Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14733) Kleroo válasza Rise17 (#14721) üzenetére


Kleroo
veterán

Ezt a 8vs12g ram difit felejtsemáN :D el mindenki. Akinek jó a tudat, hogy 12 van benne, az király, ízlések és pofonok.
De én se DeX-szel, se sima poweruserkedéssel soha nem tudtam még érdemileg megfektetni a rendszert. Hosszú évek óta 8G a default, és nem véletlen, hogy szinte egyre ritkább/nehezebb a nagyobbat behúzni...mert nincs vele előny. A vásárlók pedig erre nem ugranak már(ha ugranának, akkor 24G-nél járnánk minimum)
PC-kből kiindulva max a játékoknál lehet baj idővel. De alsó hangon vagy 5év mire ide eljutunk, mert senki nem fog olyan játékot fejleszteni ami a telefonok 90%án nem fut. Ekkorra viszont a HW többi része úgyis vicc lesz, szóval mindegy. Ha netán, esetleg minden appod egyszerre vam megnyitva, és pörgetsz köztük(hasracsapok 50db), akkor legrosszabb esetben 0.1 helyett 0.8mp lesz a megnyitása.
Nincs valós értelme 8G fölé menni. 3év múlva sem lesz. Hasracsapok, 6év múlva is el fog benne férni minden fontosabb app egyszerre. Sőt, elég sok app amúgy is bezáródik különböző okok miatt ram mennyiségtől függetlenül.... pláne minek a több.
Egyetlen aspektust látok, ahova kell. DeX. Oda az 1terás 12G cumó jöhet, ha valaki több monitoron keményen nyomja vele az ipart.
Droid hőskorban Froyo környékén amikor 256 helyett 512mega Ram volt, aztán 1 giga, hiperugrások voltak. Az valódi enabler/blocker különbség volt. Most ilyenről nincs szó.

[ Szerkesztve ]

Hodor. Hodor? Hodooor!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.