Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5001) Aarpok válasza Időjós (#5000) üzenetére


Aarpok
őstag

Úgy rémlik a tudósok ruhái jól bírják a sugárzást (zöld,narancssárga) illetve a seva is mindegyik 90% - os védelmet ad persze ha nem sérült.Igyekeztem átrohanni a sugárzós területeket mást nem igen lehet tanácsolni vagy szerelkezz fel sok-sok ellenanyaggal.

Аарпок

(#5002) kekeeci válasza Időjós (#4956) üzenetére


kekeeci
senior tag

Az érdekelne, de nagyon, hogy melyik anomáliát sikerült, és hogyan felvenned, és mire tudtad elcserélni? :F :Y :DDD

kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

(#5003) Időjós válasza Aarpok (#5001) üzenetére


Időjós
csendes tag

Hát az én SEVA ruhám amint látod le van sérülve teljesen, mégis azt írja hogy 90%-os védettséget nyújt. Ellenben ezzel együtt is muszáj ellenanyagot használni, mert ha még esetleg lassítja is az életerőm csökkenését, a sugárzás nem tűnik el a testemből, akkor sem, ha kijutottam a szennyezett területről. Gondolom hogy mindenféle védettség amit egy ruha nyújthat számomra, csak annyit jelent, hogy több időt hagy az ellenanyag felhasználására, de mindenképp szúrnom kell magam. A gond az, hogy ha sugárzást kapok 30-40 másodpercnél tovább nem maradok életben ebben a ruhában ellenanyag nélkül. szóval szurkálnom kell magam meglehetősen gyakran. Vagy valóban sokat jelentene az ha elmennék ruhát javíttatni ? Az új helyen ahol most van a csapos, már nincs ilyenre lehetőség. Ígérték hogy lesz rá, méghozzá kedvezményes, de jelenleg gondolom Petrankot kéne megkeresnem ezzel a problémámmal.

(#5004) Időjós válasza kekeeci (#5002) üzenetére


Időjós
csendes tag

Mindegyik anomáliát fel tudtam eddig venni, amit megláttam, és a kereskedőnél, valamint a csaposnál adnak érte pénzt. csak szimplán nyomj rá a cserére, és ne kérj érte semmit. Akkor megkapod a valós árának egy masszív részét. talán olyan 70%-át fizeti ki mindennek a csapos. Ugyanez igaz a fegyverekre is, meg minden másra. Viheted oda neki amit összeszedsz, bár volt már olyan, hogy 12.000-res fegyóért nem adott csak 2.000-ret. De anomáliára jól fizet. Végtagokat, és belső szerveket nem vesz át egyedül, de ezek sem haszontalan dolgok, mert valós árukon el lehet cserélni bárkivel, bármire. Gondolok itt a kutyák kitépett torkára, zombik kézfejére, és a husira.

(#5005) Aarpok válasza Időjós (#5003) üzenetére


Aarpok
őstag

Én is nagyon utáltam ezt az underground - ot.Mondjuk én egészséges ruhával és elég sok ellenanyaggal indultam neki.Volt hogy sugárzó területen kellett még harcolnom is.Szóval ez a szakasz kiváló a játékos szivatására.Yantarban van exos sztalker ha jól rémlik az tud javítani Petrenko azért elég messze van innen ezért nem értem miért nem tudtak mondjuk csernobilba egy szerelőt rakni.

Аарпок

(#5006) Időjós válasza Aarpok (#5005) üzenetére


Időjós
csendes tag

Néztem a végigjátszást, és ott is sárga ruhát húz magára a player, ahogyan azt te is írod, és nekem is van olyanom, csak nagyon messze egy másik autómban.

(#5007) batman91 válasza Időjós (#5004) üzenetére


batman91
őstag

Műtárgynak vagy relikviának hívják őket, ezt a kettőt használják rá, felteheted az övedre vagy eladhatod esetleg kísérletezhetsz az artifact mergerrel velük, pozitív vagy negatív tulajdonságaik vannak. Az anomália az teljesen más dolog a játékban, potenciális halál forrás, van elektromos, lángcsóvás, magába szippantós stb. és ezekben képződnek a relikviák. Te összekeverted a kettőt.

"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan

(#5008) Időjós válasza batman91 (#5007) üzenetére


Időjós
csendes tag

Igen, igazad van. Köszönöm az infót. utána is olvastam. Ezek anomáliákban létrejött képződmények.

(#5009) kekeeci válasza Időjós (#5008) üzenetére


kekeeci
senior tag

Ezért kérdeztem rá, hátha rájössz a fogalomkeveredésre (artifact - anomália).

[ Szerkesztve ]

kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

(#5010) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Jobb pancelt mikor lehet majd vasarolni? A csapos meg most is a hulye banditajelmezt, meg Stalker rucit adja csak. A legjobb, ami talaltam, az a Monolitos volt, de az sem egy marka.

Don't Tread On Me

(#5011) Dhampir válasza Aarpok (#5005) üzenetére


Dhampir
félisten

Minden fa és bokor mögé, de legalábbis minden erdei tisztásra és csatornalefolyóba kéne rakni egy szerelőt. :D

(#5012) Időjós válasza Dhampir (#5011) üzenetére


Időjós
csendes tag

Kéne bizony, mert hamar elhasználódnak a fegyverek, és tulajdonképpen 70-80%-os sérülés/kopás mellett már rendszeresen beszorulnak. Szóval nagyon rosszul lett ez eltalálva.

(#5013) Aarpok válasza Dhampir (#5011) üzenetére


Aarpok
őstag

Persze az lenne a legjobb,de azért ahol az ember sokszor megfordul oda kellett volna pl Csernobil.

(#5010) BMW001 Yantarban a sztalkertől kapsz Sevat,az x16 - os után kutatva (ahol omlás miatt nem lehet továbbmenni) ott az egyik szekrényben tudósruha (narancssárga).A Vétkekkel ha jobban maradsz beajánlanak egy titkos kereskedőhöz Pripyatban (PDA jön az üzenet).Pripyatban a tudós küldetése után szintén hozzád vágnak egy tudósruhát.Van ruha és még venni sem kell.

[ Szerkesztve ]

Аарпок

(#5014) Időjós válasza kekeeci (#5009) üzenetére


Időjós
csendes tag

Akitől a játékról hallottam félretájékoztatott. Ő Anomáliának nevezte őket. Én meg azóta is úgy hívom őket, de persze nyilvánvalóan nem illik rá a szó.

(#5015) Időjós válasza MPowerPH (#5010) üzenetére


Időjós
csendes tag

Amikor eljutsz az első betonbunkerig, ahol egy tudóssal lesz találkozód. Úgy emlékszem, hogy körülbelül ott már lehet vegyvédelmi ruhát vásárolni, és talán konkrétan a tudóstól magától. Aztán kapsz is majd egy nagyon drága jó rucit ingyen, ha ott megteszel egy szívességet valakinek. Ezután ha legközelebb a csaposnál jársz, aki már addigra új helyre költözik fogsz tudni venni méreg drága nagyon jó cuccokat.

(#5016) Dhampir válasza Időjós (#5012) üzenetére


Dhampir
félisten

Ez egy fejlesztés alatt lévő, de voltaképpen "túlélésre" kihegyezett játék. Aki ezt idegileg kibírja szerelő nélkül, az játszhat majd a soron következő patch-csel. :DD

(#5017) bunfi válasza Aarpok (#5013) üzenetére


bunfi
őstag

És hol van az a titkos kereskedő?

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#5018) MPowerPH válasza Aarpok (#5013) üzenetére


MPowerPH
félisten

Koszi mindkettotoknek. Akkor nem gyujtok tovabb lovet, mert csak megy vele az ido, es mar kezdem nagyon unni. :)

Don't Tread On Me

(#5019) Balathruin válasza Időjós (#5000) üzenetére


Balathruin
veterán

Ruha és képződmény.
Persze, megint oldal vége volt.

[ Szerkesztve ]

(#5020) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Azert szivatjak a jatekost eleg rendesen... Elmentem Rostoki gyarhoz, majd most megint mehetek vissza Petrenkohoz a barba, aztan vissza a laborig. :o

Don't Tread On Me

(#5021) Aarpok válasza bunfi (#5017) üzenetére


Aarpok
őstag

Pripyatban amint megérkezik az üzenet a helyét is mutatja a térképen.Azonban előfordul,hogy az ott lévő monolithosok elijesztik.Eddig a 4 végigjátszásból 1 - szer találkoztam vele.

Аарпок

(#5022) Sensut


Sensut
őstag

Az normális, hogy a monolitos pátriárka már halott, mire odaérek? Már előzőleg jártam arra, s miközben Nomad cuccát kerestem fent a sarokban, jött egy kitörés és a balf@sz monolitosok nem bújtak el és mind kinyírta a környéken. Kifosztottam a hullákat és visszavittem a cuccot Nomadnak, majd ekkor jött a hírnök hogy menjek vissza a pátriárkához. Odaérek és halott ő is persze, de a feladattal sem történik semmi :F Ez később kihat-e a játékmenetre, mint az elején a Szürkével történő random bug, hogy aztán a feladat áramlás teljesen befagy?

Amúgy abszolúte f@sza ez a mod, teljesen elvette az eszemet ;] . Még az eredetinél is jobb.

[ Szerkesztve ]

(#5023) Antonius1978 válasza Aarpok (#5021) üzenetére


Antonius1978
addikt

Es ugyanbiza miket lehet nala vasarolni ? En joba voltam a Vetekkel, de a kereskedo nem jott, lehet rosszkor jartam arra fele.

(#5024) hamzamark


hamzamark
csendes tag

Sziasztok, ujra itt....

Egy kis info ismet a kocsikrol, aztan ra is ternek a kerdesekre.

Ha a Moskvich vagy a Niva kozott vacillaltol, akkor a Moskvich-ot valasszatok, mert ugy tunik, hogy annak kisebb a fogyasztasa ( bar nem eppen pancelozott es a "sineket se szereti" :)) ).

Na most akkor jonnek a kerdesek ( most az Army Warehouse-nal vagyok es mennek..vagyis megyunk a Crystal artifact-ert ) :

- Olvastam, hogy Yantarban ad kuldetest egy Greben nevu urge ( ha jol tudom Duty-s ), de szerintem beszeltem mindenkivel a bazison es nem kaptam tole semmit ( o adna azt a kuldetest, hogy szerezzem vissza a girarjat es, hogy irtsam ki a banditakat a faluban es egy telepen ). Na a lenyeg, hogy en mar elinteztem a banditakat mikor beleptem Yantarba; ...ezek utan akkor szoba sem fog allni velem Greben?

- Ha bantom ( ertsd: elintezek mindenkit :DD ) a "military"-t ( Cordon, Yantar "kozepen" ), akkor annak lesz valamilyen kovetkezmenye?

- Kicsit meg az elozohoz kapcsolodik, de a Cordon-on levo Military bazison levo szef kodjat egy kuldetesben kapom meg? ( jo tudom, neten megtalalom, de gondoltam megkerdezem, nehogy epp egy rossz dontes miatt ne tudjam megkaparintani a cuccost )

- Dead City-ben miutan kimentem a cellabol es visszavertem egy zsoldos csapast, utana ott meg lesz valami dolgom? ( azon kivul, hogy atvizsgaltam par lepcsohazat es elinteztem egy sunyi zsoldos mesterloveszt )

- Duty-s, "regeneralodas gyorsito specko Freedom"-os, Bulat ruhat hol tudok szerezni?

- Yantar-os tudos ad csak el "artifact merger"-es recepteket?

- Most, hogy a Army Warehous-nal jarok... mire kell odafigyeljek ( kuldetesek sorrendje, kit nem kene bantani, stb... ) a kozeljovoben, hogy ne legyen valamilyen bug vagy "befejezetlen kuldetes" ? ( PL: olvastam valamilyen Nomad-os meg Patriarch-os es Monolith-os dologrol, hogy nem mindegy milyen sorrendben szedem fel a kuldeteseket )

Elore is koszonom a segitsegeket!

UI:
Egy korabbi kommentelonel olvastam, de en is megerositem, hogy en is csak neha azutan kapok uzenetet egy rejtekhelyrol, miutan: kinyirok egy embert -> LOAD -> ismet atvizsgalom a holtestet ....WUT? :DD

[ Szerkesztve ]

(#5025) Aarpok válasza Antonius1978 (#5023) üzenetére


Aarpok
őstag

Szerintem elég jó készlete van persze ha szerencséd van és megjelenik.Furcsaság az a dologban,hogy abban az épületben van ahol a monolithosok a külső falon keresztül függőlegesen mozognak és csak néha láthatóak. :((( Ezért volt olyan,hogy mire odaértem volna hozzá köddé vált.

(#5022) Sensut Nem normális,de így van sajnos.Először a monolit küldetéseket kell csinálni ami után elvisznek hozzá,majd jön a kitörés és ezzel be is fejeződik a szál.Amennyiben Nomád feladatát csinálod és elbújsz a kitörés elől utána már nem tudsz a Pátriárkával beszélni,mert kiterülnek.

[ Szerkesztve ]

Аарпок

(#5026) Sensut válasza Aarpok (#5025) üzenetére


Sensut
őstag

Köszi. Nem törődtem vele, mentem a laborig és ott "nem teljesültként" eltűnt a listáról a pátriárka feladat. Na de az emitterek kikapcsolása után nem tudok kijutni az X-10 laborból. Ahogy olvasom ez egy újabb random bug. Az ajtó zárva, ami, ha jól tudom nyitva kellene legyen (legalábbis egy videó szerint a Youtube-on). De itt zárva van és annyi, nem tudok tovább menni :F ...

(#5027) Aarpok válasza Sensut (#5026) üzenetére


Aarpok
őstag

Nem az nem bug egy tűzcsóvákat generáló repkedő lény zárta be az ajtót,amint kicsinálod kinyílik az ajtó és kb 1,5 perced lesz kimenekülni onnan.

Аарпок

(#5028) Sensut


Sensut
őstag

Visszavonom, ki lehet jönni, csak ki kell nyírni azt a tüzes kísértetet és az ajtó kinyílik :B Hülye cheaterek után megyek én is.

(#5029) hamzamark


hamzamark
csendes tag

(#5024) Az elozo kommentemhez egy kis update:

- Korbeneztem Yantaron es talalkoztam Grebennel es hat... nem nagyon szeretne velem beszelni.
Ugyhogy tenyleg bekavart, hogy mikor eloszor mentem Yantarba a ramtamado banditakat elinteztem a faluban ( ...najo, meg a telepen :B ), igy bukta a kuldetessorozat... :O

- Szinten Yantarban megneztem mi van kozepen a katonai bazison es hat... nem talaltam semmi erdekeset.

Most kell visszamennem a Bar-ba segiteni a Duty-soknak... Elore felek, hogy Petrenko sem fog velem elsore szoba allni ( ugyhogy a Bar elott szepen mentek egyet :D ).

Vegere pedig persze hogy egy kerdes:

- Van valahol meg rejtett stash ( amihez nem kell informacio hullatol ) a jatekban? Pl. mint, ami Darkscape-ben van az anomalia mezo kozepen ( Vintar, SvuMk2, stb... )

[ Szerkesztve ]

(#5030) MPowerPH válasza hamzamark (#5029) üzenetére


MPowerPH
félisten

Akkor ha beersz Jantarba, nem eri meg kiloni a banditakat?

Don't Tread On Me

(#5031) hamzamark válasza MPowerPH (#5030) üzenetére


hamzamark
csendes tag

#5030

Nekem nagyon ugy tunik, hogy nem :) . Erdemes a Bar felol menni, mert ott nem futsz bele a rohadekokba ( ... viszont tudtommal ott kocsival nem lehet atmenni, vagyis pontosabban a visszajovetel onnan nehezebb, mert beragadsz az epuletbe :)) TRUE STORY ).
Szerintem legyen az az elso, hogy vedd fel a kuldetest Greben-tol, utana pedig "elbeszelgethetsz" a banditakkal :DDD . ( miutan elintezted oket, ha jol tudom utana jon, hogy szerezd meg a gitarjat )

Amugy egy kis erdekesseg; ... valaki eszrevette, hogy az Epitkezesnel ( Construction Site ) levo stalker arus asztalan mi hever? :P ( nem lovom le a poent, de moddb-n azt olvastam nem lesz sajnos benne :( )

[ Szerkesztve ]

(#5032) Időjós


Időjós
csendes tag

x2-es labor. Ebben segítsetek nekem kérlek titeket.
A küldim erről szól ugyanis, és helyszínen is vagyok, de nem tudom hogyan tovább, mert bejutni ugya csak kártya vagy tenyérleolvasóval lehet (nem tudom), de mésképp nem. Mi tehát most a teendő ? Társamról sincs semmi fogalmam. Nem tudom hol lehet, vagy hogy jön-e majd még.

link a képhez.: http://www.kephost.com/image/mck

(#5033) Aarpok válasza Időjós (#5032) üzenetére


Aarpok
őstag

A legalsó szinten van egy PC - t abban megtalálod a kódot az ajtóhoz.

Аарпок

(#5034) rétisün válasza Időjós (#5032) üzenetére


rétisün
veterán

ide is tudsz ám képet feltölteni, és beilleszteni a hozzászólásodba...

[ Szerkesztve ]

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#5035) Aarpok válasza Időjós (#5032) üzenetére


Aarpok
őstag

Bocs most néztem a képet és magába a laborba akarsz bejutni.Az a jó hír,hogy azt csak Szellem tudja kinyitni neked és ha nem teszi akkor ez bug sajnos.Visszatöltés és próba újra.

Аарпок

(#5036) Időjós válasza Aarpok (#5035) üzenetére


Időjós
csendes tag

Rendben. Köszönöm. Úgy lesz .-)

(#5037) dodopek


dodopek
addikt

Szevasztok!
Csinálna nekem valaki egy képet, hogy hol találom Lövész flash meghajtóját? Egy órája bolyongok, de nem találom a cuccot...

Köszi!

Megvan... :W

[ Szerkesztve ]

(#5038) Sensut válasza Aarpok (#5035) üzenetére


Sensut
őstag

Ugyanez volt a bajom, Szellem nem jött hogy kinyissa az ajtót (valahol elakadt a fák közt). De aztán elindultam a bázistól a drótkertek (határ) felé, a generátorokkal ellenkező irányba, és egyszer csak megjelent a bázis kapujánál a sárga pötty a térképen. Onnan minden rendben ment tovább, kinyitotta az ajtót és viszlát.

(#5039) DEARevil válasza Sensut (#5038) üzenetére


DEARevil
tag

Elég gyengére sikerult az a rész es a vége is. Nulla akció.

(#5040) hamzamark


hamzamark
csendes tag

Helló ismét!

Másnál is "hülyeségeket" csinál az Artifact Merger?
Eddig Firefly-nál meg Sauron Eye-nál vettem észre, hogy miután rányomtam, hogy kombináció, kiléptem majd vissza és Bubble / Balloon-ra váltott át ( amit később persze el is készített ).

[ Szerkesztve ]

(#5041) Sensut válasza DEARevil (#5039) üzenetére


Sensut
őstag

Engem inkább az a sok keresgélés idegesített a végén a laborban, na meg az összes laborban. Volt legalább 10 elemem a fejlámpába, de mire mindent megtaláltam, alig maradt egy fél töltet. Ez tényleg fárasztó volt, de amúgy mindent összevetve tetszett ez a verzió is. Leginkább az eredetiből hiányzó pályák, és a végén az erőmű teljes bejárható területe fogott meg. Három jelentősebb hibába futottam bele, amit mindenképp javítani kellene: a Szürkével, majd Vakonddal való találkozáskor, még az elején, a feladatok beragadása; egyszer bent maradtam egy bejátszás közepén, ami megállt egy ponton és a szereplők mind körülöttem ragadtak; és a végén Szellem nem nagyon igyekezet kinyitni a labor ajtaját. A többi hiba átvészelhető. Kicsit több lőszer élvezetesebbé tenné a játékot, az összes zombit élve kellett hagynom mert spórolnom kellett a lőszerrel. Még elkelne néhány kereskedő és javító is, mivel a távolságok hatalmasak, amit be kell járni. Szóval még mindig nagyon kéri a patchet :K

(#5042) DEARevil válasza Sensut (#5041) üzenetére


DEARevil
tag

Tobb akcio. Tobb feladat. A stalkerek nagy resze felesleges. A vege tele lehetne mindenhol monolitosokkal pl mar jobb lenne:)

(#5043) ufodani válasza Sensut (#5041) üzenetére


ufodani
csendes tag

Használd a teleportot.

(#5044) Aarpok válasza Sensut (#5038) üzenetére


Aarpok
őstag

Igen itt a 3. patchben nem is segít elintézni a katonákat áll feltartott kezekkel azt jó napot.Megvárja amíg kicsinálja Sztrelok őket és ha nem akad el a folyamat odafut a labor bejáratához és kinyitja.Velem is előfordult,hogy nem jött visszatöltés próba újra ekkor már megérkezett.Az első és második patchnél még jött velem harcolni ezt most miért kellett megváltoztatni azt nem tudom.

Аарпок

(#5045) #16939776 válasza Sensut (#5041) üzenetére


#16939776
törölt tag

A zombikat bármivel háromszor fejbe, majd le lehet késelni, egyébként én sem szoktam mindig vesződni velük, ártalmatlanok.
Csínján bánok a lőszerrel, ezzel a hozzáállással több mint bőségesnek mondanám. Harmad ennyivel is meg lehetne oldani a feladatokat szerintem. Ha felfejleszted a fegyvereket akkor még ötöde is elég lenne.

(#5046) Aarpok válasza #16939776 (#5045) üzenetére


Aarpok
őstag

Tényleg az a szerencse,hogy nagyon lassúak a zombik simán kikerülhetők ha mégsem leterítés után sörétessel fejbe :DDD

Аарпок

(#5047) Sensut


Sensut
őstag

Igen, a lőszerrel spóroltam, mert nem tudtam előre, hogy mi következik éppen. Háború-e vagy csak galopp. Sajnos legtöbbször csak galopp, de egyszer biza megszívtam, hogy az erdőben késsel maradtam a háromféle lőfegyver mellett, mert mindent ellövöldöztem patkányokra meg ebekre, és akkor jöttek a komolyabb teremtmények :) . Akkor elkezdtem spórolni a lőszerrel. Nem is maradt a végére csak néhány töltény, pedig minden halottat kiraboltam, meg vásároltam is ha volt rá alkalom. Természetesen sokat lőttem mellé is :B .

(#5048) MPowerPH válasza ufodani (#5043) üzenetére


MPowerPH
félisten

Itt is elerheto ilyen 'opcio'? Honnan? Elozo reszekben nem hasznaltam, de itt mar nagyon unom a maszkalast. Par gyengebb mutanst leszamitva semmi extra nincs, csak siman vegigszaladok.

Kozben a csapos mar fel lett szerelve jo cuccokkal. Probabol vettem egy szervoruhat, de hanyagolom. Futas funkcio nelkul hasznalhatatlan. Marad a Bulat, olyan kozeput az Exo es a Seva kozott. Bar nem mintha szamitana, mindegyik hiper gyorsan amortizalodik. :o

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#5049) ufodani válasza MPowerPH (#5048) üzenetére


ufodani
csendes tag

Kilépsz a menübe és F2.

(#5050) Free04 válasza MPowerPH (#5048) üzenetére


Free04
tag

Legutóbb az SSP-99M ruhámat 31k-ért javították meg. Azt hittem lehidalok.
Kár h magamnak nem tudom javítani a cuccaimat...
Am megyek a szarkofághoz, ez után sok van még a játékból?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.