Tán holnap, mikor Aky nem 22:00-kor kerül gép elé 
[ Szerkesztve ]
Ha rátennék egy kavicsot az egérre, valószínűleg több fraget tolna mint én ma. (Koforok)

Mitől lett ilyen undok hangja a raksinak? 
Ha rátennék egy kavicsot az egérre, valószínűleg több fraget tolna mint én ma. (Koforok)

Elvileg mi ma nyomjuk custerékkal legalábbis nagyon remélem már!!!
CYPRESS

ns 
párszor ott is elgurult a gyógyszerem 
tEh_nite:
várhatóan szombaton lesz a mi meccsünk.
[ Szerkesztve ]

OMG egy jelenet 10x megismételve.
Így egy kill-ből akár frag-moviet is lehet készíteni

Jo hát ilyen bu..i a programom ami van, 10mp minimum 
CYPRESS

ágrajzba bevésve a noshow-ok meg egyéb problematikák végetti nemjátszások = go play, ezt már 1 nap alatt bőven le lehet nyomni
[ Szerkesztve ]

Wow a BB vs MM meccs 2. mapja durva volt, 1 frag döntött. 

egy QcK+ lett belőle, nagyon jó választás szerintem!

Az tény hogy elég gyenge lett ez a Qc.A múltkori 1on1 sokkal jobb volt.Pedig azt sem lehet most mondani hogy nem járnak az emberkék irc-re.Azért köszönjük meg Nitének hogy próbált segiteni!Legközelebb inkább egy 1on1 partyt kéne rendezni,hátha az könnyebben lefolyna.Érdekelne valakit???Jó lenne ha összejönne legalább annyi player mint az 1. 1on1 partyn.Nekem az tetszett a legjobban.Ha összejönne azért úgy kéne hogy aki jelentkezik az játsza is le a meccseit,ne keljen hetekig könyörögni senkinek!
[ Szerkesztve ]
>Blood,HarD3r,R.D.K.R.,Danger>T< és I love you HardTechno (:DDD)

Hát szerintem nem lesz aki levezesse ez után 
CYPRESS

Sztem a vasárnap délutáni/esti CTF-et kéne feléleszteni, jó móka volt. Lenne elég ember most rá, és az is jó, hogy látlak titeket irc-n is... gondolom főleg a QC miatt, de így a kupa végeztével megne próbáljatok leszokni a feljárásról

Peti

jah ctf nagy fun és azért is joötlet mert egyszerübb leszervezni,csak össze kell beszélni ircen,mert nite szerintem sem akar mostanában kupárol hallani ![;]](/dl/s/v1.gif)

Valakinek van Logitech g 35 fülese?
CYPRESS

+1
ctfbeé nisbenne vokk 
Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.

+1
jövök 
[ Szerkesztve ]
CYPRESS

warpig + blood kerestetik! #ut3.hun
Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.

Na jövök én is ctf-ezni,ha lehet még.Majd irjatok!Amúgy vagyok már én is csak volt pár nap meló,ami miatt még a gépet sem volt időm bekapcsolni.Volt is elvonási tünet rendesen
.6-7 órán keresztül irtottam a népet bermin egyhuzamban
.Csak bermin több mint 600 freget lőttem. 
[ Szerkesztve ]

blood baszod, bermi helyett irc és fejeljetek össze suszterékkal mert mostmá leakarom zárni az egészet de nem mutatna jól hogy a "bronzmeccsért" nem voltak képesek játszani 1esek, szal vmi dátumot találjatok ki és go
más, mivel a belső fórumot direkt nem olvassátok, ottvanaza 5n5ctf kupákolás cb-n, minden adott ha akartok indulni még ha csak fun szinten is szal majd azt is találjátok ki hogy legyen-e belőle vmi.

jaja
a napokban elérhetőek voltunk! 
és jó lenne ha több magyar csapat is jönne ctf-re, nem csak mi. Bár lehet lesz még 1 magyar banda...

Na ok,akkor mondjuk ma este 18:00 és 19:00 közt,ha jó nektek.Meg persze ha Warpig is elérhető lesz,mert mostanában nem láttam
.Azt hittem hogy ez csal 1 ilyen kis házi ctf lesz,de most nézem hogy ez vctf,meg 5vs5.Lehet nem is leszünk annyian,ezt meg kell beszélnem a többiekkel,mert nem nagyon rajong 1-2 ember a vctf-ért.
[ Szerkesztve ]

Most ez VCTF, nem sima CTF? 

nemtudom mi a faszt nézel de nekem nagy fehér betűűkel fekete alapon az virít ott hogy: UT3 CTF 5on5

Lehet, hogy most CTF, de amikor legutóbb néztem tegnap, akkor még vCTF volt kiírva.

igen, valóban vctf volt kiírva, plusz a jelentekző menüben teamsize: 2v2. De már javítva lettek 5on5 nwCTF-re

Gratulálok! 

Impresszív! 
Tényleg sokat fejlődtetek, szal respect, megérdemeltétek! 

Setzka is lenyom már Duelben... 
Evvan, sokat fejlődött itt mindenki... 

Kivéve én nem fejlődtem nagyon, nem sokat játszok. 

Ja hogy már egy kicsit bemákoöltam kis mapon, ma gyere nagyra vagy valamikor ,ott esélyem nincs ellened ugyse!!!
CYPRESS

Meg én sem.
Szerintem nincs olyan ember, akit duelben elverek 
[ Szerkesztve ]

Jót játszottunk tegnap, nagyon szoros volt. 

Jöhetnél sürübben!
CYPRESS

Dezertált 

Komolyan nem tudom koforok-ot hova tenni.
Valjuk be a rockettel és a flakkel nagyon jól bánik. De amint csökken a létszám egyre gyengébb. Pajzsokat nem ismeri és hátra megy mindíg. Pontlövőkkel 0.
Viszont 4 meccsből 3 szor nyert DM-en.
Nem tudom hova tenni...

Ne tedd sehová, hagyd ahol van
, neki ilyen a játékstílusa.

Mostmár játszanom kell ezzel a gyerekkel , lassan egy élő legenda lesz itt a PH fórumon
"In a game where those who play it struggle to be among the best, many fail - some succeed. But only a few can reach the sum of excellency."

Az a baj nem fogsz, mert akkora NOOB hogy nem is eredeti a gaméja, de még ha az lenne sem áll ki senkivel 1on1-be mert ott nem lehet folyamatosan hátbalőni az ellent... Meg a rakéta annyira nem nyerő nagy távolságoknál...

Én már hivtam duelra,jött is megisvertem ,ha én megverem akkor bárki!
CYPRESS

Nagyon elverted, vagy azért kellett küzdeni?

hát nem volt nehéz ! elég volt szinte a sniper 
Ja a decken persze az a home mapja. aztán, bone... ott szoros volt az elsö 5 perc amig eszembejuttott a rakétályát szednem kell. Meg ugye nincs hozzá szokva hogy néha nincs fegyver...
[ Szerkesztve ]
CYPRESS

Jót játszottunk tegnap Yolekaa-val, majdnem kikaptam.
Sajnos átlagos lett az UT-s tudásom hozzátok képest már. 
Huh pedig egy 2-3 éve mi volt... ![;]](/dl/s/v1.gif)
A mészáros már a múlté 

hát ja,ha jönnél sűrűbben akkor te is sokat fejlődnél még.

Szerintem ez a dolog olyasmi, mint a sport. Ha nem műveled eleget, nem fejlődsz, vagy inkább visszafejlődsz. Viszont a fejlődés nem lineáris. Csakúgy, mint az élsportban, az egyre jobb eredmények eléréséhez arányaiban egyre több befektetett idő és energia kell. Ezért ritka a hobbi élsportoló...
Részemről - meló, magánélet stb. miatt - alig van időm játszani. Gyakorlatilag a mai napig n00b vagyok (na jó azért a teljesen nubokat elverem), pedig már az első Unreal óta játszom a játékot (igaz online csak 2005 óta)...
... na telóm volt és elfelejtettem mit akartam írni. később folyt. köv.
shield(gun) only...

Mizu noob? 

Attól még ,mert valaki sokat sportol nem lesz élsportoló. Attól még, mert valaki kegyetlenül sokat UTzik, nem lesz jó játékos

Hát ja.Nem azon múlik hogy mennyit játszol 1 nap.Roppant 1xű a dolog,vagy megy vagy nem.Embere válogatja,valaki nagyon gyorsan fejlődik,valaki lassan.De sztem azért úgy lehet igazán gyorsan fejlődni,hogy kemény elenekkel játszol (na meg persze ha van benned némi tehetség is).Sztem simán elég 1 nap 2-3 h,legalábbis nekem.A többi már csak szenvedés,nem hiszem hogy van bárkinek is kedve játszani 1 huzamban 9-10 órát.Bár kitudja,én magamból indultam ki
.

Most találtam: Don't Panic - part 2.

én havi 1 órát játszom, és pr0 vok (
)

(#8553) Tiensin
Ez milyen igaz! (és nemcsak átvitt értelemben - régebben kondiztam és bizony volt olyan aki 10 évvel korábban kezdte mint a többiek és alig látszott rajta valami)
(#8554) taky1984
Nálam az a 2-3 óra többnyire csak 1. Az is kb. hetente 2-3 alkalommal. Egyébként én azt vettem észre hogy az első órában javul a teljesítményem, a másodikban (ha van) stagnál, azután (ha eljutok addig) viszont meredeken csökken.
(#8556) Custer
Persze de te koxolsz 
shield(gun) only...

"(#8556) Custer
Persze de te koxolsz "

Am. nekem az 1. meccs soha nem megy (mindig kell 5-10 perc warmup) utána 2-3 elég jól majd elkezd csökkeni a teljesítményem..ez simán a koncentrációképesség-csökkenésével és a szem fáradásával magyarázható. Vagy azzal, hogy egy idő után elveszítem a fejem és elkezdek agyatlanul hentelni..ez sajnos elég gyakori jelenség nálam. 

Pont így vagyok én is. Csak én az első meccset egy botmatch-el helyettesítem. Godlike botok + fraglimit 50 + god + loaded, és csak sniperrel megyek. Mire lemegy a menet kb 10-15 perc már jól bemelegedtem - mondhatni bekalibráltam magam 
Érdekes, ha kihagyom a botmatch-et, akkor online sokkal lassabban melegszem be.
Amúgy a botmatch arra is jó hogy meg tudom ítélni az aktuális formámat, pl abból hogy mennyi az előnyöm a menet végén. (vagy összejön-e egy "head hunter")
<20: .... akkor még nem érdemes felmennem online 
20-25: .. átlagos, jobb ha a tápolásra fekszek rá inkább...
30+: .... 'dúrva leszek... ![;]](/dl/s/v1.gif)
shield(gun) only...

EZ jó, ezt ki fogom próbálni... 

"30+: .... 'dúrva leszek... "
Ilyennek még nem láttalak.

Taky1984 alias RDKR alias Harder alias BloodAngelsHU alias Inz0r barátunkkal mi a >#&&@# történt?

Hát az könnyen lehet, mert jó ha 2 havonta van ilyen.. 
Bár - ha még emlékszel - a legutóbbi meccsünk a deck-en, nagyjából kiegyenlített volt. Igaz vesztettem néhány fraggel (sajnos még mindig nem jól time-olok), de messze nem volt olyan rossz, mint amikor valami 30+:0-ra kented el a számat ugyanitt... mondtad is hogy távolra pontosabb vagyok.
shield(gun) only...

Sziasztok!Gondoltam kipróbálom a gémet multiban,de problémába futottam!
Indítás után kidob az asztalra!
2.1-es patch fent van,vista32,nv9800gtx+OC,utolsó elötti driverrel.
Valami ötlet valakinek?

Lehet a proci órajelét kellene alapra tenni.
Fátnomore:Életemben nem hallottam! Plézbu:Fogalmam nincs! Prodidzsáj:Nagyon gáz!

jaja instabil tuning bár nem biztos hogy a proci a probléma lehet más is
[ Szerkesztve ]

Tipp: tuning visszavesz, játék uninstall, játék install, tuning visszatesz.
A gép prime-stabil? -> ha igen, és a játék még mindig fagy, akkor mem rezidens programok (tűzfal, vírusírtó stb) ill. skype, msn és társai kilövése a játék idejére.
Ha így is fagy, minden tuning visszavesz. -> ha stabil akkor vagy így játszol vagy rendesen kiteszteled gépedet (olvass tovább)
Ha tuning nélkül is fagyi van (de a prime teszt ok) akkor a windowsod gyengélkedik. Első körben vga és hangkártya drivereket frissíteném. De egy win reinstall-t is meggondolnék.
[Prim95 teszt]
(kicsit hosszú, ha ismered és használod, akkor ugorj a végére, de másoknak talán hasznára lehet)
Ha nem prime stabil a gép vagy nincs is prime95 telepítve ->
- prime95 letölt majd:
- Torture test -> Blend
- ha azonnal hibát dob 2 vagy több szál -> memória hiba.
- megoldás I/a. (ajánlott): memória időzítéseket visszavesz.
- megoldás I/b. : fsb-t lejjebb vesz (sajnos ez ront cpu tuningon)
- megoldás II/a. mem core: kicsit feljebb vesz (2.1v fölé ne nagyon)
- megoldás II/b. mch core: kicsit feljebb vesz (1.4v fölé ne nagyon)
- ha fut egy darabig és csak egy szál hibázik -> lehet memória is de inkább cpu
- megoldás I.(ajánlott): fsb visszavesz 5MHz-et, ha nem elég még 5-öt amíg nem stabil
- megoldás II.: cpu vcore icipicit (de tényleg csak annyit!) feljebb.*
*(ha értesz hozzá lehet még a pll-t és a termination-t piszkálni, de inkább hagyjad)
- ha továbbra is hibázik de nem azonnal -> mch túlmelegszik
- megoldás: tegyél be egy ventit az északi híd közelébe ami lehetőleg közvetlenül oda fúj.
- Torture test -> Small FFTs
- Ha azonnal hibázik -> cpu hibázik
- fsb vissza (ajánlott)
- vagy fesz. emelés
- Ha megy egy darabig és csak utána hibázik -> cpu túlmelegszik
- hűtést kitakarít, esetleg újrapasztázás
- vcore-t és fsb-t visszavesz (először csak vcore-t hátha stabil marad)
Összességében ebben a melegben a feszültség emelését egyáltalán nem ajánlom! Azt figyeltem meg hogy a külső hőmérséklet emelkedésénél nagyobb mértékben nő a szgép. belső alkatrészeinek a melegedése!
Megjegyzés: az UT3 sajnos minden jósága ellenére egy bughalmaz és képes teljesen stabil (no tuning) gépeken is elszállni időnként. Szóval ha már csak heti egy két alkalommal száll el a game akkor vszínű a gépednek semmi baja.
shield(gun) only...

Uhh Gábor, ez jobb mint egy manual! 
Annyit hozzátennék, hogy a prime stabil gépet az UT3 képes akár "megfektetni", lévén az UT3 a vga-t is terheli, ill. ezáltal az alaplapot is (és azáltal a tápot is jobban).
[ Szerkesztve ]

Bizony! Sokszor a táp a szűk keresztmetszet, olyan hibákat okoz, hogy minden másra gondolna az ember csak a tápra nem.
Az igazi tápgyilkos teszt: Prime95 + Furmark + RightMark + töredezettségmentesítés az összes hdd-n, dvd-írás közben...
(estleg még villanyrezsó az usb porton...)
De komolyra fordítva a szót: nekem is pont egy ilyen chieftec 500-asom van q6600@3.4 + hd4870 mellett és bizony felhörög az ut3 alatt... meg újra is indítgatja a gépet.
És bár az e8000-es széria alapból nem zabál annyira, 4GHz környékén viszont elfogyhat a táp alóla. De ettől még lehet hogy 3.9GHz körül stabilizálni lehet, és ez a játékban még nem jelent érezhető változást.
shield(gun) only...