnyomom a bekapcsoló gombot kell kb 3 mp mire bejön az óra... Még jó, hogy 166-ba ilyen nem volt, de erre a csodálatos build-re ezt is sikerült megvalósítani. :R

[ Szerkesztve ]

(#3410) Partyface007 válasza tomboy0013 (#3409) üzenetére


Partyface007
őstag

nálam az asztali 10-el semmi probléma nincs, ha olyan lesz a végleges mobilos is akkor egy rossz szavam se lesz :-)

csak nem bírtam ki:

friss 8.1 szinte alapbeállításokkal appokat lefrissítettem here lumia camera ....stb most preparing installon van a 166-os build utána töltöm az 512-öt kiváncsi leszek

[ Szerkesztve ]

(#3411) netpeti98 válasza tomboy0013 (#3409) üzenetére


netpeti98
addikt

Nemcsak a dizájnváltásról, hanem arról is szólt hogy az összes rendszeralkalmazást átírják az UAP platformra. Erre jött még rá a dizájnváltás.
Mikor megjelent az első asztali W10 build azt vártam hogy a W8.0-8.1 irányát fejlesztik tovább mindkét platformon és végre egységesítenek.

De nekem úgy tűnik, hogy az idejük nagy része ráment mobilfronton az átírásra és a dizájnváltásra. Utóbbi még visszalepés is. :(

Nah, remélhetőleg a Redstone valahogy közelebb hozza az asztali-mobil vonalat, esetleg a régebbi dolgokból is csepegtetnek vissza.

[ Szerkesztve ]

(#3412) L7wy


L7wy
őstag

Nektek is villog a quiet hours? Én mentem recovery toolra :D

Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS

(#3413) viewdetails válasza tomboy0013 (#3409) üzenetére


viewdetails
addikt

HR.
A Lumia és a Here a 10166 alatt is elérhető.

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#3414) moleculez válasza Plazmacucci (#3378) üzenetére


moleculez
veterán

.

[ Szerkesztve ]

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

(#3415) chipesz válasza viewdetails (#3413) üzenetére


chipesz
őstag

Plusz: élesben még nem próbáltam, de az új Térképek alkalmazás nem váltja a Here térképeket (legalábbis használati szempontból?) Mert ugyanúgy van benne offline térkép, ugyanúgy van benne navigáció (hanggal is), illetve szintén a Microsoft és a Here térképeket használja.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

(#3416) galmat


galmat
aktív tag

Hát ez a build 1 cm-rrel nem lett jobb, mint a 10166 volt. Sőt! Egyenes lassabb az egész rendszer, hard reset ellenére is... Indítsátok csak el az Áruházat, elalszol, mire betölt. Aztán indítsd el 8.1-en. Hova tart ez az egész?
Ugyanazok a bugok benne vannak, mint a 10166-ban, abszolút nem értem, mire ez a hatalmas verziószám ugrás. :(

(#3417) Glenda válasza chipesz (#3402) üzenetére


Glenda
addikt

Ez vicces, mert nálam meg masszívan használható. Igaz, itt volt egy reset telepítés után, de aztán visszarakattam vele mindent.

from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r

(#3418) Partyface007 válasza Glenda (#3417) üzenetére


Partyface007
őstag

menüből mehet neki a hr vagy ezt is inkább gombokkal kell?

(#3419) chipesz válasza galmat (#3416) üzenetére


chipesz
őstag

Elvileg 16-osával növelték a verziószámot (most meg nem mondom, hogy naponta tették-e ezt), így már is magyarázat a nagy ugrásra.
Reméltem, hogy a Groove-ot mostanra már lehet majd Music Pass-el is rendesen használni, sajna nem. Még mindig nincs lehetőség a Gyűjteményben nem szereplő zenékre rákeresni, a "Még hangolunk. Keresse ezt a funkciót egy későbbi frissítésben." üzenet fogad. Kérdés, hogy mennyire lesz későbbi ez a frissítés...
Tudom, hogy borzasztó nehéz programozói feladat, de még ebben a build-ben sem működik az, hogy magyar területi formátum beállításnál az állapotsoron a dátum rendesen jelenjen meg lehúzáskor. Jelenleg ugyanis csak a 13. látszik (mint eddig), és a 08 (augusztus) nem.
Az meg hogy sokkal lassabb, mint eddig nevetséges. Értem én, hogy Preview, de ezzel a szóval nem sokáig lehet már takarózni, s akkor mi lesz?

Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

(#3420) savoo válasza Partyface007 (#3405) üzenetére


savoo
addikt

Mondjuk akkor ott nálad valami nem volt kerek, egy dolog van ami a wpben mindig is k.jó volt az pedig az emailek "beesése", nálam konkrétan előbb megjön mint a desktop outlookban, webmailen, kukarobin.

(#3421) Glenda válasza tomboy0013 (#3409) üzenetére


Glenda
addikt

Értem a keserűséged. De ne tegyünk már úgy, mintha a világ legegyszerűbb dolga az operációsrendszerfejlesztés lenne. Hogy mire vártunk egy hónapot? A Windows 10-re. Mivel kvázi egy csapat van a két rendszerre, ezért kritikus pillanatokban lehet őket tologatni. Ráadásul az asztali rendszer milliószor fontosabb.

Csak azt nem értem, hogy ha nem vagy képes elviselni a bugokat, akkor a férfinemiszervért vagy az insider programban. Sajnálom hogy tőlem kell megtudnod, de ez erről szól.

from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r

(#3422) erahurka válasza tomboy0013 (#3409) üzenetére


erahurka
félisten

Magyarázd már el miért olyan fontos ez a kikapcsolva töltés. :U Nekem most ment tönkre a bekapcs gomb a telefonomon, tök jó hogy nem kell vigyáznom vele hogy ne merüljön le, mert ha feldugom tölteni bekapcsolja magát.

(#3423) viewdetails


viewdetails
addikt

Az feltűnt valakinek már, hogy kikapcsoláskor nem Viszlát van, hanem az aktuális naptári bejegyzés?

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#3424) Glenda válasza chipesz (#3419) üzenetére


Glenda
addikt

Elvileg 16-osával növelték a verziószámot (most meg nem mondom, hogy naponta tették-e ezt), így már is magyarázat a nagy ugrásra.

Branchet váltottak.

from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r

(#3425) tomboy0013 válasza viewdetails (#3423) üzenetére


tomboy0013
veterán

Nálam viszlát van. Egy ideig 920-on a naptár volt, de most azon is csak viszlátot ír...

Glenda: Jogos, csak felhúzott mert sokat vártam rá és mondhatni nem kaptam pluszt. Már nyugodtabb vagyok :D

(#3422) erahurka: Ki mondta, hogy fontos? Azt írtam, hogy olvastam róla, hogy lesz benne ilyen de nem ezt tapasztaltam, ennyi. :U Egyébként talán a gyorsabb töltés érdekében lehet hasznos.

[ Szerkesztve ]

(#3426) chipesz válasza viewdetails (#3423) üzenetére


chipesz
őstag

Engem már elég régóta a Ne feledje/Don't forget üzenet fogad, alatta a bejegyzéssel. (Eleinte balra zárva, aztán középre.)

(#3424) Glenda: Áh, köszi. Így még inkább érthető a verziószámugrás.

Mivel említetted, hogy volt nálad egy reset, most én is arra várok, hogy befejezze, hátha jobb lesz.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

(#3427) tomboy0013


tomboy0013
veterán

Meg lehet azt oldani Edge-ben, hogy a gépen lévő kedvenceket átszinkronizálja telefonra? A jelszavakat érdekes módon tudja a mobil is amiket asztalin mentek, de a kedvenceket az Istennek sem szinkronizálja át.

(#3428) Воланд válasza Ringman (#3406) üzenetére


Воланд
titán

minden jel arra mutat, hogy marad. animacio kikapcsolas nincs, mondjuk az sem lenne jo, mert akkor meg statikus kor alaku fejek vannak a csempen.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#3429) BigManus válasza tomboy0013 (#3427) üzenetére


BigManus
addikt

Nálam ezzel nincs gond. Szinkronizálja a könyvjelzőket illetve e kedvencek sávot is.

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#3430) tomboy0013


tomboy0013
veterán

A OneDrive feltöltés se működik ami szintén jó volt a 166-osban... Na adok neki egy HR-t meglátjuk jobb lesz-e. Bízom benne mert a 166-os után ez így eddig gyönyörű visszalépésnek számít.

(#3431) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Az új flagshipeket nem lehet majd 8.1-re downgradelni? :D

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3432) viewdetails válasza BigManus (#3429) üzenetére


viewdetails
addikt

Ez nálam sem működött 10166-on, most új build kap egy HR-t, meglátjuk.
A lockscreen bug viszont idegesítő.

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#3433) roby1520


roby1520
tag


Miert van ez minden HR után? :W

(#3434) viewdetails válasza roby1520 (#3433) üzenetére


viewdetails
addikt

Ez régebbi buildeken is előfordult, tipp: esetleg nem stimmel a mobilnet AP, esetleg just for fun, wifi-n szeretné?

[ Szerkesztve ]

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#3435) roby1520 válasza viewdetails (#3434) üzenetére


roby1520
tag

e miatt 2* raktam vissza a 8.1 et(régen).....este lessz wifim -meglatjuk
Koszonom :(((

(#3436) chipesz


chipesz
őstag

"Interestingly, the new wallpaper is filed under 'April 1975'. One reason for this is there is no longer a dedicated wallpaper folder (boo), so Microsoft had to put them somewhere with a date."
- Dan Rubino

Ja, oda kellett tenniük. Persze ha csinálnak egy Wallpapers mappát, az is megteszi. Tudom, képtelenség megcsinálni. (Nem mintha bajom lenne ezzel a megoldással, ötletes, de na.)

Annak mondjuk örülnék, ha a Photos app alapból az Albumok nézettel indulna.

Más: meg volt a HR, visszaállítottam felhőből (kb. 10 appom van), nem vettem észre változást. :(

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

(#3437) lorinser válasza roby1520 (#3433) üzenetére


lorinser
senior tag

Nálam ez a hiba akkor jelentkezett, amikor a 10166 után csináltam egy HR-t. Most, hogy tegnap felment a 10512, már engedte a letöltést és szépen működik is a szövegjavaslat.

Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535

(#3438) tomboy0013


tomboy0013
veterán

Adtam egy HR-t, de teljesen felesleges volt... A zárolási képernyő ugyanolyan szar lassú ráadásul az Extrák menü pontjait nem tudom sehogy vissza telepíteni így most nincs duplakoppos felébresztés sem.... Hiába szedtem le a Sysapp pushert, minden szürke a Store-on belül amit szeretnék visszatenni. Francért kellett eltüntetni a régi Store-t mikor ez az új elég trágya állapotban van még. Valakinek van ötlete hogyan tudnám visszavarázsolni a menü pontokat? (Store-ban már minden le van frissítve szóval a várakozás nem segít mielőtt még valaki azt javasolja).
A LockMix megint nem enged egyéni háttérképet beállítani úgy ahogy a 149-es build-ben, amit ugye 166-ra megoldottak de most megint elcsesződött.
Annyi pozitívuma van a HR-nek, hogy most már nincsenek hibaüzenettel beakadt meg folyamatosan frissülni akaró app-ok a Store-on belül.

(#3439) viewdetails válasza tomboy0013 (#3438) üzenetére


viewdetails
addikt

"A zárolási képernyő ugyanolyan szar lassú" Ismert hiba ebben a buildben, nem kell megvárni, hogy az info megjelenjen, ugyanúgy használható.
" az Extrák menü pontjait nem tudom sehogy vissza telepíteni " Wifi és Áruház megnyit, menü gomb, Letöltések - Frissítések keresése (kábé 2-3 körben kell ismételni, mire minden app visszajön)

[ Szerkesztve ]

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#3440) tomboy0013 válasza viewdetails (#3439) üzenetére


tomboy0013
veterán

" Wifi és Áruház megnyit, menü gomb, Letöltések - Frissítések keresése (kábé 2-3 körben kell ismételni, mire minden app visszajön)"
Mint említettem ez már megvolt... A 149-es build csinálta ugyanezt HR után, de mivel még ott megvolt a régi Áruház vissza tudtam telepíteni a menü pontokat Sysapp Pusher-rel. Most is bedob a Sysapp az Áruházba viszont azt írja, hogy ezek már nem érhetőek el. Nagyon fasza amúgy, úgy hozzászoktam a duplakoppos felébresztéshez, hogy mindig azt csinálom de nem ébred fel a kijelző és baromi idegesítő. Lehet visszamegy a 8.1 így egy hónap W10 használat után. Egyszerűen nem értem, hogy miért van az hogy valakinek feltelepülnek a menü pontok valakinek meg nem....

(#3441) burasu4


burasu4
senior tag

Nekem iszonyatosan melegszik a telefonom!! Egy 5 perc netezéstől is lángol!

(#3442) viewdetails válasza tomboy0013 (#3440) üzenetére


viewdetails
addikt

Tiszta telepítés, vagy backupból állítasz vissza?

[ Szerkesztve ]

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#3443) tomboy0013 válasza viewdetails (#3442) üzenetére


tomboy0013
veterán

Backup-ból.

Egyébként a OneDrive HR után sem működik, mármint a feltöltés csak ha alkalmazáson belül csinálom, a Fényképekből nem megy....

(#3444) lorinser válasza tomboy0013 (#3438) üzenetére


lorinser
senior tag

"az Extrák menü pontjait nem tudom sehogy vissza telepíteni " - legutóbb a HR után én is így jártam. Sehogy sem tudtam visszatenni. Aztán másnap pedig az összes menüpont újra megjelent. Magától. Ne kérdezd miért, hogyan. Szóval várj és szerintem nálad is megjelennek újra.

Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535

(#3445) viewdetails válasza tomboy0013 (#3443) üzenetére


viewdetails
addikt

Nekem tiszta telepítéssel kérdés nélkül húzza le a HERE és a Lumia alkalmazásokat illetve frissítés keresésre további 30+ alkalmazást a Storeból, többek között az Extra menüpontjait, kivéve a Glance beállításoka,t de az 10166-ban sem volt.

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#3446) tomboy0013 válasza viewdetails (#3445) üzenetére


tomboy0013
veterán

És hogy csináltál tiszta telepítést telefonon? :D El nem tudom képzelni.

(#3447) viewdetails válasza tomboy0013 (#3446) üzenetére


viewdetails
addikt

Miután lejött a build, nyomtam egy HR-t, és nem töltöttem vissza backupot. Ez a max, amit meg lehet tenni, viszont ennyi javallott is.

[ Szerkesztve ]

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#3448) Glenda válasza chipesz (#3436) üzenetére


Glenda
addikt

Persze ha csinálnak egy Wallpapers mappát

Eddig úgy volt a 8.1-ben.

Annak mondjuk örülnék, ha a Photos app alapból az Albumok nézettel indulna.

A 7.x-ben így volt, csak mivel a visszajelzések alapján mindenki a Camera Rollt nyitotta meg, ezért az lett a default.

from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r

(#3449) vidaila


vidaila
aktív tag

Én 8.1-ről frissítettem HR nélkül minden app megvan, minden exta is megvan, nálam hibátlanul fut és sebessége se marad alul a 8.1-énél.

http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/

(#3450) viewdetails válasza vidaila (#3449) üzenetére


viewdetails
addikt

Ebben az esetben nincs is szükség rá. Azonban ha valami nem vagy nem úgy működik frissítés után, ahogy elvárható, akkor célszerű először HR + backup visszatöltés, ha úgy sem, akkor HR és újra belakni.

[ Szerkesztve ]

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.